Bizim burada devlet hastanesinde dikişli yapıyorlar. Basta ve sonda iki dikiş oluyor sadece. Benimki yapıstırmaydı ama sadece ust taraf yapıstırma oluyor. Yani 7 kat deriyi yapıstırma mumkun degıl.İç kısım yine dikiş tabi hatta elinle dokununca hissidiyorsun ilk zamanlar sonra dikişler eriyip yok olunca dumduz oluyor.Ben hiç sıkıntı çekmedim.
Benim bebeğim 1 Aydan fazla süredir kanalda canım kafası tamamen yerleştiği için tam kafa ölçümü bile yapamıyor dr düşün o kadar aşağıda, kemiklerim çıtır çıtır çıtırdıyor yürürken yatarken sağa sola dönerken.. daha yeni inmiştir belki bebeğin tedirgin olma
Aynı ben
Tosbişlerini yerim, maşallah kuzularımaBugün kontrolumuz vardı kızlar çok şükür iyiyiz , tosbaganin biri 1640 Gr biri de 1588 Gr olmuşlar
Maşallah ikinize deKızımın 90 kiloluk sumo güreşcisi anası+16 ile 34. Haftaya meeelabaaa
Canim ben marketten.kilitli poset aldim onlara ayri ayri yerlestirip valize koydum. Hem yanimda kalanlar falan icinden alirken dagilmaz esyalar diyeNe yalan söyleyeyim bu doğum olayına kadar taşınınca hemen yerleşir 1-2gunde de bebeğin eşyalarını hallederim diye düşünuyodum ama gözüm korktu biraz. Tamam canimlar o zaman bu haftasonu yıkayıp utuleyip kaldiriyim. Direk valize mi yerlestiriyim yoksa poşet fln demişlerdi, poşetlere mi koyayım? Doğuma kadar çamaşırlar kokmaz değil mi?
Maşallah size .çok çok sevindim canim .kucagina aldin hayirlisiyla .kilosu fazla degilmis ya ters durmasa normal doğururmuşsun demekki. Sagligi yerinde çok şükür .peki sezaryen nasil agrisi falanDün sabah 7.30 da birden suyum geldi canım. Geldik hemen sezeryana aldılar bebeğim tersti. 33-6 haftaliktik adete göre. Gelisimimiz 36 -37 falandi . 3 kilo 100 Gr doğdu şükür kuvoze hiç görmeden direkt odamıza verdiler. Her şeyi gelişmiş hamd olsun. Bugün hastane diyetisyeni geldi emzirme eğitimi için gözleri doldu kucağımda görünce. Yan odada 36 hafta 6 günlük bir bebek var onu kuvoze almislar. 33 haftalık olup böyle sağlıklı olan gördüğüm ikinci orneksiniz odaya girerken bebek yoğun bakimdadir diye düşünerek girdim çok sevindim kucağında görünce dedi. Çok şanslıyız Allah'a çok şükür
Teşekkür ederim canım inşallah darısı 37-38 haftalaraGözünaydın canım maşallah
Saol tatlım, aynen incelicem bakalımCanım kendi ozelliginde üst kısmın çıkıp puset yerlesiyorsa hcbirseye gerek yok youtubeda tanıtım videoları oluyor genelde bı bak istersen
Hadi sağlıkla inşallah su gibi gelsinlerrKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmemKısaca 2-3 haftam kaldı
Dikişli canım.Birefebirece canım bir sorum var.Sezeryanda dış taraf dikişli mi yapıştırma mi?İlk sezeyanim estetik dikisti yani yapıştırma karnım büyüdükçe acıyor şimdi.Devlet hastanesinde dikiş yapıyorlar.Iyi mi kötü mü olur bilemedim.
Sezeryan spinal anestezi ile oldum. Anbean yaşamak istedim o anı. Ayağa kalkmazsan ilk gün dışında nerdeyse hiç ağrım olmuyor. Düzenli antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar. Biraz kalkıp yürümesi zor oluyor haliyle ama o kadar da olsun can taşıyoruz . Korkacak hiç bir şey yok Allah'ın izniyle. Olup gidiyor.Maşallah size .çok çok sevindim canim .kucagina aldin hayirlisiyla .kilosu fazla degilmis ya ters durmasa normal doğururmuşsun demekki. Sagligi yerinde çok şükür .peki sezaryen nasil agrisi falan
Onu anlamak için özel pedler olduğunu duymuştum eczaneye sor istersen suyunsa renk degistiriyomus eğer idrar veya alıntıysa renk degismiyomusAy iyi bakalım inşallah öyledir. Tazikli veya sürekli değil ama daimi bi ıslaklık var pedde ıslanıyor yanlar da ıslanıyor .
Yani beyaz renkli ve bariz bi kokusu yok idrar olsa anlarım. Akıntı da değil çünkü yoğun kıvamlı değil. Hapşırırken kaçıyor aynen ama sarı oluyor
Pazartesi kontrolüm var sabredeyim bakalım biraz daha inşallah gecikmem
Hadi çok az kaldı benimde 24 ü tam bir ay var erken gelmezseKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmemKısaca 2-3 haftam kaldı
Onu bilemedim canım. Benim bir arkadasım devlette olmustu öyle cok dikiş yok bir başta bir sonda dedi. Oyleyse cok sorun olmaz benceTabiki canım iç kısım dikişli biliyorum.Ilk sezeryan da yapıştırma idi benimde.Acisi normal mi yapıştırma ile ilgili mi bilmiyorum.Goruntu olarak sıkıntı yok sadece beyazimsi bir çizgi şeklinde.Devlet hastanesinde dikiş olursa görüntü bozulur mu sıkıntı olur mu diye merak ediyorum.
hımm , burada odalar tek kişilik zaten canım, çook nadir çok yoğun olursa 2 kişilik oda veriliyormuş. bakalım soracağım bende yine de emin olmak adına.Benim ikinci sezaryen olacak canım.Insallah çabucak iyileşip bebeğime rahatça bakabilirim.Bizim devlet hastanesi 4 yıllık yeni bina odalar eşyalar herşey yeni.Cevremdekiler çok ısrar ediyor pişman olma özele o kadar para verip özelden daha iyi herşey diye.Bakalim perşembe kontrolüm var hastaneyle konuşacağım özel oda ayarlama durumu var mı diye
poşete ya da bez keselere, hurçlara koyabilirisn canım bence, çantanın içine de koyacaksın ya birşey olmazNe yalan söyleyeyim bu doğum olayına kadar taşınınca hemen yerleşir 1-2gunde de bebeğin eşyalarını hallederim diye düşünuyodum ama gözüm korktu biraz. Tamam canimlar o zaman bu haftasonu yıkayıp utuleyip kaldiriyim. Direk valize mi yerlestiriyim yoksa poşet fln demişlerdi, poşetlere mi koyayım? Doğuma kadar çamaşırlar kokmaz değil mi?
Yeni çıktım canım risk azaldı diye, şimdilik ara ara sancılarım var ama kontrol altında evde ebe gelip nst yapacak Doğuma kadarCanım sen daha hastanede misin nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?