2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende gidemeyeceğim ya bayramdan sonra 37 doluyor benim, ya orda doğurursak Allah korusun
Biz annemlerle aynı şehirdeyiz onlar ilçede biz merkezdeyiz.Gecen ay oradayken bir kadın dogumcu ya gıttım bu haftalarda merkezden ayrılmamak gerek demişti.Kendi doktoruma sordum uzak değil yollarda kötü değil sorun olmaz dedi. Ama yine de dusunuyorum gitmesem mi diye. Çünkü ilk dogumumda hiç beklenmedik bir anda aniden suyum gelmişti.Tedbirli olmakta fayda var

He tamam canım takviye konusu okey ama vücudu içten beslemekte önemli bol su demelerinin sebebi bu demek istedim bende
Suyun her türlü gideri var ödem kilo amniyon bol bol için kızlar
günde 3 lt su içiyom ama yinede elim ayağım davul gibi
kiloyu hiç sormayın zaten 19 kiloyla şuan grupta rekora koşuyorum

çok heyecanlı ya vakit daralıyor iyice. bir de ben grubun en geriden gelenlerindenim biz ne zaman doğurcaz acaba :)
nasıl gidiyor arkadaşlar çok şükür sona yaklaşıyoruz
hiç belli olmaz valla 35-36 dan sonra doğurabiliriz her an diye düşünüyorum :)) bakalım sıra nasıl ilerleyecek 2. arkadaşımız kim olacak :))

günde 3 lt su içiyom ama yinede elim ayağım davul gibi
kiloyu hiç sormayın zaten 19 kiloyla şuan grupta rekora koşuyorum
Canım bende içiyorum da ayak bilekleri davul nedenini sana sölim uzun süre ayakkabı giyip ayağımızı aşağı sallayarak oturduğumuz için
Çalışan hanımlara Bi dakikalık saygı duruşu litfen

Ayy teyzemin gelininin yatışı yapılmış suyu azalmış bebeğin.Cok hafif sancıları başlamış.Zaten normal günü de geldi.Dua ediverin sevgili hamis arkadaşlarım sağlıkla bi avazda kucaklasin oğluşunu Ayrıca teyzemin diğer gelini,kızı ve bende temmuzda doğum yapacağız nasipse.Seri üretime geçti mübarek annemle teyzemin çocuklar maşaallah Bizde ve teyzemde yaza 3 er den 6 bebek olacak inşallah.

Ozaman söyle diyeyim 1su bardagı bile degil eger normal ölçülerle aynı ise biraz mantıksız ama

Canım yakın arkadaşıma 30.haftadan itibaren suyun çok az dediler.Masaallah 38 kusurda geçen cuma sezeryanle doğum yaptı.Kizi ve kendisi sağlıklı çok şükür Seninde öyle olur inşendiselenme

Canım bende içiyorum da ayak bilekleri davul nedenini sana sölim uzun süre ayakkabı giyip ayağımızı aşağı sallayarak oturduğumuz için
Çalışan hanımlara Bi dakikalık saygı duruşu litfen
doğru söylüyosun canım
9 saat ayakkabının içinde
bide sürekli ayaklar aşağı sallayarak oturuyoruz
fırsat bulup kalkıp yürüyemiyorum hiç
akşama tabanlarım şişmiş oluyo basamıyom üstüne
çarşamba kontrole gidicem büyük ihtimal alıcam çalışamaz artık
33+5 oluyorum
son 5 günüm
37ye kadar dayanayım diyodum ama yok olmuyo heran doğurcakmışım gibi
diyom git dinlen bebiş doğmadan doğunca zaten uykusuz her geceee
bi yanımda biraz daha dur bayramıda atlat diyo bayram mesailerini al diyo
çarşamba ola hayrola

@Birvarbiryokum sen doğum yapınca hepimizi aldı bir heyecan. Benim daha iki ayim var dolu dolu ama haftaya doğuracakmışım gibi hissediyorum bir heyecan bir adrenalin geldi :))

Aynen resmen psikolojik olarak dün akşam kasılmalar yaşadım.Gece de doğurup emzirdim çok etkilendim.Baya bebek aserdim

Valla yap et bekleme bekle diyemem canım çok haklısın çünkü
Beklesen biraz daha para atmış olursun kenara
Beklemesen dinlenmiş nasıl mutlu olucak san kendini iyi hissedeceksin öyle yap boşver gerisini düşünme canım
33+6 da bay bay diyorum bende şansım yıllık iznim oldu
Rapor 35+0 da başlicak ama

Kuzum sen kararlısın sezeryana inşallah hakkında hayırlısı olur

Hastane çantasına kendimiz için koyacağımız şeyleri de yıkayacak mısınız bayanlar pijama çamaşır gibi

Yeni aldığım pijama çorap külot bebeğin kıyafetleri ile yıkadım.Utüleyip koyacağım çantama.Kesinlikle yıka canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…