2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım evimize gidiyoruz Allah'ın izniyle. Perşembe günü dikisleri almak için çağırdı. Estetik dikiş yapmış hiç iz kalmayacakmis inşallah :) dikişler alinana kadar korse ve banyo yasak.

Canım lazerli kesim ve yapıştırma yapmadılar mi? Estetik dikiş o olmuyor mu?

Artık dikiş yapılmıyor özel hastanelerde diye biliyorum. Ben dikiş aldırmaya falan gitmemiştim . Yapistirmaydi benim, ama ona da estetik dikiş demişlerdi. Dikiş yoktu ama . Kafam karisti

maşallah canım size maşallahhh allah nazardan esirgesin sizleri tüm bebişlere de şifa versin Rabbim

aaaa bende atıştırmalık koyayım, çok matıklı kraker falan koyayım acıkırsam

Yok kuzum tek dikiş. Sadece iki ucunda azıcık belli olursa oluyor. Yapıştırma yapılan çok kişi var çevremde üstünden yıllar geçtiği halde ağır bı iş yapsa ya da usutse hemen sancilaniyorlar.

Sakin ol. Dediğim gibi değerin alarm verilecek bir değer değil. 3.50 yi geçmemişsin .

Muhtemelen ilaç başlatacaklar ufak bir dozla. O ilacın da hiçbir yan etkisi yok

Yediklerine ictiklerinle ilgisi yok
No panik :) iyotlu tuz kullan canım yemeklerinde korkma çünkü artık bebeğin troid hormonu salgılıyor yani senden almıyor artık ilk başlarda tehlikeli olabiliyor doktorun gerek görürse pzt troid ilacı yazar
Anladım sağolun kızlar ama endişem acaba geçen ay kan verip baktirmadim o zamandan beri mi uzun zamandır mi yüksek acaba diye düşündüm neyse pazartesi günü doktorum ne diyecek bakalim

Yok kuzum tek dikiş. Sadece iki ucunda azıcık belli olursa oluyor. Yapıştırma yapılan çok kişi var çevremde üstünden yıllar geçtiği halde ağır bı iş yapsa ya da usutse hemen sancilaniyorlar.

Hmm anladim, o zaman senin de ortası yapıştırma muhtemelen. Ay çok değişik ya
Insallah hiçbir skntin olmaz. Sağlıklı sıhhatli büyütürsün

Benimki yapıştırma ama şimdiye kadar ne ağrı ne sızı hiçbir şey olmadı sezeryan kesimde.
Bir karıştan daha kisa incecik bir cizik var rengi de beyaza döndü . Inşallah bu sefer de böyle skntisiz olur. Doktorun el becerisiyle alakalı olabilir belki bu iş

Haklisin tabiki herkesin doğumu kendine özel kimseninki birbirine benzemeyecektir ama işte ilk doğum oldu ya sanırım biz bi gaza geldik felan

Reactions: LaL
Benim de yapıştırma oldu hiç bi sorun yaşamadım...hem de devlet hastanesindeydi dr dikiş aldırmaya gel 10 gün sonra dedi ve gittiğimde aa yapıştırma yapmıştık demi sana pardon dedi usgyle rahim toparlanmasına baktı geçti sadece..

Hahaha valla bende anlamadım neden bu kadar gaza geldiğimi. senin ödem olayı kötü olmuş gerçekten inşallah geçer bi belirti değildir umarım

Anladım sağolun kızlar ama endişem acaba geçen ay kan verip baktirmadim o zamandan beri mi uzun zamandır mi yüksek acaba diye düşündüm neyse pazartesi günü doktorum ne diyecek bakalim

Geçen ay daha da düşüktür 3.18 den. Çünkü bu her ay giderek yukselen bir değer. Tedirgin olma
Ama dahiliye ya da endoktrinden görüş almayı ihmal etme canım

Geçen ay daha da düşüktür 3.18 den. Çünkü bu her ay giderek yukselen bir değer. Tedirgin olma
Ama dahiliye ya da endoktrinden görüş almayı ihmal etme canım
Anladım...çok sağol ya Allah razı olsun...internette o kadar çok bilgi kirliliği var ki insan tedirgin oluyor biraz içim rahatladı

Valla onuda yemedim canım bitiricem böyle böyle gebeliği

Bende öyleyim akşam ateş basmaya başlıyor ayaklardan özellikle askılı şort sabaha kadar üstüm açık yatıyorum neyseki aşırı sicaklara denk gelmiyoruz
Evet hava Bi bozuyo Bi açıyo şansımıza gerçekten yazın ortasında gebelik geçircrklere geçirenlere Allah yardım etsin

Anladım...çok sağol ya Allah razı olsun...internette o kadar çok bilgi kirliliği var ki insan tedirgin oluyor biraz içim rahatladı

Kızıma hamileyken değerim 5 in üzerine çıkmıştı. Internetten baktıklarım yüzünden komaya girene kadar ağlamıştım. Bosunaymis. Yuksek tiroidin zarar vermesi icin 3-5 hafta yuksek seyretmesi gerekirmis. Yani bir hafta yuksek kaldı diye bebeğe zarar vermezmiş.

Hic okuma interneti .Orda her zaman en kotusu yazar. Doktoruna guven sen

İnşallah ondanda kurtulursunuz canım aklına getirip sinirini bozma olan olmuş
Bozmuyorum ki o kadar alıştım ki canım ödemesek garibime gider çok şükür Allah başka dert vermesin para bulunur hiç bişeyden eksikte kalmıyorum olmasa iyi ama olan olmuş yani napim kocalığımı üzmeye değmez

Oy yesinler tombişliğini
Sağlıkla büyüsün

Ben de oglan da nişan gelir kız da su diye duymustum. Ama kızım da hem nişan geldi hem de su

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…