İnşallah canım hepimizin kolay olsun, aynı cümleleri bende kurardım hep hamilelik derdi olmasa 10 çocuk doğururum diyeInşallah bu seferki dogumun da öyle kolaycacık olur canım.
Valla ben hep diyorum bana 10 çocuk verin bakayım ama bana hamilelik demeyin
9 ay eziyet resmen. Bitse de gitsek
Ayakta mı kalıyorsun?
Ben çok ayakta kaldığımda kesilir gibi agriyo belim
oda takımını 4250ye aldıkOh ne güzel canm ya darısı başıma olsun ben henüz yapamadım az da kaldı ne kadara mal oldu acaba oda ortalama ?
Bu da yakışıklı oğlumun fotosu
Aynı ablasına benziyor Eki Görüntüle 2272368
Kızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
Tam içimden geçeni yazmışsın, kalp kalbe karşı S Shewolf15 :):)Agrimayan yerin var mı diye sorsalar yok dicem canım
Maşallah oğluşunaBugün kontrolümüz vardı
2060 gr 43 cm olmuş oğlusum
2 hafta da 500 gr almış. Biraz çok almış ama sen kilo alamadığım ve şeker ölçümlerin iyi olduğu için sorun yok dedi doktorum
Suyu iyiymiş
Rahim ağzı uzunluğu iyi
Baş aşağı dönmüş çok şükür
Bir sonra ki kontrol bayramdan sonra ve artık nts başlayacak düzenli olarak.
Yarın abimler kıyafetleri getirecek. Bende onlara bakıp alincak bisey varsa alicam hafta ici yıkayıp yerleştireceğim. Ve çantamı hazırlayacağım. Bayramdan sonra da evin temizlik işleri yapılacak insallah
Bu da yakışıklı oğlumun fotosu
Aynı ablasına benziyor
Net ile bile uğraşma mahallede vardır terzi nakışçı pikocu bişeyşu an evde hurçlarım var onlara koyabilirim ama bez keseler daha sağlıklı olur gerçekten de. ben bi araştırayım nette belki satan bir yer bulurum
Evettansiyonunuzu ölçüyor musunuz ?
Evet
Bazen düşüyor
Yine öyle sandım eczaneye ve sağlık ocağına attım kendimi ama tansiyonda normal
Panik atak mı oldum nooldun bilmiyorum
Şu an iyiyim şükür
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun
Valla bende de durumlar ayni,belim fena şuan bile agriyorKızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
Canım hazırla şimdiden yeni eve gidince dağ gibi isim olur ne nerde olur bilemezsin başın agrirKızlar biliyorsunuz ki nasipse doğum iznine ayrılınca taşınıcam teee 13 saat mesafeye:) 35. hafta ayrılmayı planlıyorum, şimdi bu doğum olayı haliyle beni de etkilediği için size bir sorum var. ben bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasam bir valize yerleştirsem olur mu ki?yoksa taşındıktan sonraya mı bıraksam??
Ya ben bayılıyorum bu keselere çok kullanışlıkuzumK ben bu sayfadan tül keselerden aldım kuzum boy boy
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Hahahha ay bana da geçen bir kadın ikiz mi fiye sordu,başka biri 36 haftalık mi diye sorduSağlık ocağından çıktım baktım tansiyonda normal dedim benim derdim başka heralde
Maniküre gittim
Hiçte gitmediğim yer kız demez mi ikiz mi ?
evet kesinlikle hem görünür olduğu için içinde ne var ne yok rahat olur :)Ya ben bayılıyorum bu keselere çok kullanışlı
kurumuş maskaracım sen hiç foto atmadın bize farkettim de :))Hahahha ay bana da geçen bir kadın ikiz mi fiye sordu,başka biri 36 haftalık mi diye sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?