2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar artık zamanı geldi 35 e gececegız esyaları yıkayp utulemeyı pztsi iş başa düştü miniğim için

Ay ne güzel listee

Canım yakın arkadaşıma 30.haftadan itibaren suyun çok az dediler.Masaallah 38 kusurda geçen cuma sezeryanle doğum yaptı.Kizi ve kendisi sağlıklı çok şükür Seninde öyle olur inşendiselenme
Agzın bal yesin canım :) insallah bende saglıklı zamanda kavusurum ve tüm anneler

Ay ne kadar güzel bi doğum olmuş maşallah
O kadar kısa sürünce sezeryan sandım darısı bu bebeğinde olsun inşallah bizimde tabi

Meylencim acaba sabah 10.20 gibi mi anladın. Zor bi doğum değildi. Ama sabah 7 buçukta su gelince akşam dediğim saatlerde doğdu. 12 saatten çok sürmüş gibi oluyor. Yine de olumsuz diyemem iyiydi benim için..

Canim soganin ne faydasi oluyo.Tahinin uzerinde biriken yagi mi surecegiz.Ben de kantoron yagi surmeyi dusumuyorum
Soğanı deneyenlerden duymuştum göğüs uçlarını pisiriyormus ama tabi ağrı sızı hissetmiyorsun susam yağı da evet tahinin üzerine biriken yağ ben o zaman marketten aldığımız küçük bı kavanoza suzmustum emzirdikten sonra hemen pamukla suruyordum emzitecegim zaman nemli bezle siliyordum bir ay yapmıştım sonrasında zaten yumuşamış oluyor

Evet olabilir 40+3 gibiydi oğlumu dogurdugumda

Canım ağzına aldığın ilk lokma değil yemeği yedikten bir saat sonrası. Yani doktor bana öyle dedi. Yemekten 1 saat sonra.

Listeni kopyalıyorum. Ben buna ek nevresim koyarım sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…