2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar biliyorsunuz ki nasipse doğum iznine ayrılınca taşınıcam teee 13 saat mesafeye:) 35. hafta ayrılmayı planlıyorum, şimdi bu doğum olayı haliyle beni de etkilediği için size bir sorum var. ben bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasam bir valize yerleştirsem olur mu ki?yoksa taşındıktan sonraya mı bıraksam??

Kesinlikle önceden hazırla taşınmak kolay olmuyor yerleşme vs derken günler birden geçer haftalar ilerledikçe şimdi yaptığın her hareketi yapamazsın daha çabuk yorulursun

Kesinlikle şimdiden hazırla sonra vakti olmaz. Taşınmak hiç kolay iş değil...

inşallah sende kolay yaparsın canım, bende devlette düşünüyorum şimdilik :) temizlik ilgi alaka buralarda özelden iyi :)

Benim ikinci sezaryen olacak canım.Insallah çabucak iyileşip bebeğime rahatça bakabilirim.Bizim devlet hastanesi 4 yıllık yeni bina odalar eşyalar herşey yeni.Cevremdekiler çok ısrar ediyor pişman olma özele o kadar para verip özelden daha iyi herşey diye.Bakalim perşembe kontrolüm var hastaneyle konuşacağım özel oda ayarlama durumu var mı diye

Kızlar selam, bebişin başı aşağıda olanlar nerede hissediyorsunuz, benim oğlan tüylü bölgeye kafasını dayıyo bariz elime geliyo. Okadar aşağısı normalmı yaa

Canım 23 günlük yeğenim var kolik sancısı oluyor doktoru 2 gaz damlası ve biberon olarak dr. brownsu önermiş. Hemen hemen bu para, annenin sütü gelmiyor enjektörle besleme artık bu biberona geç demiş

Canım 23 günlük yeğenim var kolik sancısı oluyor doktoru 2 gaz damlası ve biberon olarak dr. brownsu önermiş. Hemen hemen bu para, annenin sütü gelmiyor enjektörle besleme artık bu biberona geç demiş
hadi ya dr brownsunkini mi alsaydım acaba

Bence hazırla dediğin gibi ayrı bir valizde dursun. En azından kafandan cıkmış olurlar

Birefebirece canım bir sorum var.Sezeryanda dış taraf dikişli mi yapıştırma mi?İlk sezeyanim estetik dikisti yani yapıştırma karnım büyüdükçe acıyor şimdi.Devlet hastanesinde dikiş yapıyorlar.Iyi mi kötü mü olur bilemedim.

Kızlar selam, bebişin başı aşağıda olanlar nerede hissediyorsunuz, benim oğlan tüylü bölgeye kafasını dayıyo bariz elime geliyo. Okadar aşağısı normalmı yaa

Benimki de döndü sanırım aynı bölgede hissediyorum kımıl kımıl
Ama bence onlar elleri, kafası değil

Kesinlikle önceden hazırla taşınmak kolay olmuyor yerleşme vs derken günler birden geçer haftalar ilerledikçe şimdi yaptığın her hareketi yapamazsın daha çabuk yorulursun
Kesinlikle şimdiden hazırla sonra vakti olmaz. Taşınmak hiç kolay iş değil...
Bence hazırla dediğin gibi ayrı bir valizde dursun. En azından kafandan cıkmış olurlar
Ne yalan söyleyeyim bu doğum olayına kadar taşınınca hemen yerleşir 1-2gunde de bebeğin eşyalarını hallederim diye düşünuyodum ama gözüm korktu biraz. Tamam canimlar o zaman bu haftasonu yıkayıp utuleyip kaldiriyim. Direk valize mi yerlestiriyim yoksa poşet fln demişlerdi, poşetlere mi koyayım? Doğuma kadar çamaşırlar kokmaz değil mi?

Canım birkaç gün önce benim de acımıştı sezeryan dikişim acıyor sandım. Sonra bir baktım aynayla. Iç çamaşırim kesmiş :). Sen de bir bak istersen.

Dikiş meselesini de doktorunla görüş bence. Bazı devletlerde de estetik dikiş yapılıyor. Yapıştırma yapan da varmış artik . Belki senin gideceğin doktor da yapıyordur. Eski usul dikiş yapan doktor kalmamıştır artik ya

Hazırla kuzum hazırla hiçbişi olmaz bak ben şimdi olsa yapamam yıka ütüle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…