2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmem Kısaca 2-3 haftam kaldı
Maşallah prenseslere herkes sırayla Doğum zamanını belirliyor şaka gibi nerelere geldik

Kızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
Sadece bel kemiğin mi ağrıyor canım karnın büyüyüp öne asıldığı için olabilir, ama düzenli aralıklarla giren ve karnına basenlerine dağılan bir ağrıysa druna danışmalısın

Sadece bel kemiğin mi ağrıyor canım karnın büyüyüp öne asıldığı için olabilir, ama düzenli aralıklarla giren ve karnına basenlerine dağılan bir ağrıysa druna danışmalısın

Karnımda arada ağrıyor ama bu belimden mi geliyor yoksa bebekler sürekli gerdiriyorlar ondan mı bilemedim canım

Benimde tam göğüslerin altında orta tarafta zaman zaman oluşan bir garip his var. Böyle sanki bir şey toplanıyor uyuşuyor veya karıncalanıyor gibiydi. Onu sordum bugün doktora, rahmin genişlemesinden ,bebeğin hareketlerinden oluşur merak edilecek bir şey değil dedi. Oturamıyorum resmen o his geldimi. Yukarı doğru itiyor bir şeyler sanki :/

Ben bu mobilyacıları öldürsem yeridir ya
Allahım getiremediler gitti yok sevkiyat geç kaldı yok araba bozuldu
Kuru sandalyenin üstünde kaldım

Arabada eşimde aksi gibi akşam gideyim olmazsa. Kabızlıkta yapar mı acaba bu ağrıyı
Kabızlık sanmıyorum sebep olsun, sürekli ağrı sancı kesici ilaç içmekten bende bilemiyorum canım hangi ağrı tehlikeli hangisi değil.. dün akşam öyle şiddetli bir sancı girdi ki belimden karnıma ve bacaklarıma inen eğer tekrarlasaydı soluğu doğumhanede alabilirdim gece boyu tetikte bekledim

Iki tane sadece uçta dikiş olunca estetik dikiş diyorlar sanırım. Iz kalacağını sanmiyorum.

Bizim oglanın hareketleri dun ve bugun baya azaldı. Cok az ve cılız

Aramızda bir hafta var. Benimki de öyle. Hatta dün şüphelendim doktora mı gtsem dedim
Ama ben döndüğünü düşünüyorum , sanırım yerleri daraldı bu yüzden

Çarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim

Tansiyonunu olctur canım
Benim tansiyonum oynayınca oluyor böyle

Allah bu yolda herkese kolaylık versin canım, benimde hamilelikler tam bir fiyasko çok beter geçiyor resmen yaşlanıyorum sıkıntı çekmekten, mükafatım Doğum kolaylığı olmuş olsun

Inşallah bu seferki dogumun da öyle kolaycacık olur canım.

Valla ben hep diyorum bana 10 çocuk verin bakayım ama bana hamilelik demeyin

9 ay eziyet resmen. Bitse de gitsek

Kızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan

Ayakta mı kalıyorsun?
Ben çok ayakta kaldığımda kesilir gibi agriyo belim

Ay içim ferahladı demekki normal
Bende çok aşağıda hisediyordum hep diyordum çıkışa yakın bu diye :) ama doktor bugün baktı rahim ağzı uzunluğun 5cm üzeri dedi demekki çok yakın değilmiş:)
Bide herkesin bebesi bu haftalarda dönüyor benimki hep kafa ustuydu bugün yukarı dönmüş. Inşallah döner tekrar.

Kesinlikle öncesinde hazırla koy kenara canım. Evin yerleşmesi derken günler geçer agirlasirsin zor gelir

Benim ki de ters di. Bende alttan baskı hissetmeye başladım. Bugün kontrol vardı dönmüş. Senin ki de dönmüştür belki

3-5 gündür hem bel ağrım var hem de bacaklarımda adet ağrısındaki gibi bi ağrı var
Benim belimin ortasında ağrı canım. Adet ağrısı gibi hissetmiyorum. Tecrübesizlik işte bilemiyorum normal mi değil mi
Allah korusun canım. Bakalım biraz rahatladı gibi inşallah geçici bir durumdur. Üç hafta daha dayansınlar ya en az
Yok canım aksine genelde yatıyorum rahim ağzı çok kısa benim o yüzden. Sadece kendime ara öğün kahvaltı falan hazırlıyorum o kadar

Bugün kontrolümüz vardı
2060 gr 43 cm olmuş oğlusum
2 hafta da 500 gr almış. Biraz çok almış ama sen kilo alamadığım ve şeker ölçümlerin iyi olduğu için sorun yok dedi doktorum
Suyu iyiymiş
Rahim ağzı uzunluğu iyi
Baş aşağı dönmüş çok şükür
Bir sonra ki kontrol bayramdan sonra ve artık nts başlayacak düzenli olarak.
Yarın abimler kıyafetleri getirecek. Bende onlara bakıp alincak bisey varsa alicam hafta ici yıkayıp yerleştireceğim. Ve çantamı hazırlayacağım. Bayramdan sonra da evin temizlik işleri yapılacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…