'Samimi söylüyorum neler içtim bu kafaya ulaşamadım' dediler:)
Ne yalan söyleyeyim bu doğum olayına kadar taşınınca hemen yerleşir 1-2gunde de bebeğin eşyalarını hallederim diye düşünuyodum ama gözüm korktu biraz. Tamam canimlar o zaman bu haftasonu yıkayıp utuleyip kaldiriyim. Direk valize mi yerlestiriyim yoksa poşet fln demişlerdi, poşetlere mi koyayım? Doğuma kadar çamaşırlar kokmaz değil mi?
Kız asıl ben onların kafayı anlamadım zannedersin bişi yapmısım demişim kızın biri bir derdim vara abuk subuk bişi sormuş birde uzun uzuuun yazmış kimse cvp atmamış bende okusaydım fikir beyan ederdim dedim hepsi bu:))))))Kız ne yazdin da öyle dediler
Ay içim ferahladı demekki normalValla bende okadar assada hissediyorum
Ben bez torbalara koyup valize öyle yerleştirdim, hurç vs de kullanılabilirNe yalan söyleyeyim bu doğum olayına kadar taşınınca hemen yerleşir 1-2gunde de bebeğin eşyalarını hallederim diye düşünuyodum ama gözüm korktu biraz. Tamam canimlar o zaman bu haftasonu yıkayıp utuleyip kaldiriyim. Direk valize mi yerlestiriyim yoksa poşet fln demişlerdi, poşetlere mi koyayım? Doğuma kadar çamaşırlar kokmaz değil mi?
Kız asıl ben onların kafayı anlamadım zannedersin bişi yapmısım demişim kızın biri bir derdim vara abuk subuk bişi sormuş birde uzun uzuuun yazmış kimse cvp atmamış bende okusaydım fikir beyan ederdim dedim hepsi bu:))))))
Hazırla kuzum hazırla hiçbişi olmaz bak ben şimdi olsa yapamam yıka ütüle falan
Kokacağını sanmam arada havalandirirsin olmazsa. Ama zannetmiyorim kokmaz
Doğduğu anda giyeceklerini ayrı poşete koy, hemen hemsirelere verilir . Kendi kullanacaklarını aynı poşete koy. Diğerlerini de valizin en altına yerleştir. Bu iki poşeti üstlerine koy . Oldu da bitti :)
Ben bez torbalara koyup valize öyle yerleştirdim, hurç vs de kullanılabilir
Deneyimli annelere sor canım, dr brown’un gaz yapmayıcı özelliği varmış heralde. Begenirsen iade edebilirsin heraldehadi ya dr brownsunkini mi alsaydım acaba
Ay cidden o nasıl yağmurdu öyle ilk defa böyle birşey gördüm aralıksız şimşek çaktı gök gürledi. Baya serinlemişti üşüdüm bileKorkunç korku filmi geceydi
Şimşekler seller
Ama cosss ettim resmen serinlemiş hava ohh be
Sürekli çişim var gibi hissediyorum vajinam acıyo Bi baskı çıkıcak gibi kafası aşağıda canım benimde normal dedi doktor sancın olmadığı sürece korkma dediAyy valla tüm gece uyuyamadım,hiç bu kadar aşağıda hissetmemiştim. Tüylü alana bi dayıyo kendini bombeleşiyor, korktum valla. Daha en az 3 hafta durmalı
Canım birkaç gün önce benim de acımıştı sezeryan dikişim acıyor sandım. Sonra bir baktım aynayla. Iç çamaşırim kesmiş :). Sen de bir bak istersen.
Dikiş meselesini de doktorunla görüş bence. Bazı devletlerde de estetik dikiş yapılıyor. Yapıştırma yapan da varmış artik . Belki senin gideceğin doktor da yapıyordur. Eski usul dikiş yapan doktor kalmamıştır artik ya
kızlar n11de kuponum vardı bu seti 86 tlye aldım nasıl sizce cam mı alsaydım acaba?
Biberon Çeşitleri - Bebek Biberon Seti Fiyatları - n11
Biberon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Biberon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bizim burada devlet hastanesinde dikişli yapıyorlar. Basta ve sonda iki dikiş oluyor sadece. Benimki yapıstırmaydı ama sadece ust taraf yapıstırma oluyor. Yani 7 kat deriyi yapıstırma mumkun degıl.İç kısım yine dikiş tabi hatta elinle dokununca hissidiyorsun ilk zamanlar sonra dikişler eriyip yok olunca dumduz oluyor.Ben hiç sıkıntı çekmedim.@Birvarbiryokum canım bir sorum var.Sezeryanda dış taraf dikişli mi yapıştırma mi?İlk sezeyanim estetik dikisti yani yapıştırma karnım büyüdükçe acıyor şimdi.Devlet hastanesinde dikiş yapıyorlar.Iyi mi kötü mü olur bilemedim.
Bende ama üşümeyi bile özlemişim kalkıp giyinmedimAy cidden o nasıl yağmurdu öyle ilk defa böyle birşey gördüm aralıksız şimşek çaktı gök gürledi. Baya serinlemişti üşüdüm bile
Ben ikizlerde sancı çekmişim rahim açılmış ama hep ikiz şikayetlerin normal deyip göndermişlerdi, şimdi doktorlarında normal dediğine inanmıyorum bazenSürekli çişim var gibi hissediyorum vajinam acıyo Bi baskı çıkıcak gibi kafası aşağıda canım benimde normal dedi doktor sancın olmadığı sürece korkma dedi
Gözünaydın canım maşallahBugün kontrolumuz vardı kızlar çok şükür iyiyiz , tosbaganin biri 1640 Gr biri de 1588 Gr olmuşlar
Zaten kesintisiz olursa sıkınt onu zaten söylüyorlar sabah oturamıyodum canım sana o kadar diyim şimdi kuş gibiyim baskı ara ara azalmalı oynayınca falan ondan normal dedi dana oldular artık biraz can yakıyolar baskı fazla oluyoBen ikizlerde sancı çekmişim rahim açılmış ama hep ikiz şikayetlerin normal deyip göndermişlerdi, şimdi doktorlarında normal dediğine inanmıyorum bazenUyudu şimdi biraz rahatladım baskı azaldı
Canım bende yatıp yatıp kalkınca oturur pozisyonaAyy valla tüm gece uyuyamadım,hiç bu kadar aşağıda hissetmemiştim. Tüylü alana bi dayıyo kendini bombeleşiyor, korktum valla. Daha en az 3 hafta durmalı
Benim bebeğim 1 Aydan fazla süredir kanalda canım kafası tamamen yerleştiği için tam kafa ölçümü bile yapamıyor dr düşün o kadar aşağıda, kemiklerim çıtır çıtır çıtırdıyor yürürken yatarken sağa sola dönerken.. daha yeni inmiştir belki bebeğin tedirgin olmaAyy valla tüm gece uyuyamadım,hiç bu kadar aşağıda hissetmemiştim. Tüylü alana bi dayıyo kendini bombeleşiyor, korktum valla. Daha en az 3 hafta durmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?