2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
civa var içinde canım, hamişlere yüksek oranda civa içeren balıklar zararlı, bazılarında var bazılarında yok. çok yememek lazım normalde de. normal balık alın yiyin bacım :))
Anladım. Normal balık yiyemiyorum arada bir ton baligi yerim yani arada derken hamileliğim boyunca 2-3 defa

Eki Görüntüle 2272195
Görüyorum ve arttırıyorum +13 devam 70 kilo oldum
(sponsorum kocam şort onun )
Kirmizi şortlii :):) Maşallah kız sana kem göz attıım :)
Kız Lal doğum konusunda senin gibi olamayız yavrum neredeyse kapı eşiğinde doğuracaksın :):):):) Benim de suyum gelip sancım olmamıştı kızda. Herkesin doğumu bence çok farklı ve biricik :)
Oh ne güzel 37 ye kadar güzelce, sağlıkla çalış inşallah :)
Maşallah Artun Bey'e :) 13 günde tontiki olmuş :):)

Çarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim

Allah bu yolda herkese kolaylık versin canım, benimde hamilelikler tam bir fiyasko çok beter geçiyor resmen yaşlanıyorum sıkıntı çekmekten, mükafatım Doğum kolaylığı olmuş olsun

Çarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim
Sende anemi var mıydı canım ondan mı kaynaklı, bende anemi yüzünden kalbim çarpıntıdan ağzımdan çıkacak gibi oluyordu nabzım 140ı buluyordu 4 kez Demir serumu verildi şimdi yeni yeni 80-90 lara indi

Ah canın sağolsun kuzum

benim zilli en son geçen hafta ayaklar aşağıdaydı
acaba ne zaman döncek kafa aşağı
yada döncek mi ?
bu sabah uyandığımdan beri alt tarafta baskı hissediyorum dönmüşmüdür ki
ay kafamda deli sorularrr

Ben kese yaptırdım kumaştan nakışlı isimli içine koyucam ilk kıyafetlerini bakım odasına vermem için
Poşet değilde tül havlu kesesi falan alın bence tuhafiyelerde vardır
Canim ben marketten.kilitli poset aldim onlara ayri ayri yerlestirip valize koydum. Hem yanimda kalanlar falan icinden alirken dagilmaz esyalar diye
poşete ya da bez keselere, hurçlara koyabilirisn canım bence, çantanın içine de koyacaksın ya birşey olmaz
şu an evde hurçlarım var onlara koyabilirim ama bez keseler daha sağlıklı olur gerçekten de. ben bi araştırayım nette belki satan bir yer bulurum

Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmem Kısaca 2-3 haftam kaldı
Ay maşallahhhh, bayıldımmmmmm. Darısı bize, sağlıkla geçir bayramı inşallahh.
Bizim oglanın hareketleri dun ve bugun baya azaldı. Cok az ve cılız
Benimkiler de çok cılız bugün canım.

Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmem Kısaca 2-3 haftam kaldı
Hadi inşallah canım günlerimiz çok yakın, benimde annemin vizesi çıktı çok şükür 10 Haziran’da yanımıza gelecek minikler annneanneden önce süpriz yapıp gelmezler inşallah 11 Haziran fln bana uygun Doğum için

Birsey soracağım muhtemel dogum tarihiniz 6 temmuz diyor siz 10 haziran filan diyorsunuz 1 ay erken gelmesi normal mi acaba aramızda fazla bir fark yok ama ben hep temmuza hazırladım kendimi sizin yorumunuzu görünce bi an panik oldum da

Çünkü burdaki arkadaşların bazıları ikizlere hamile,ve bilirsiniz ki ikizler daha erken alınmalı her türlü riske karşı

Hayır panik olmayın biz ikiz annesiyiz, doktorum 8 Haziran’dan itibaren doğum olasılığı veriyor bana onun için öyle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…