Maşallah prenseslereKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 2250 gr civarılar. Son kontrol olarak 7 haziranda gideceğim ya 10 haziran haftası ya da 17 haziran en geç alacaklar. Öbemli olan bayramı atlatabilmemKısaca 2-3 haftam kaldı
Agrimayan yerin var mı diye sorsalar yok dicem canımKızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
Oh ne güzel 37 ye kadar güzelce, sağlıkla çalış inşallah :)
Maşallah Artun Bey'e :) 13 günde tontiki olmuş :):)
Sadece bel kemiğin mi ağrıyor canım karnın büyüyüp öne asıldığı için olabilir, ama düzenli aralıklarla giren ve karnına basenlerine dağılan bir ağrıysa druna danışmalısınKızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
Agrimayan yerin var mı diye sorsalar yok dicem canım
Sadece bel kemiğin mi ağrıyor canım karnın büyüyüp öne asıldığı için olabilir, ama düzenli aralıklarla giren ve karnına basenlerine dağılan bir ağrıysa druna danışmalısın
Nst yapılırsa emin olursun canım için rahat olur gidip sancılarını bir ölçtürKarnımda arada ağrıyor ama bu belimden mi geliyor yoksa bebekler sürekli gerdiriyorlar ondan mı bilemedim canım
Arabada eşimde aksi gibiNst yapılırsa emin olursun canım için rahat olur gidip sancılarını bir ölçtür
3-5 gündür hem bel ağrım var hem de bacaklarımda adet ağrısındaki gibi bi ağrı varKızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
tansiyonunuzu ölçüyor musunuz ?Çarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim
Ayy anladım tamam ben onu gözden kaçırmışım sanırım teşekkür ederim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın insallah bebislerinizi :)Hayır panik olmayın biz ikiz annesiyiz, doktorum 8 Haziran’dan itibaren doğum olasılığı veriyor bana onun için öyle dedim
Kabızlık sanmıyorum sebep olsun, sürekli ağrı sancı kesici ilaç içmekten bende bilemiyorum canım hangi ağrı tehlikeli hangisi değil.. dün akşam öyle şiddetli bir sancı girdi ki belimden karnıma ve bacaklarıma inen eğer tekrarlasaydı soluğu doğumhanede alabilirdim gece boyu tetikte bekledimArabada eşimde aksi gibiakşam gideyim olmazsa. Kabızlıkta yapar mı acaba bu ağrıyı
Tabiki canım iç kısım dikişli biliyorum.Ilk sezeryan da yapıştırma idi benimde.Acisi normal mi yapıştırma ile ilgili mi bilmiyorum.Goruntu olarak sıkıntı yok sadece beyazimsi bir çizgi şeklinde.Devlet hastanesinde dikiş olursa görüntü bozulur mu sıkıntı olur mu diye merak ediyorum.
Bizim oglanın hareketleri dun ve bugun baya azaldı. Cok az ve cılız
Çarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim
Allah bu yolda herkese kolaylık versin canım, benimde hamilelikler tam bir fiyasko çok beter geçiyor resmen yaşlanıyorum sıkıntı çekmekten, mükafatım Doğum kolaylığı olmuş olsun
Kızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
Bende çok aşağıda hisediyordum hep diyordum çıkışa yakın bu diye :) ama doktor bugün baktı rahim ağzı uzunluğun 5cm üzeri dedi demekki çok yakın değilmiş:)Ay içim ferahladı demekki normal
Kızlar biliyorsunuz ki nasipse doğum iznine ayrılınca taşınıcam teee 13 saat mesafeye:) 35. hafta ayrılmayı planlıyorum, şimdi bu doğum olayı haliyle beni de etkilediği için size bir sorum var. ben bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasam bir valize yerleştirsem olur mu ki?yoksa taşındıktan sonraya mı bıraksam??
benim zilli en son geçen hafta ayaklar aşağıdaydı
acaba ne zaman döncek kafa aşağı
yada döncek mi ?
bu sabah uyandığımdan beri alt tarafta baskı hissediyorum dönmüşmüdür ki
ay kafamda deli sorularrr
Benim belimin ortasında ağrı canım. Adet ağrısı gibi hissetmiyorum. Tecrübesizlik işte bilemiyorum normal mi değil mi3-5 gündür hem bel ağrım var hem de bacaklarımda adet ağrısındaki gibi bi ağrı var
Allah korusun canım. Bakalım biraz rahatladı gibi inşallah geçici bir durumdur. Üç hafta daha dayansınlar ya en azKabızlık sanmıyorum sebep olsun, sürekli ağrı sancı kesici ilaç içmekten bende bilemiyorum canım hangi ağrı tehlikeli hangisi değil.. dün akşam öyle şiddetli bir sancı girdi ki belimden karnıma ve bacaklarıma inen eğer tekrarlasaydı soluğu doğumhanede alabilirdim gece boyu tetikte bekledim
Yok canım aksine genelde yatıyorum rahim ağzı çok kısa benim o yüzden. Sadece kendime ara öğün kahvaltı falan hazırlıyorum o kadarIki tane sadece uçta dikiş olunca estetik dikiş diyorlar sanırım. Iz kalacağını sanmiyorum.
Aramızda bir hafta var. Benimki de öyle. Hatta dün şüphelendim doktora mı gtsem dedim
Ama ben döndüğünü düşünüyorum , sanırım yerleri daraldı bu yüzden
Tansiyonunu olctur canım
Benim tansiyonum oynayınca oluyor böyle
Inşallah bu seferki dogumun da öyle kolaycacık olur canım.
Valla ben hep diyorum bana 10 çocuk verin bakayım ama bana hamilelik demeyin
9 ay eziyet resmen. Bitse de gitsek
Ayakta mı kalıyorsun?
Ben çok ayakta kaldığımda kesilir gibi agriyo belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?