2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bende içiyorum da ayak bilekleri davul nedenini sana sölim uzun süre ayakkabı giyip ayağımızı aşağı sallayarak oturduğumuz için
Çalışan hanımlara Bi dakikalık saygı duruşu litfen
evet akşam eve geldiğimde acaip şiş oluyor bir de bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum bu huyumdan vazgeçmem gerek

1 hafta daha sık dişini o zaman çok zorlanmiyosan bayramdan sonra ayrılirsin

Kızın daha mı erken doğdu? Benim de oğlan 39 da doğdu. Kız da o civar doğar diye tahmin ediyorum ama bu hamilelik beni çok yordu eski zayıf kuş gibi olduğum halimi çok özlüyorum

evet akşam eve geldiğimde acaip şiş oluyor bir de bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum bu huyumdan vazgeçmem gerek
Benimde dar taytlardan pantolonlardan vazgeçmem lazım
Gece yatıp sabaha kadar inmiş oluyo mis gibi kalkıyorum donla yattığım için
Bacak ve ayaklara özgürlük diye çığlık atasım var çıplak ayak dolaşıcam az kaldı

Uyduğun bi diyet var mı ben bugün gidecem doktora hiç bilgim yok bu konuda sen insülin kullanıyor musun bana da verir mi acaba
Benim diyet listem yok yurtdışında işler biraz daha farkli Türkiyedekinden. Sadece bir liste verdiler hanhi yicekte ne kadar şeker ve karbonhidrat var diye bende ona göre yiyorum. Ben geceleri uyumadan önce 32 ünite İnsulin kullaniyorum çünkü sabah açlık şekerim hep olması gerekenden yüksek çıkıyordu

Kızın daha mı erken doğdu? Benim de oğlan 39 da doğdu. Kız da o civar doğar diye tahmin ediyorum ama bu hamilelik beni çok yordu eski zayıf kuş gibi olduğum halimi çok özlüyorum

Evet tam hafta değişim zamanı 36+6 idi. Sabah 7 buçukta suyu geldi. Gece 10.20 civarı doğdu.

Kızlar bende hastane çantama neler koydum sizinle paylaşayım dedim

2 tane uzun kollu tulum
2 tane yenidoğan yarım kollu zibin
2 tane 3 aylık yarım kollu zıbın
2 tane alt biri çoraplı biri çorapsız
3 çift çorap
1 takım hastaneden çıkarken giymek için
2 müslin battaniye
1 normal fazla kalın olmayan battaniye
15 tane bebek bezi
3x6 ıslak mendil
Puset

Kendim için

4 tane külot
2 tane emzirme sütyeni
1 pijama takımı
1 alt
1 üst
1 sabahlık tarzı penye
1 tane kaymayan pofuduk terlik
10-15 tane ped
6 tane göğüs pedi
1 elbise eve gelirken giymek için
1 dis fircasi,macun
1 tarak
Şampuan,dus jeli
2 çift çorap
Makyaj malzemeleri
Biraz atıştırmalık+protein barlari.

Bunlar bana hastanede verilen listede olan şeyler kızlar götürmem gereken şeyler

Her şey yolundaydı Normal oldu canım. Su geldikten sonra 1 cm açıklık. Suni sancı kullanıyor hastane. Sonra doğum oldu. İnş canım gönlünce kavuşursun meleğine..
Ay ne kadar güzel bi doğum olmuş maşallah
O kadar kısa sürünce sezeryan sandım darısı bu bebeğinde olsun inşallah bizimde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…