Bende lansinoh 'ün göğüs kremini aldım kullandım.galiba doğuma kadar her yerim çatlayacakne sürdün sen canım
evet akşam eve geldiğimde acaip şiş oluyor bir de bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum bu huyumdan vazgeçmem gerekCanım bende içiyorum da ayak bilekleri davul nedenini sana sölim uzun süre ayakkabı giyip ayağımızı aşağı sallayarak oturduğumuz için
Çalışan hanımlara Bi dakikalık saygı duruşu litfen
evet sağlıkla zamanında gelsinler inşallahhiç belli olmaz valla 35-36 dan sonra doğurabiliriz her an diye düşünüyorum :)) bakalım sıra nasıl ilerleyecek 2. arkadaşımız kim olacak :))
Bende yıkadım sabun tozuyla ilk temas edeceğimiz şeyleriben yıkadım kimisini ütüledim canım, bebişin eşyaları ile attım hemde
Bende 8 kg aldımgünde 3 lt su içiyom ama yinede elim ayağım davul gibi
kiloyu hiç sormayın zaten 19 kiloyla şuan grupta rekora koşuyorum
1 hafta daha sık dişini o zaman çok zorlanmiyosan bayramdan sonra ayrılirsindoğru söylüyosun canım
9 saat ayakkabının içinde
bide sürekli ayaklar aşağı sallayarak oturuyoruz
fırsat bulup kalkıp yürüyemiyorum hiç
akşama tabanlarım şişmiş oluyo basamıyom üstüne
çarşamba kontrole gidicem büyük ihtimal alıcam çalışamaz artık
33+5 oluyorum
son 5 günüm
37ye kadar dayanayım diyodum ama yok olmuyo heran doğurcakmışım gibi
diyom git dinlen bebiş doğmadan doğunca zaten uykusuz her geceee
bi yanımda biraz daha dur bayramıda atlat diyo bayram mesailerini al diyo
çarşamba ola hayrola
Benim yazdigima istinaden sorduysan canım sivastayiznerdeymiş ki acaba o e bebek
evet canımBenim yazdigima istinaden sorduysan canım sivastayiz
Kızın daha mı erken doğdu? Benim de oğlan 39 da doğdu. Kız da o civar doğar diye tahmin ediyorum ama bu hamilelik beni çok yordu eski zayıf kuş gibi olduğum halimi çok özlüyorumGeldiği hafta da etkili olabilir. Ben kızda hiç çatlamadım. 37'de doğdu. Oğlanda 39. hafta çatladım. Doğum oldu. Badem yağı kullanıyordum. Genetik düşüncesine katılıyorum. Bunda Expial lipo sürüyorum. Problem değil çatlasa da.
Benimde dar taytlardan pantolonlardan vazgeçmem lazımevet akşam eve geldiğimde acaip şiş oluyor bir de bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum bu huyumdan vazgeçmem gerek
Benim diyet listem yok yurtdışında işler biraz daha farkli Türkiyedekinden. Sadece bir liste verdiler hanhi yicekte ne kadar şeker ve karbonhidrat var diye bende ona göre yiyorum. Ben geceleri uyumadan önce 32 ünite İnsulin kullaniyorum çünkü sabah açlık şekerim hep olması gerekenden yüksek çıkıyorduUyduğun bi diyet var mı ben bugün gidecem doktora hiç bilgim yok bu konuda sen insülin kullanıyor musun bana da verir mi acaba
Kızın daha mı erken doğdu? Benim de oğlan 39 da doğdu. Kız da o civar doğar diye tahmin ediyorum ama bu hamilelik beni çok yordu eski zayıf kuş gibi olduğum halimi çok özlüyorum
Ah tam istediğinEvet tam hafta değişim zamanı 36+6 idi. Sabah 7 buçukta suyu geldi. Gece 10.20 civarı doğdu.
Allah sağlıkla vakitlice dogmalarını nasip etsin...Evet tam hafta değişim zamanı 36+6 idi. Sabah 7 buçukta suyu geldi. Gece 10.20 civarı doğdu.
Her şey yolundaydı Normal oldu canım. Su geldikten sonra 1 cm açıklık. Suni sancı kullanıyor hastane. Sonra doğum oldu. İnş canım gönlünce kavuşursun meleğine..Ah tam istediğin36. Hafta bitsin gelsin sezeryan mıydı?
Ay ne kadar güzel bi doğum olmuş maşallahHer şey yolundaydı Normal oldu canım. Su geldikten sonra 1 cm açıklık. Suni sancı kullanıyor hastane. Sonra doğum oldu. İnş canım gönlünce kavuşursun meleğine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?