Benim de dikişim yoktu canım yapıstırmaydıCanım lazerli kesim ve yapıştırma yapmadılar mi? Estetik dikiş o olmuyor mu?
Artık dikiş yapılmıyor özel hastanelerde diye biliyorum. Ben dikiş aldırmaya falan gitmemiştim . Yapistirmaydi benim, ama ona da estetik dikiş demişlerdi. Dikiş yoktu ama . Kafam karisti
Bünyeden bünyeye değişiyor olabilir canım. Benimki yapıstırma hiç agrım sızım olmuyor. Ustelik hiç dikkat de etmedim.Yok kuzum tek dikiş. Sadece iki ucunda azıcık belli olursa oluyor. Yapıştırma yapılan çok kişi var çevremde üstünden yıllar geçtiği halde ağır bı iş yapsa ya da usutse hemen sancilaniyorlar.
gözünaydın canım :) inşallah herşeyolumlu devam eder, sağlıcakla kavuşunInsanın evi gibisi yokmuş hapisten çıkmış gibi hisediyorum:)
Şükür çıktım hastaneden herşey yolunda
inşallah sende kolay yaparsın canım, bende devlette düşünüyorum şimdilik :) temizlik ilgi alaka buralarda özelden iyi :)Normal doğum isteyenlere 3 güzel doğum hikayesi anlatayım bende.Abimin eşi ilk doğumunda evde 2 saat sancı çekti öğlen 12.15 gibi hastaneye gitti.2.15 te doğum yaptı.2.bebeginde evde 3 saat sancı çekti.Hastaneye adım attığında suyu geldi.2 saat olmadan doğum yaptı.
Kardeşimin eşi ilk doğumuydu.Gece hafiften sancılar hissediyor uyuyor.Sabah kalkınca yine hafif sancılar.Ikindine kadar bekliyor sancılar siklasinca 5.15 gibi hastaneye gidiyor.Dr bebek iri sezeryana alabiliriz diyor kardeşim çok çok riskli durum olmadıkça sezeryan istemiyoruz imza atmam diyor.7 buçuğa gelmeden iri denilen bebek 3300 kg olarak kolayca doguveriyor.Dr dumur oluyor.Bu kadar hızlı ilerleyen doğum görmedim diye.Gelinlerin ikisi de 2 günde kalktı.Rutin işlerini yapmaya başladılar.Normal dogum sonrasi hicbir sikayetleri olmadi.İmrendim ikisinr de.Dogumlarini devlet hastanesinde yaptılar.Bana da tek oda ayarlayabilirsen mutlaka devlette yap diyorlar.Temizlik ilgi alaka süper diyorlar.
bana doktorum suyun gelse durmaz demişti
benim içimde hep o korku olduğu için
Yani beyaz renkli ve bariz bi kokusu yok idrar olsa anlarım. Akıntı da değil çünkü yoğun kıvamlı değil. Hapşırırken kaçıyor aynen ama sarı oluyorKokusu nasıl? Şu kaçağı olsa kokusundan belli eder kendini.
Hapşırırken falan çiş yapıyor olabilir misin? Ben yapıyorum hatta bazen yürürken bile yapıyorum farketmıyorum. Birine desem adım sidikliye çıkacak
Tatlım bunun en kolay yolu test veya kan testi. Bize sorma boşver. Biz nereden bilelim kiHanımlar merhaba size bi sorum olucak adet olmama rağmen kendimi hamileymişim gibi his ediyorum bizim ailede genetik annem ve ablalarim hamileyken adet görmüşler mümkün olabilir mi böyle bi durum duydunuz boyle biseyi yada siz de oyle oldumu tam rahim bölgem sişmiş acısını his ediyorum yani adet agrısı değil bu farkli bişey bide bu ay erken oldum
Hahaha gözümde seyiriyo kasım kalkıyo falan kesin doğurcam:)))))Hahahavalla bende anlamadım neden bu kadar gaza geldiğimi. senin ödem olayı kötü olmuş gerçekten inşallah geçer bi belirti değildir umarım
Hep bir inşallah:))Doğurmanızı
Pelocuğum hoşgeldin canım. Başka yerlerde dövüşme elin kızlarıyla. Valla yalnız yakalarlar, yolarlar saçını. ÖpüyorumKızlar ben geldimm:))) neler oldu öyle ben yokken @Birvarbiryokum sana küstüm doğurmak için olmadığım zamanı mı bekledin aşk olsun@Meylen can sıkıntısı naparsın
Canım ben geçen gün sordum. Bunu ters olarak ön koltuğa dayayıp, emniyet kemeriyle sarıyormuşsun. Aparatları olmuyor.Kızlar ya ben ikizler için prego travel sistem bebek arabası aldım, içinde oto koltuğu(ana kucağı) da var. İnternetten aldığım için soramadım, Buna ayrıca aparat gerekir mi arabaya takmak için?
Eki Görüntüle 2272075
Ayy aklıma pazar pazar kan vermeye gittiğim gün geliyor:))ilk kan verişimdi gebelik için hiç umudum yok aynı zamanda vardı acayip karışık bi duygudaydım göğüslerim okadar çok açıyordu ki kolunu oynatamıyordum hatta sonucu almama 5 dkka kala yok ya ben hamile değilimdir acaba göğsümde mi bişi var kitle kitle diye düşünmüştüm sonuçta negatif pozitif yazmıyordu orana baktım yüksek bir rakam eşimr dedim hamileyim hadi be dedi inanamadı oda bana dur sevinme doktor sölesin dedi dedim biliyorum hamileyim işde doktora gösterdim hamilesin pzt kadın doğuma git dedi kapıdan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım tabi eşimde oturduk hastane kapısında ağladık:)))Tatlım bunun en kolay yolu test veya kan testi. Bize sorma boşver. Biz nereden bilelim kiHer kişi hamilelik ürecini farklı yaşıyor.
ne ağrın var canım, ılık bir duş al geçmezse git hemenKızlar korkmaya başladım ya çok ağrım var dr a mı gitsem acaba
Hahhaa yoldular zaten abooo neler dediler bana:))) ama size canm sıkılıyor dedim oralı olmadınız bende azcık eğlendim:)))Pelocuğum hoşgeldin canım. Başka yerlerde dövüşme elin kızlarıyla. Valla yalnız yakalarlar, yolarlar saçını. Öpüyorum
Artık son aya giriyoruz canım tamamlamakta fayda varGünaydın Kızlar
Son yaşanan doğumdan sonra beni bir heyecan sardı bu sabah çok az kaldı diye fırladım yataktan
Hastane çantasını hazırlamadım bile ben daha. Lohusa pijama takımı vs eksiklerim var hoffffGününüz güzel geçsin
Amin canım ya bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da Doğum sonrası acısını çıkarırızSen mi benn miii??? Allahtan şekersiz dondurma,pudding buldum onlarla idare ediyorum. Allah yardımcımiz olsun
Ne dediler kızHahhaa yoldular zaten abooo neler dediler bana:))) ama size canm sıkılıyor dedim oralı olmadınız bende azcık eğlendim:)))
civa var içinde canım, hamişlere yüksek oranda civa içeren balıklar zararlı, bazılarında var bazılarında yok. çok yememek lazım normalde de. normal balık alın yiyin bacım :))Ton baligi niye yasak ki?
Ben abartmıyorum haftada bir ton balıklı salata yada ton balıklı pizza yiyorum. Yasak mıymış? Hay ağzım pok yesinya yeminle daha bu akşam benim koca ton balığı yiyodu ben yemiyorum annem niye yemiyon dedi yasak dedim bilmiyomuş sonra döndüm benimkine ton balığı aklıma gelmiyoda doğurduktan sonra midye ve kokoreç yicem en çok onları özledim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?