2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ilk hamileliğimde üstüne görme denen şeyi yaşadım ama gelen kanama adetten daha farklıydı. Benim annem de hamileliklerinde üstüne görme yaşamış. Kanama farklı olunca şüphelenip test yaptım öğrendim hamile olduğumu. Ama dikkatli olmasaydım ya da bilmeseydim böyle birşey olduğunu 3 aylık olana kadar farketmezdim gebeliğimi. Çünkü 3 ay boyunca adet tarihlerinde benzer şekilde kanamam oldu. Ilk olduğunda şüphelenip testi yapmasaydım 4 aylık olunca anca öğrenirdim.
Doktorlar bu kanamaları düşük tehdidi olarak değerlendiriyor. 3 ay yattım ve ilaç kullandım ben bu süreçte.
Eğer şüpheniz varsa bi kan testi yaptırıp emin olun.

benim son adetim 5 ekimdi
5 kasımda 1 gün kanamam oldu
dr yerleşme kanaması dedi

bende prego aldım ama hiç bilmiyorum aparat falan varmı
eşim ilgileniyo bu tür konularla ben hiç anlamam

ay benimki 2100 iri diyo sen 3 kiloyu görmüşün maşallah

Benim abimin eşi sabah 8 de nişanı geldi 4:30 gibi yeğenim doğdu normal doğum oldu

Normal doğum isteyenlere 3 güzel doğum hikayesi anlatayım bende.Abimin eşi ilk doğumunda evde 2 saat sancı çekti öğlen 12.15 gibi hastaneye gitti.2.15 te doğum yaptı.2.bebeginde evde 3 saat sancı çekti.Hastaneye adım attığında suyu geldi.2 saat olmadan doğum yaptı.

Kardeşimin eşi ilk doğumuydu.Gece hafiften sancılar hissediyor uyuyor.Sabah kalkınca yine hafif sancılar.Ikindine kadar bekliyor sancılar siklasinca 5.15 gibi hastaneye gidiyor.Dr bebek iri sezeryana alabiliriz diyor kardeşim çok çok riskli durum olmadıkça sezeryan istemiyoruz imza atmam diyor.7 buçuğa gelmeden iri denilen bebek 3300 kg olarak kolayca doguveriyor.Dr dumur oluyor.Bu kadar hızlı ilerleyen doğum görmedim diye.Gelinlerin ikisi de 2 günde kalktı.Rutin işlerini yapmaya başladılar.Normal dogum sonrasi hicbir sikayetleri olmadi.İmrendim ikisinr de.Dogumlarini devlet hastanesinde yaptılar.Bana da tek oda ayarlayabilirsen mutlaka devlette yap diyorlar.Temizlik ilgi alaka süper diyorlar.

Valla öyle anladım ama ilk doğuma göre yine 12 saat çok iyi bi süre değil mi kimseyi korkutmak istemiyorum ama 20 saatleri 1.5 günleri falan duydum canım
Hah ben 16 saat sancı sonuç sezeryanla doğum kızlar bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor yeterki sonu mutlu olsun çektiğiniz sanciyi aciyida en fazla 1 hafta sonra geçip gidiyor doğum ister normal ister sezeryan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…