2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Tabiki canım iç kısım dikişli biliyorum.Ilk sezeryan da yapıştırma idi benimde.Acisi normal mi yapıştırma ile ilgili mi bilmiyorum.Goruntu olarak sıkıntı yok sadece beyazimsi bir çizgi şeklinde.Devlet hastanesinde dikiş olursa görüntü bozulur mu sıkıntı olur mu diye merak ediyorum.

Canım sen daha hastanede misin nasıl oldun?

Reactions: LaL
Aynı ben
Bugün kontrolumuz vardı kızlar çok şükür iyiyiz , tosbaganin biri 1640 Gr biri de 1588 Gr olmuşlar
Tosbişlerini yerim, maşallah kuzularıma
Kızımın 90 kiloluk sumo güreşcisi anası +16 ile 34. Haftaya meeelabaaa
Maşallah ikinize de Ben de sumocuyum yalnız değilsin :):) Ben de 34. haftada +16 olsam öpüp başıma koyacağım

Canim ben marketten.kilitli poset aldim onlara ayri ayri yerlestirip valize koydum. Hem yanimda kalanlar falan icinden alirken dagilmaz esyalar diye

Maşallah size .çok çok sevindim canim .kucagina aldin hayirlisiyla .kilosu fazla degilmis ya ters durmasa normal doğururmuşsun demekki. Sagligi yerinde çok şükür .peki sezaryen nasil agrisi falan

Ben kese yaptırdım kumaştan nakışlı isimli içine koyucam ilk kıyafetlerini bakım odasına vermem için
Poşet değilde tül havlu kesesi falan alın bence tuhafiyelerde vardır

Bu arada 11 yıl önce yapıştırmaydı benim dikişler estetik iz kalmadı hissizlikte yok ağrı sancıda maşallah
İnş bundada güzel olur

Maşallah size .çok çok sevindim canim .kucagina aldin hayirlisiyla .kilosu fazla degilmis ya ters durmasa normal doğururmuşsun demekki. Sagligi yerinde çok şükür .peki sezaryen nasil agrisi falan
Sezeryan spinal anestezi ile oldum. Anbean yaşamak istedim o anı. Ayağa kalkmazsan ilk gün dışında nerdeyse hiç ağrım olmuyor. Düzenli antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar. Biraz kalkıp yürümesi zor oluyor haliyle ama o kadar da olsun can taşıyoruz . Korkacak hiç bir şey yok Allah'ın izniyle. Olup gidiyor.

Onu anlamak için özel pedler olduğunu duymuştum eczaneye sor istersen suyunsa renk degistiriyomus eğer idrar veya alıntıysa renk degismiyomus

Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmem Kısaca 2-3 haftam kaldı
Hadi çok az kaldı benimde 24 ü tam bir ay var erken gelmezse

Onu bilemedim canım. Benim bir arkadasım devlette olmustu öyle cok dikiş yok bir başta bir sonda dedi. Oyleyse cok sorun olmaz bence

hımm , burada odalar tek kişilik zaten canım, çook nadir çok yoğun olursa 2 kişilik oda veriliyormuş. bakalım soracağım bende yine de emin olmak adına.

poşete ya da bez keselere, hurçlara koyabilirisn canım bence, çantanın içine de koyacaksın ya birşey olmaz

Bizim oglanın hareketleri dun ve bugun baya azaldı. Cok az ve cılız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…