insaAllah balım, evet 2. Nasipsekorkuyoruminşallah yara olmaz ya krem, kalkan, ped ne varsa aldım inşallah faydalarını görürürz. Senin ikinci bebek mi canım
Ay ne güzel listeeKızlar bende hastane çantama neler koydum sizinle paylaşayım dedim
2 tane uzun kollu tulum
2 tane yenidoğan yarım kollu zibin
2 tane 3 aylık yarım kollu zıbın
2 tane alt biri çoraplı biri çorapsız
3 çift çorap
1 takım hastaneden çıkarken giymek için
2 müslin battaniye
1 normal fazla kalın olmayan battaniye
15 tane bebek bezi
3x6 ıslak mendil
Puset
Kendim için
4 tane külot
2 tane emzirme sütyeni
1 pijama takımı
1 alt
1 üst
1 sabahlık tarzı penye
1 tane kaymayan pofuduk terlik
10-15 tane ped
6 tane göğüs pedi
1 elbise eve gelirken giymek için
1 dis fircasi,macun
1 tarak
Şampuan,dus jeli
2 çift çorap
Makyaj malzemeleri
Biraz atıştırmalık+protein barlari.
Bunlar bana hastanede verilen listede olan şeyler kızlar götürmem gereken şeyler
Evet kız :) hemen bende gidip aşk yasamalıyımSenin de kız demi biraz once lcw de idim elbiseler bir karıs görmen lazım cabuk kilo al cimcime dedim alacam sana bunlardan yaaa yerimm onların agzını burnunununuuuuuuuuuu
Agzın bal yesin canım :) insallah bende saglıklı zamanda kavusurum ve tüm annelerCanım yakın arkadaşıma 30.haftadan itibaren suyun çok az dediler.Masaallah 38 kusurda geçen cuma sezeryanle doğum yaptı.Kizi ve kendisi sağlıklı çok şükür Seninde öyle olur inşendiselenme
Hemsilerin işini kolaytirmak için hepsini paketleyip üstüne neyin ne olduğunu yazdım. Netten de çok baktım anca bu kadar kullaniliyor hastanedeAy ne güzel listee
Göğüs uçlarını baya yumuşatıyor ben ilk oğlumda hiç sorun yaşamadım ki bı göğsümün hiç ucu yoktu bir kere duruyorsun zaten sonrada emzirmeden temizliyorsun uzun süreli değil yaniSoğan mı?? Kokmaz mı
Ay ne kadar güzel bi doğum olmuş maşallah
O kadar kısa sürünce sezeryan sandım darısı bu bebeğinde olsun inşallah bizimde tabi
Soğanı deneyenlerden duymuştum göğüs uçlarını pisiriyormus ama tabi ağrı sızı hissetmiyorsun susam yağı da evet tahinin üzerine biriken yağ ben o zaman marketten aldığımız küçük bı kavanoza suzmustum emzirdikten sonra hemen pamukla suruyordum emzitecegim zaman nemli bezle siliyordum bir ay yapmıştım sonrasında zaten yumuşamış oluyorCanim soganin ne faydasi oluyo.Tahinin uzerinde biriken yagi mi surecegiz.Ben de kantoron yagi surmeyi dusumuyorum
Evet olabilir 40+3 gibiydi oğlumu dogurdugumdaGeldiği hafta da etkili olabilir. Ben kızda hiç çatlamadım. 37'de doğdu. Oğlanda 39. hafta çatladım. Doğum oldu. Badem yağı kullanıyordum. Genetik düşüncesine katılıyorum. Bunda Expial lipo sürüyorum. Problem değil çatlasa da.
Allah bağışlasın inşallah canıminsaAllah balım, evet 2. Nasipse
çatlasınlar bakalım. zamanında annemin tüm vücudunu çatlatmışım, şimdi de benim oğlan ananesinin intikamını alıyo demek ki :)Bende lansinoh 'ün göğüs kremini aldım kullandım.
Benimde heryerim çatlıyor şimdiden:)
Soldaki canım kendi sitesinden aldım 2 kutuMinoris alan arkadaşlar, siz hangisini aldınız ve nereden aldınız?
ben de dün aldım canım kendi sitesinden ama şimdilik 1 kutu aldım.Soldaki canım kendi sitesinden aldım 2 kutu
Canım ağzına aldığın ilk lokma değil yemeği yedikten bir saat sonrası. Yani doktor bana öyle dedi. Yemekten 1 saat sonra.Kötü beslenme örneği olarak benim bugünümü örnek vereyim.. içiniz rahatlasın
Kahvaltıda kaşar-kuru fasulye- tereyağı- ekmek - zencefilli çay üstüne çilek ve mısır gevreği
Öğlen yemeği köfte-kızartma
Akşam yemeği fast food
Ara öğünler : Islak kek, baklava, dondurma ve tavuk göğsü..
22:00 öğünü : Portakal ve kivi
Böyle saçma bi beslenme oldu. Pişman değilim. Ama tok da sayılmam
Saye ye alıntı yapmıştım yaCanım ağzına aldığın ilk lokma değil yemeği yedikten bir saat sonrası. Yani doktor bana öyle dedi. Yemekten 1 saat sonra.
Listeni kopyalıyorum. Ben buna ek nevresim koyarım sadece..Kızlar bende hastane çantama neler koydum sizinle paylaşayım dedim
2 tane uzun kollu tulum
2 tane yenidoğan yarım kollu zibin
2 tane 3 aylık yarım kollu zıbın
2 tane alt biri çoraplı biri çorapsız
3 çift çorap
1 takım hastaneden çıkarken giymek için
2 müslin battaniye
1 normal fazla kalın olmayan battaniye
15 tane bebek bezi
3x6 ıslak mendil
Puset
Kendim için
4 tane külot
2 tane emzirme sütyeni
1 pijama takımı
1 alt
1 üst
1 sabahlık tarzı penye
1 tane kaymayan pofuduk terlik
10-15 tane ped
6 tane göğüs pedi
1 elbise eve gelirken giymek için
1 dis fircasi,macun
1 tarak
Şampuan,dus jeli
2 çift çorap
Makyaj malzemeleri
Biraz atıştırmalık+protein barlari.
Bunlar bana hastanede verilen listede olan şeyler kızlar götürmem gereken şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?