Nası kızzz evde mi bakıyon var mı fotosuBenimki kara kaplumbağası:)
ya arkadaşlarımda 2 hazirana baby shower hazırlamışlar bana1 hafta daha sık dişini o zaman çok zorlanmiyosan bayramdan sonra ayrılirsin
çok mu ben 19 aldım ağlamak istiyoreeeçokmuş 8
Hanımlar merhaba size bi sorum olucak adet olmama rağmen kendimi hamileymişim gibi his ediyorum bizim ailede genetik annem ve ablalarim hamileyken adet görmüşler mümkün olabilir mi böyle bi durum duydunuz boyle biseyi yada siz de oyle oldumu tam rahim bölgem sişmiş acısını his ediyorum yani adet agrısı değil bu farkli bişey bide bu ay erken oldum
Tabi ki kopyala canım. Ben emzik ve biberon falan götürmeyecem hastanede eğer anneyi emmezse süt veriyorlar zatenListeni kopyalıyorum. Ben buna ek nevresim koyarım sadece..
Benim abimin eşi sabah 8 de nişanı geldi 4:30 gibi yeğenim doğdu normal doğum olduValla öyle anladımama ilk doğuma göre yine 12 saat çok iyi bi süre değil mi kimseyi korkutmak istemiyorum ama 20 saatleri 1.5 günleri falan duydum canım
Insanın evi gibisi yokmuş hapisten çıkmış gibi hisediyorum:)
Şükür çıktım hastaneden herşey yolunda
Kızlar ben geldimm:))) neler oldu öyle ben yokkenBirefebirece sana küstüm doğurmak için olmadığım zamanı mı bekledin aşk olsun @Meylen can sıkıntısı naparsın
benim son adetim 5 ekimdiHanımlar merhaba size bi sorum olucak adet olmama rağmen kendimi hamileymişim gibi his ediyorum bizim ailede genetik annem ve ablalarim hamileyken adet görmüşler mümkün olabilir mi böyle bi durum duydunuz boyle biseyi yada siz de oyle oldumu tam rahim bölgem sişmiş acısını his ediyorum yani adet agrısı değil bu farkli bişey bide bu ay erken oldum
aha pelo gelmişBenimki kara kaplumbağası:)
bende prego aldım ama hiç bilmiyorum aparat falan varmıKızlar ya ben ikizler için prego travel sistem bebek arabası aldım, içinde oto koltuğu(ana kucağı) da var. İnternetten aldığım için soramadım, Buna ayrıca aparat gerekir mi arabaya takmak için?
Eki Görüntüle 2272075
ay benimki 2100 iri diyo sen 3 kiloyu görmüşün maşallahBu arada benimde dün kontrolüm vardı benim paşa yok Toraman yok güreşçi tam 3 kilo olmuştey tey kapılara sığmayacak duvarları yıkacak bir oğlan geliyor bize:) sezeryan tam tarih belli oldu 24 haziran tabiii okadar beklerse dedi doktor teyzemiz
Benim abimin eşi sabah 8 de nişanı geldi 4:30 gibi yeğenim doğdu normal doğum oldu
Ormanda beslicek halim yokNası kızzz evde mi bakıyon var mı fotosu
Hakem golümü yedi diyim sen anlaPelo neredesin yavrum sen
Evet hatun doğurmadı doğurmadı ben gidince doğurmuş bide utanmazı gördün mü bebişin neresinin fotosunu koymuşaha pelo gelmiş
naptın kız ne vukuat işledin
yokluğunda doğuran oldu
Belki bahçe tarzı bi yerde diye sordummOrmanda beslicek halim yokevde tabii de niye resim atamadım buradan ben
Hah ben 16 saat sancı sonuç sezeryanla doğum kızlar bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor yeterki sonu mutlu olsun çektiğiniz sanciyi aciyida en fazla 1 hafta sonra geçip gidiyor doğum ister normal ister sezeryan olsunValla öyle anladımama ilk doğuma göre yine 12 saat çok iyi bi süre değil mi kimseyi korkutmak istemiyorum ama 20 saatleri 1.5 günleri falan duydum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?