Biz annemlerle aynı şehirdeyiz onlar ilçede biz merkezdeyiz.Gecen ay oradayken bir kadın dogumcu ya gıttım bu haftalarda merkezden ayrılmamak gerek demişti.Kendi doktoruma sordum uzak değil yollarda kötü değil sorun olmaz dedi. Ama yine de dusunuyorum gitmesem mi diye. Çünkü ilk dogumumda hiç beklenmedik bir anda aniden suyum gelmişti.Tedbirli olmakta fayda varbende gidemeyeceğim ya bayramdan sonra 37 doluyor benim, ya orda doğurursak Allah korusun
günde 3 lt su içiyom ama yinede elim ayağım davul gibiHe tamam canım takviye konusu okey ama vücudu içten beslemekte önemli bol su demelerinin sebebi bu demek istedim bende
Suyun her türlü gideri var ödem kilo amniyon bol bol için kızlar
çok heyecanlı ya vakit daralıyor iyice. bir de ben grubun en geriden gelenlerindenim biz ne zaman doğurcaz acaba :)
hiç belli olmaz valla 35-36 dan sonra doğurabiliriz her an diye düşünüyorum :)) bakalım sıra nasıl ilerleyecek 2. arkadaşımız kim olacak :))nasıl gidiyor arkadaşlar çok şükür sona yaklaşıyoruz
ben zaten normaldede yeni aldığım herşeyi kısa programda yıkarımHastane çantasına kendimiz için koyacağımız şeyleri de yıkayacak mısınız bayanlar pijama çamaşır gibi
Canım bende içiyorum da ayak bilekleri davul nedenini sana sölim uzun süre ayakkabı giyip ayağımızı aşağı sallayarak oturduğumuz içingünde 3 lt su içiyom ama yinede elim ayağım davul gibi
kiloyu hiç sormayın zaten 19 kiloyla şuan grupta rekora koşuyorum
Bende hem yağlıyorum hemde ucuna lansinoh krem sürüyorum kendi kendime uyarılmıyorum sanırımAcaba ben uyarılmıyor muyumBaya bildiğin foşur foşur yağlıyorum
Tabi ki hepsini yıkayıp ütülemek lazım kuzumHastane çantasına kendimiz için koyacağımız şeyleri de yıkayacak mısınız bayanlar pijama çamaşır gibi
Evet canım hatta bebek temas edicek diye bebek deterjanıyla yıkayıp ütülicemHastane çantasına kendimiz için koyacağımız şeyleri de yıkayacak mısınız bayanlar pijama çamaşır gibi
Evet canım çünkü bebeyi kucağımıza alacağız yukamak en mantıklısıHastane çantasına kendimiz için koyacağımız şeyleri de yıkayacak mısınız bayanlar pijama çamaşır gibi
Ozaman söyle diyeyim 1su bardagı bile degil eger normal ölçülerle aynı ise biraz mantıksız ama
doğru söylüyosun canımCanım bende içiyorum da ayak bilekleri davul nedenini sana sölim uzun süre ayakkabı giyip ayağımızı aşağı sallayarak oturduğumuz için
Çalışan hanımlara Bi dakikalık saygı duruşu litfen
@Birvarbiryokum sen doğum yapınca hepimizi aldı bir heyecan. Benim daha iki ayim var dolu dolu ama haftaya doğuracakmışım gibi hissediyorum bir heyecan bir adrenalin geldi :))
Valla yap et bekleme bekle diyemem canım çok haklısın çünküdoğru söylüyosun canım
9 saat ayakkabının içinde
bide sürekli ayaklar aşağı sallayarak oturuyoruz
fırsat bulup kalkıp yürüyemiyorum hiç
akşama tabanlarım şişmiş oluyo basamıyom üstüne
çarşamba kontrole gidicem büyük ihtimal alıcam çalışamaz artık
33+5 oluyorum
son 5 günüm
37ye kadar dayanayım diyodum ama yok olmuyo heran doğurcakmışım gibi
diyom git dinlen bebiş doğmadan doğunca zaten uykusuz her geceee
bi yanımda biraz daha dur bayramıda atlat diyo bayram mesailerini al diyo
çarşamba ola hayrola
Kuzum sen kararlısın sezeryana inşallah hakkında hayırlısı olurDün kontrolumüz vardı
Herşey yolunda çok şükür
Bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem
15,20 haziran arası sezeryan için doktor gün vericek çok az kaldı inanılmaz heyecanlanıyorum
Inşallah herşey sorunsuz ilerler allah yardımcımız olsun
Hastane çantasına kendimiz için koyacağımız şeyleri de yıkayacak mısınız bayanlar pijama çamaşır gibi
Aynen canım normal doğum istemiyorumKuzum sen kararlısın sezeryana inşallah hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?