'Samimi söylüyorum neler içtim bu kafaya ulaşamadım' dediler:)Ne dediler kız
Kimmiş onlar söyle ablalarına tek gitme öyle bidahakine
Kesinlikle önceden hazırla taşınmak kolay olmuyor yerleşme vs derken günler birden geçer haftalar ilerledikçe şimdi yaptığın her hareketi yapamazsın daha çabuk yorulursunKızlar biliyorsunuz ki nasipse doğum iznine ayrılınca taşınıcam teee 13 saat mesafeye:) 35. hafta ayrılmayı planlıyorum, şimdi bu doğum olayı haliyle beni de etkilediği için size bir sorum var. ben bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasam bir valize yerleştirsem olur mu ki?yoksa taşındıktan sonraya mı bıraksam??
Aa aa içimizde cadı mı yok, çağıraydın ya biziHahhaa yoldular zaten abooo neler dediler bana:))) ama size canm sıkılıyor dedim oralı olmadınız bende azcık eğlendim:)))
Kesinlikle şimdiden hazırla sonra vakti olmaz. Taşınmak hiç kolay iş değil...Kızlar biliyorsunuz ki nasipse doğum iznine ayrılınca taşınıcam teee 13 saat mesafeye:) 35. hafta ayrılmayı planlıyorum, şimdi bu doğum olayı haliyle beni de etkilediği için size bir sorum var. ben bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasam bir valize yerleştirsem olur mu ki?yoksa taşındıktan sonraya mı bıraksam??
inşallah sende kolay yaparsın canım, bende devlette düşünüyorum şimdilik :) temizlik ilgi alaka buralarda özelden iyi :)
Canım 23 günlük yeğenim var kolik sancısı oluyor doktoru 2 gaz damlası ve biberon olarak dr. brownsu önermiş. Hemen hemen bu para, annenin sütü gelmiyor enjektörle besleme artık bu biberona geç demişkızlar n11de kuponum vardı bu seti 86 tlye aldım nasıl sizce cam mı alsaydım acaba?
Biberon Çeşitleri - Bebek Biberon Seti Fiyatları - n11
Biberon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Biberon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
hadi ya dr brownsunkini mi alsaydım acabaCanım 23 günlük yeğenim var kolik sancısı oluyor doktoru 2 gaz damlası ve biberon olarak dr. brownsu önermiş. Hemen hemen bu para, annenin sütü gelmiyor enjektörle besleme artık bu biberona geç demiş
Kızlar biliyorsunuz ki nasipse doğum iznine ayrılınca taşınıcam teee 13 saat mesafeye:) 35. hafta ayrılmayı planlıyorum, şimdi bu doğum olayı haliyle beni de etkilediği için size bir sorum var. ben bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasam bir valize yerleştirsem olur mu ki?yoksa taşındıktan sonraya mı bıraksam??
Kızlar selam, bebişin başı aşağıda olanlar nerede hissediyorsunuz, benim oğlan tüylü bölgeye kafasını dayıyo bariz elime geliyo. Okadar aşağısı normalmı yaa
Ozaman hep bir ban yerdik cıksss olmaz:))Aa aa içimizde cadı mı yok, çağıraydın ya bizi
Kesinlikle önceden hazırla taşınmak kolay olmuyor yerleşme vs derken günler birden geçer haftalar ilerledikçe şimdi yaptığın her hareketi yapamazsın daha çabuk yorulursun
Kesinlikle şimdiden hazırla sonra vakti olmaz. Taşınmak hiç kolay iş değil...
Ne yalan söyleyeyim bu doğum olayına kadar taşınınca hemen yerleşir 1-2gunde de bebeğin eşyalarını hallederim diye düşünuyodum ama gözüm korktu biraz. Tamam canimlar o zaman bu haftasonu yıkayıp utuleyip kaldiriyim. Direk valize mi yerlestiriyim yoksa poşet fln demişlerdi, poşetlere mi koyayım? Doğuma kadar çamaşırlar kokmaz değil mi?Bence hazırla dediğin gibi ayrı bir valizde dursun. En azından kafandan cıkmış olurlar
Birefebirece canım bir sorum var.Sezeryanda dış taraf dikişli mi yapıştırma mi?İlk sezeyanim estetik dikisti yani yapıştırma karnım büyüdükçe acıyor şimdi.Devlet hastanesinde dikiş yapıyorlar.Iyi mi kötü mü olur bilemedim.
Hazırla kuzum hazırla hiçbişi olmaz bak ben şimdi olsa yapamam yıka ütüle falanKızlar biliyorsunuz ki nasipse doğum iznine ayrılınca taşınıcam teee 13 saat mesafeye:) 35. hafta ayrılmayı planlıyorum, şimdi bu doğum olayı haliyle beni de etkilediği için size bir sorum var. ben bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasam bir valize yerleştirsem olur mu ki?yoksa taşındıktan sonraya mı bıraksam??
Ayy valla tüm gece uyuyamadım,hiç bu kadar aşağıda hissetmemiştim. Tüylü alana bi dayıyo kendini bombeleşiyor, korktum valla. Daha en az 3 hafta durmalı
Benimki de döndü sanırım aynı bölgede hissediyorum kımıl kımıl
Ama bence onlar elleri, kafası değil
Valla bende okadar assada hissediyorumKızlar selam, bebişin başı aşağıda olanlar nerede hissediyorsunuz, benim oğlan tüylü bölgeye kafasını dayıyo bariz elime geliyo. Okadar aşağısı normalmı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?