Valla öyle anladımMeylencim acaba sabah 10.20 gibi mi anladın. Zor bi doğum değildi. Ama sabah 7 buçukta su gelince akşam dediğim saatlerde doğdu. 12 saatten çok sürmüş gibi oluyor. Yine de olumsuz diyemem iyiydi benim için..
Canım bu kutuları nerden nekadara aldın acabaKutularim bitti kızlar uzeirne kelebek içinde pleksi yaptırıp ve drajede koyunca hazirlar
Şişeliiiiimmmm :):) Göbeğin mi şişiyorrrr, kremini süürrrr :):):)Durmuyordum şişiyordum saryacım sorma 90 nasıl olacak merak ediyorum
Oh oh oh süper haber, maşallah kuzuşaaaaa, anneyi hep böyle mutlu etsin :):)S Saryamarya canım kontrolden cıktım bebiş tam haftasıyla uyumlu cıktı karın cevreside uyumlu cok sukur :) ama suyum 100den 90a düşmüş takipte kalacagım
Maşallaah kuzuyaDoktordan dönüyoruz.
Minik kuşum iyiymiş.
Kilosu, haftası, suyu, konumu vs.
Çok şükür.
32. Hafta raporumu aldım. Okulun işlerinin hafiflediği bi dönem. Bir haftası bayram tatili zaten. Dönemi rahat kapatabiliriz gibi görünüyor inş.
çok güzel olmuş kaç tane yaptın canım?Kutularim bitti kızlar uzeirne kelebek içinde pleksi yaptırıp ve drajede koyunca hazirlar
sürüyorum ama çatlıyorummmŞişeliiiiimmmm :):) Göbeğin mi şişiyorrrr, kremini süürrrr :):):)
Cumlemizinkini insaAllah :)Allah bağışlasın inşallah canım
:) sagolasım canım insallah snin miniklerde toparlarŞişeliiiiimmmm :):) Göbeğin mi şişiyorrrr, kremini süürrrr :):):)
Oh oh oh süper haber, maşallah kuzuşaaaaa, anneyi hep böyle mutlu etsin :):)
Maşallaah kuzuya
Hanımlar merhaba size bi sorum olucak adet olmama rağmen kendimi hamileymişim gibi his ediyorum bizim ailede genetik annem ve ablalarim hamileyken adet görmüşler mümkün olabilir mi böyle bi durum duydunuz boyle biseyi yada siz de oyle oldumu tam rahim bölgem sişmiş acısını his ediyorum yani adet agrısı değil bu farkli bişey bide bu ay erken oldum
Benimki kara kaplumbağası:)Ayy benimde kaplumbağam varben tam bir su kaplumbağası aşığıyım, İlkokul 8den beri beslediğim bi michelangelom vardı üni.de evimde öldü ilk senemde sonra eşimle aldık 2 sene önce kapluşumuz var resmen aşk yaşıyoruz, elimizde yanımızda geziyor uyuyor
Hanımlar merhaba size bi sorum olucak adet olmama rağmen kendimi hamileymişim gibi his ediyorum bizim ailede genetik annem ve ablalarim hamileyken adet görmüşler mümkün olabilir mi böyle bi durum duydunuz boyle biseyi yada siz de oyle oldumu tam rahim bölgem sişmiş acısını his ediyorum yani adet agrısı değil bu farkli bişey bide bu ay erken oldum
ben bu yıl yıllık izin kullanmadım 20 gün bu senedenValla yap et bekleme bekle diyemem canım çok haklısın çünkü
Beklesen biraz daha para atmış olursun kenara
Beklemesen dinlenmiş nasıl mutlu olucak san kendini iyi hissedeceksin öyle yap boşver gerisini düşünme canım
33+6 da bay bay diyorum bende şansım yıllık iznim oldu
Rapor 35+0 da başlicak ama
Hoş geldin.. Efelenme İzmirliyim diye. Sonra göremiyoruz seni
8e üzülüyosan ben kendimi atayım biyerlerden aşağıBende 8 kg aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?