- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Anladım. Normal balık yiyemiyorum arada bir ton baligi yerim yani arada derken hamileliğim boyunca 2-3 defaciva var içinde canım, hamişlere yüksek oranda civa içeren balıklar zararlı, bazılarında var bazılarında yok. çok yememek lazım normalde de. normal balık alın yiyin bacım :))
cam alsaydın keşke kuzu ya, avent her türlü iyi tamam da cam daha sağlıklı diye düşünüyorumBu pp mi ne içine sinmiyo canım benim ya
Ama koca koca markalar yapıyo güvenlidir mutlaka
Kirmizi şortlii :):) Maşallah kız sana kem göz attıım :)Eki Görüntüle 2272195
Görüyorum ve arttırıyorum +13 devam 70 kilo oldum
(sponsorum kocam şort onun)
Kız Lal doğum konusunda senin gibi olamayız yavrum neredeyse kapı eşiğinde doğuracaksın :):):):) Benim de suyum gelip sancım olmamıştı kızda. Herkesin doğumu bence çok farklı ve biricik :)Günaydınlar
Su meselesinden çok etkilenmişsiniz arkadaşlar ama herkesin suyu önceden gelecek diye bir şart yok, benim doğumlarda açılma 10 cm ulaşıp Doğum başlayınca ebeler açtılar keseyi suyu boşalttılar, kv hep söylerdi kızın suyu gelirmiş de oğlanın suyu gelmezmiş vs iki kız doğurdum su fln gelmedi
Oh ne güzel 37 ye kadar güzelce, sağlıkla çalış inşallah :)Merhaba :)
Bizde 32+0 çalışabilir raporumuzu aldık bakalım darısı 37. haftalara...
Bizim Artun bey geriden gelen kilo açığını kapatmış. 13 günde tam 500 gr almış 1920 olmuş 43 cm.
Bence bu göbek çevresi geriliğine çok takılmamak lazım, ben çok araştırdım sordum soruşturdum hep çıkan sonuçlar aslında haftasının aralığındaydı ama her doktor kendi verilerine göre değerlendirdiği için bazılarına haftasıyla uyumlu derken bazılarına geride yada ileride denilebiliyor. Çok şükür ilerleyen haftalarda toparlayabiliyorlar. Her bebek aynı hafta aralıklarında aynı kiloyu almıyor :) Benim gibi aklına takan olursa yine diye yazmak istedim :)
o zman sıkıntı olmamıştır kuzuAnladım. Normal balık yiyemiyorum arada bir ton baligi yerim yani arada derken hamileliğim boyunca 2-3 defa
Allah bu yolda herkese kolaylık versin canım, benimde hamilelikler tam bir fiyasko çok beter geçiyor resmen yaşlanıyorum sıkıntı çekmekten, mükafatım Doğum kolaylığı olmuş olsunKirmizi şortlii :):) Maşallah kız sana kem göz attıım :)
Kız Lal doğum konusunda senin gibi olamayız yavrum neredeyse kapı eşiğinde doğuracaksın :):):):) Benim de suyum gelip sancım olmamıştı kızda. Herkesin doğumu bence çok farklı ve biricik :)
Oh ne güzel 37 ye kadar güzelce, sağlıkla çalış inşallah :)
Maşallah Artun Bey'e :) 13 günde tontiki olmuş :):)
Sende anemi var mıydı canım ondan mı kaynaklı, bende anemi yüzünden kalbim çarpıntıdan ağzımdan çıkacak gibi oluyordu nabzım 140ı buluyordu 4 kez Demir serumu verildi şimdi yeni yeni 80-90 lara indiÇarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim
ben oda yaptım canımGuzel anneler bebislerinize oda yaptınız mi veya yapmayı düşünüyor musunuuzz hazırlıklar ne alemde ?
Ah canın sağolsun kuzumKirmizi şortlii :):) Maşallah kız sana kem göz attıım :)
Kız Lal doğum konusunda senin gibi olamayız yavrum neredeyse kapı eşiğinde doğuracaksın :):):):) Benim de suyum gelip sancım olmamıştı kızda. Herkesin doğumu bence çok farklı ve biricik :)
Oh ne güzel 37 ye kadar güzelce, sağlıkla çalış inşallah :)
Maşallah Artun Bey'e :) 13 günde tontiki olmuş :):)
Ben kese yaptırdım kumaştan nakışlı isimli içine koyucam ilk kıyafetlerini bakım odasına vermem için
Poşet değilde tül havlu kesesi falan alın bence tuhafiyelerde vardır
Canim ben marketten.kilitli poset aldim onlara ayri ayri yerlestirip valize koydum. Hem yanimda kalanlar falan icinden alirken dagilmaz esyalar diye
şu an evde hurçlarım var onlara koyabilirim ama bez keseler daha sağlıklı olur gerçekten de. ben bi araştırayım nette belki satan bir yer bulurumpoşete ya da bez keselere, hurçlara koyabilirisn canım bence, çantanın içine de koyacaksın ya birşey olmaz
Ay maşallahhhh, bayıldımmmmmm. Darısı bize, sağlıkla geçir bayramı inşallahh.Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmemKısaca 2-3 haftam kaldı
Benimkiler de çok cılız bugün canım.Bizim oglanın hareketleri dun ve bugun baya azaldı. Cok az ve cılız
Hadi inşallah canım günlerimiz çok yakın, benimde annemin vizesi çıktı çok şükür 10 Haziran’da yanımıza gelecek minikler annneanneden önce süpriz yapıp gelmezler inşallah 11 Haziran fln bana uygun Doğum içinKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmemKısaca 2-3 haftam kaldı
Oh ne güzel canm ya darısı başıma olsun ben henüz yapamadım az da kaldı ne kadara mal oldu acaba oda ortalama ?ben oda yaptım canım
bide kendi odama anne yanı beşiği aldım
Bende aynı şekilde oda yaptım ve sepet beşik aldımben oda yaptım canım
bide kendi odama anne yanı beşiği aldım
Birsey soracağım muhtemel dogum tarihiniz 6 temmuz diyor siz 10 haziran filan diyorsunuz 1 ay erken gelmesi normal mi acaba aramızda fazla bir fark yok ama ben hep temmuza hazırladım kendimi sizin yorumunuzu görünce bi an panik oldum daHadi inşallah canım günlerimiz çok yakın, benimde annemin vizesi çıktı çok şükür 10 Haziran’da yanımıza gelecek minikler annneanneden önce süpriz yapıp gelmezler inşallah 11 Haziran fln bana uygun Doğum için
Çünkü burdaki arkadaşların bazıları ikizlere hamile,ve bilirsiniz ki ikizler daha erken alınmalı her türlü riske karşıBirsey soracağım muhtemel dogum tarihiniz 6 temmuz diyor siz 10 haziran filan diyorsunuz 1 ay erken gelmesi normal mi acaba aramızda fazla bir fark yok ama ben hep temmuza hazırladım kendimi sizin yorumunuzu görünce bi an panik oldum da
Hayır panik olmayın biz ikiz annesiyiz, doktorum 8 Haziran’dan itibaren doğum olasılığı veriyor bana onun için öyle dedimBirsey soracağım muhtemel dogum tarihiniz 6 temmuz diyor siz 10 haziran filan diyorsunuz 1 ay erken gelmesi normal mi acaba aramızda fazla bir fark yok ama ben hep temmuza hazırladım kendimi sizin yorumunuzu görünce bi an panik oldum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?