2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim de dikişim yoktu canım yapıstırmaydı

Yok kuzum tek dikiş. Sadece iki ucunda azıcık belli olursa oluyor. Yapıştırma yapılan çok kişi var çevremde üstünden yıllar geçtiği halde ağır bı iş yapsa ya da usutse hemen sancilaniyorlar.
Bünyeden bünyeye değişiyor olabilir canım. Benimki yapıstırma hiç agrım sızım olmuyor. Ustelik hiç dikkat de etmedim.

inşallah sende kolay yaparsın canım, bende devlette düşünüyorum şimdilik :) temizlik ilgi alaka buralarda özelden iyi :)

bana doktorum suyun gelse durmaz demişti
benim içimde hep o korku olduğu için

Ay iyi bakalım inşallah öyledir. Tazikli veya sürekli değil ama daimi bi ıslaklık var pedde ıslanıyor yanlar da ıslanıyor .
Yani beyaz renkli ve bariz bi kokusu yok idrar olsa anlarım. Akıntı da değil çünkü yoğun kıvamlı değil. Hapşırırken kaçıyor aynen ama sarı oluyor
Pazartesi kontrolüm var sabredeyim bakalım biraz daha inşallah gecikmem

Tatlım bunun en kolay yolu test veya kan testi. Bize sorma boşver. Biz nereden bilelim ki Her kişi hamilelik ürecini farklı yaşıyor.

Kızlar ben geldimm:))) neler oldu öyle ben yokken @Birvarbiryokum sana küstüm doğurmak için olmadığım zamanı mı bekledin aşk olsun@Meylen can sıkıntısı naparsın
Pelocuğum hoşgeldin canım. Başka yerlerde dövüşme elin kızlarıyla. Valla yalnız yakalarlar, yolarlar saçını. Öpüyorum

Canım ben geçen gün sordum. Bunu ters olarak ön koltuğa dayayıp, emniyet kemeriyle sarıyormuşsun. Aparatları olmuyor.

Tatlım bunun en kolay yolu test veya kan testi. Bize sorma boşver. Biz nereden bilelim ki Her kişi hamilelik ürecini farklı yaşıyor.
Ayy aklıma pazar pazar kan vermeye gittiğim gün geliyor:))ilk kan verişimdi gebelik için hiç umudum yok aynı zamanda vardı acayip karışık bi duygudaydım göğüslerim okadar çok açıyordu ki kolunu oynatamıyordum hatta sonucu almama 5 dkka kala yok ya ben hamile değilimdir acaba göğsümde mi bişi var kitle kitle diye düşünmüştüm sonuçta negatif pozitif yazmıyordu orana baktım yüksek bir rakam eşimr dedim hamileyim hadi be dedi inanamadı oda bana dur sevinme doktor sölesin dedi dedim biliyorum hamileyim işde doktora gösterdim hamilesin pzt kadın doğuma git dedi kapıdan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım tabi eşimde oturduk hastane kapısında ağladık:)))

Artık son aya giriyoruz canım tamamlamakta fayda var

Ben abartmıyorum haftada bir ton balıklı salata yada ton balıklı pizza yiyorum. Yasak mıymış? Hay ağzım pok yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…