2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Kokacağını sanmam arada havalandirirsin olmazsa. Ama zannetmiyorim kokmaz

Doğduğu anda giyeceklerini ayrı poşete koy, hemen hemsirelere verilir . Kendi kullanacaklarını ayri poşete koy. Diğerlerini de valizin en altına yerleştir. Bu iki poşeti üstlerine koy . Oldu da bitti :)

Son düzenleme:
Kız ne yazdin da öyle dediler
Kız asıl ben onların kafayı anlamadım zannedersin bişi yapmısım demişim kızın biri bir derdim vara abuk subuk bişi sormuş birde uzun uzuuun yazmış kimse cvp atmamış bende okusaydım fikir beyan ederdim dedim hepsi bu:))))))

Ben bez torbalara koyup valize öyle yerleştirdim, hurç vs de kullanılabilir

Hazırla kuzum hazırla hiçbişi olmaz bak ben şimdi olsa yapamam yıka ütüle falan
Ben bez torbalara koyup valize öyle yerleştirdim, hurç vs de kullanılabilir

Biraz önce de deterjan geldi kargoyla:) O zaman yarın büyük gün inşallah:) tamam kızlar öyle yapayım, hurç da çok mantıklı evet. Çok teşekkür ederim

Ayy valla tüm gece uyuyamadım,hiç bu kadar aşağıda hissetmemiştim. Tüylü alana bi dayıyo kendini bombeleşiyor, korktum valla. Daha en az 3 hafta durmalı
Sürekli çişim var gibi hissediyorum vajinam acıyo Bi baskı çıkıcak gibi kafası aşağıda canım benimde normal dedi doktor sancın olmadığı sürece korkma dedi

Rahat çamaşır giyiyorum canım kesme durumu yok.Baya o bölge gerildiği için aciyor.Eski usul değil de bi plastik kendisi eriyen iple dikiş birde yapıştırma var ya onu kastediyorum

Bizim burada devlet hastanesinde dikişli yapıyorlar. Basta ve sonda iki dikiş oluyor sadece. Benimki yapıstırmaydı ama sadece ust taraf yapıstırma oluyor. Yani 7 kat deriyi yapıstırma mumkun degıl.İç kısım yine dikiş tabi hatta elinle dokununca hissidiyorsun ilk zamanlar sonra dikişler eriyip yok olunca dumduz oluyor.Ben hiç sıkıntı çekmedim.

Merhaba :)

Bizde 32+0 çalışabilir raporumuzu aldık bakalım darısı 37. haftalara...
Bizim Artun bey geriden gelen kilo açığını kapatmış. 13 günde tam 500 gr almış 1920 olmuş 43 cm.
Bence bu göbek çevresi geriliğine çok takılmamak lazım, ben çok araştırdım sordum soruşturdum hep çıkan sonuçlar aslında haftasının aralığındaydı ama her doktor kendi verilerine göre değerlendirdiği için bazılarına haftasıyla uyumlu derken bazılarına geride yada ileride denilebiliyor. Çok şükür ilerleyen haftalarda toparlayabiliyorlar. Her bebek aynı hafta aralıklarında aynı kiloyu almıyor :) Benim gibi aklına takan olursa yine diye yazmak istedim :)

Sürekli çişim var gibi hissediyorum vajinam acıyo Bi baskı çıkıcak gibi kafası aşağıda canım benimde normal dedi doktor sancın olmadığı sürece korkma dedi
Ben ikizlerde sancı çekmişim rahim açılmış ama hep ikiz şikayetlerin normal deyip göndermişlerdi, şimdi doktorlarında normal dediğine inanmıyorum bazen Uyudu şimdi biraz rahatladım baskı azaldı

Ben ikizlerde sancı çekmişim rahim açılmış ama hep ikiz şikayetlerin normal deyip göndermişlerdi, şimdi doktorlarında normal dediğine inanmıyorum bazen Uyudu şimdi biraz rahatladım baskı azaldı
Zaten kesintisiz olursa sıkınt onu zaten söylüyorlar sabah oturamıyodum canım sana o kadar diyim şimdi kuş gibiyim baskı ara ara azalmalı oynayınca falan ondan normal dedi dana oldular artık biraz can yakıyolar baskı fazla oluyo

Ayy valla tüm gece uyuyamadım,hiç bu kadar aşağıda hissetmemiştim. Tüylü alana bi dayıyo kendini bombeleşiyor, korktum valla. Daha en az 3 hafta durmalı
Canım bende yatıp yatıp kalkınca oturur pozisyona
geçerken ve oturunca sanki orda kafası varda vajinanın kemiklerini ağrıtıyo çok canım yanıyo

Benim bebeğim 1 Aydan fazla süredir kanalda canım kafası tamamen yerleştiği için tam kafa ölçümü bile yapamıyor dr düşün o kadar aşağıda, kemiklerim çıtır çıtır çıtırdıyor yürürken yatarken sağa sola dönerken.. daha yeni inmiştir belki bebeğin tedirgin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…