Evet canım evimize gidiyoruz Allah'ın izniyle. Perşembe günü dikisleri almak için çağırdı. Estetik dikiş yapmış hiç iz kalmayacakmis inşallah :) dikişler alinana kadar korse ve banyo yasak.
maşallah canım size maşallahhh allah nazardan esirgesin sizleri tüm bebişlere de şifa versin RabbimDün sabah 7.30 da birden suyum geldi canım. Geldik hemen sezeryana aldılar bebeğim tersti. 33-6 haftaliktik adete göre. Gelisimimiz 36 -37 falandi . 3 kilo 100 Gr doğdu şükür kuvoze hiç görmeden direkt odamıza verdiler. Her şeyi gelişmiş hamd olsun. Bugün hastane diyetisyeni geldi emzirme eğitimi için gözleri doldu kucağımda görünce. Yan odada 36 hafta 6 günlük bir bebek var onu kuvoze almislar. 33 haftalık olup böyle sağlıklı olan gördüğüm ikinci orneksiniz odaya girerken bebek yoğun bakimdadir diye düşünerek girdim çok sevindim kucağında görünce dedi. Çok şanslıyız Allah'a çok şükür
aaaa bende atıştırmalık koyayım, çok matıklı kraker falan koyayım acıkırsamKızlar bende hastane çantama neler koydum sizinle paylaşayım dedim
2 tane uzun kollu tulum
2 tane yenidoğan yarım kollu zibin
2 tane 3 aylık yarım kollu zıbın
2 tane alt biri çoraplı biri çorapsız
3 çift çorap
1 takım hastaneden çıkarken giymek için
2 müslin battaniye
1 normal fazla kalın olmayan battaniye
15 tane bebek bezi
3x6 ıslak mendil
Puset
Kendim için
4 tane külot
2 tane emzirme sütyeni
1 pijama takımı
1 alt
1 üst
1 sabahlık tarzı penye
1 tane kaymayan pofuduk terlik
10-15 tane ped
6 tane göğüs pedi
1 elbise eve gelirken giymek için
1 dis fircasi,macun
1 tarak
Şampuan,dus jeli
2 çift çorap
Makyaj malzemeleri
Biraz atıştırmalık+protein barlari.
Bunlar bana hastanede verilen listede olan şeyler kızlar götürmem gereken şeyler
Yok kuzum tek dikiş. Sadece iki ucunda azıcık belli olursa oluyor. Yapıştırma yapılan çok kişi var çevremde üstünden yıllar geçtiği halde ağır bı iş yapsa ya da usutse hemen sancilaniyorlar.Canım lazerli kesim ve yapıştırma yapmadılar mi? Estetik dikiş o olmuyor mu?
Artık dikiş yapılmıyor özel hastanelerde diye biliyorum. Ben dikiş aldırmaya falan gitmemiştim . Yapistirmaydi benim, ama ona da estetik dikiş demişlerdi. Dikiş yoktu ama . Kafam karisti
Sakin ol. Dediğim gibi değerin alarm verilecek bir değer değil. 3.50 yi geçmemişsin .
Muhtemelen ilaç başlatacaklar ufak bir dozla. O ilacın da hiçbir yan etkisi yok
Yediklerine ictiklerinle ilgisi yok
Anladım sağolun kızlar ama endişem acaba geçen ay kan verip baktirmadim o zamandan beri mi uzun zamandır mi yüksek acaba diye düşündümNo panik :) iyotlu tuz kullan canım yemeklerinde korkma çünkü artık bebeğin troid hormonu salgılıyor yani senden almıyor artık ilk başlarda tehlikeli olabiliyor doktorun gerek görürse pzt troid ilacı yazar
Yok kuzum tek dikiş. Sadece iki ucunda azıcık belli olursa oluyor. Yapıştırma yapılan çok kişi var çevremde üstünden yıllar geçtiği halde ağır bı iş yapsa ya da usutse hemen sancilaniyorlar.
Günaydınlar
Su meselesinden çok etkilenmişsiniz arkadaşlar ama herkesin suyu önceden gelecek diye bir şart yok, benim doğumlarda açılma 10 cm ulaşıp Doğum başlayınca ebeler açtılar keseyi suyu boşalttılar, kv hep söylerdi kızın suyu gelirmiş de oğlanın suyu gelmezmiş vs iki kız doğurdum su fln gelmedi
Benim de yapıştırma oldu hiç bi sorun yaşamadım...hem de devlet hastanesindeydi dr dikiş aldırmaya gel 10 gün sonra dedi ve gittiğimde aa yapıştırma yapmıştık demi sana pardon dedi usgyle rahim toparlanmasına baktı geçti sadece..Yok kuzum tek dikiş. Sadece iki ucunda azıcık belli olursa oluyor. Yapıştırma yapılan çok kişi var çevremde üstünden yıllar geçtiği halde ağır bı iş yapsa ya da usutse hemen sancilaniyorlar.
Kıyamam ya kız bu kadar düşünme belki tam 40 da hatta 41 de gelecek ozamana kadar böyle geçer mi:)) doktor bana heran gelebilir gibi davrandığı halde ben bu kadar düşünmüyorum:)) ama bugün çok halsizim vücudum bi tuhaf bu bir belirtimi:)))))))))))))
Anladım sağolun kızlar ama endişem acaba geçen ay kan verip baktirmadim o zamandan beri mi uzun zamandır mi yüksek acaba diye düşündümneyse pazartesi günü doktorum ne diyecek bakalim
Anladım...çok sağol ya Allah razı olsun...internette o kadar çok bilgi kirliliği var ki insan tedirgin oluyor biraz içim rahatladıGeçen ay daha da düşüktür 3.18 den. Çünkü bu her ay giderek yukselen bir değer. Tedirgin olma
Ama dahiliye ya da endoktrinden görüş almayı ihmal etme canım
Doğurmanızı@
Ne istiyorsun peki açık konuş:)))))
Valla onuda yemedim canımcanım dip balıklarında ağır metal birikimi çok olduğu için taze balık yemek herzaman daha iyi ama tabi hic balık yememektense ton balığı yemek mantikli
çok şükür akciğer bile gelişmiş canım maşallah yoksa o haftalarda cidden biraz küvete giriyor.
Ben sormadan söyledi canım sezeryan kesin ya benim ondan
Evet hava Bi bozuyo Bi açıyo şansımıza gerçekten yazın ortasında gebelik geçircrklere geçirenlere Allah yardım etsinBende öyleyim akşam ateş basmaya başlıyor ayaklardan özellikle askılı şort sabaha kadar üstüm açık yatıyorum neyseki aşırı sicaklara denk gelmiyoruz
Anladım...çok sağol ya Allah razı olsun...internette o kadar çok bilgi kirliliği var ki insan tedirgin oluyor biraz içim rahatladı
Biraz daha dayanayım ya öyle bi ısırıkla kalmam ben kalamam yani kendime hiiiç güvenmiyorum kuzumKokoreç ye bı kere ya çok canin istiyorsa yada kenarından isir
Bozmuyorum ki o kadar alıştım ki canım ödemesek garibime gider çok şükür Allah başka dert vermesin para bulunur hiç bişeyden eksikte kalmıyorum olmasa iyi ama olan olmuş yani napim kocalığımı üzmeye değmezİnşallah ondanda kurtulursunuz canım aklına getirip sinirini bozma olan olmuş
Oy yesinler tombişliğiniÇok iyiyiz inşallah yarın taburcu olucaz canım bebeğim de bende iyiyiz :) düzenli olarak kan şekerini olctuler bebeğin iri diye seker olduğunu düşünüyorlardı Allah'a şükür şeker falan yok. Solunumu da çok iyi. Hayırlısıyla yarın evimize gidince daha iyi olucaz:)
Ben de oglan da nişan gelir kız da su diye duymustum. Ama kızım da hem nişan geldi hem de suGünaydınlar
Su meselesinden çok etkilenmişsiniz arkadaşlar ama herkesin suyu önceden gelecek diye bir şart yok, benim doğumlarda açılma 10 cm ulaşıp Doğum başlayınca ebeler açtılar keseyi suyu boşalttılar, kv hep söylerdi kızın suyu gelirmiş de oğlanın suyu gelmezmiş vs iki kız doğurdum su fln gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?