- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
neler koydun meylencim çok tatlı maşallah
Çarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim
Şey ben çiçkoyum dakurumuş maskaracım sen hiç foto atmadın bize farkettim de :))
Çok iyi olmuş. Bende ayırdım üstüne de yazdım neyin ne olduğunu hemşire ablalar kolay bulsun herseyi diye
Evde tek olmak daha korkuttu o an canımTek dışarı çıkma bence canım Allah korusun birşey felan olurçarpıntı ve nefes darlığı neden oluyordur ki
Oyyy dudaklarını sevsinler maşallahBu da yakışıklı oğlumun fotosu
Aynı ablasına benziyor Eki Görüntüle 2272368
Sağol canım demekki normal yaşayan çokTam içimden geçeni yazmışsın, kalp kalbe karşı @Shewolf15 :):)
Sayecim benim bel fıtığım var ve sürekli ağrım var. Sen riske atmayım diyorsan akşam bi gidin olmadı doktora.
Maşallah oğluşuna
Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah geçer hemenValla bende de durumlar ayni,belim fena şuan bile agriyor
Sagol can. Bazen diyorum bu oglan gelecek mi yoksa. Gündüzleri bir nebze daha ıyiyim akşamları daha fenaOyyy dudaklarını sevsinler maşallah☺
Sağol canım demekki normal yaşayan çok
Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah geçer hemen
Ay pek tatli masallah kuzuma. Ben kendiminkini hiç görmedim bu şekilde hep siyah beyazBu da yakışıklı oğlumun fotosu
Aynı ablasına benziyor Eki Görüntüle 2272368
Teşekkür ederim canımneler koydun meylencim çok tatlı maşallah
Aynen canım bende bizimkileri tembihlicem ilk hangisi verilecek vs kendimin zaten belli kıyafetler yıkandı ütülendi ya gerisi kolayÇok iyi olmuş. Bende ayırdım üstüne de yazdım neyin ne olduğunu hemşire ablalar kolay bulsun herseyi diye
Aynen canım bende bizimkileri tembihlicem ilk hangisi verilecek vs kendimin zaten belli kıyafetler yıkandı ütülendi ya gerisi kolay
Eline sağlık çok minnoş görünüyor.
Süpermiş canim.benim dogumum normal dogumdu da hangisinin agrisi az diye merak ediyordumSezeryan spinal anestezi ile oldum. Anbean yaşamak istedim o anı. Ayağa kalkmazsan ilk gün dışında nerdeyse hiç ağrım olmuyor. Düzenli antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar. Biraz kalkıp yürümesi zor oluyor haliyle ama o kadar da olsun can taşıyoruz . Korkacak hiç bir şey yok Allah'ın izniyle. Olup gidiyor.
Bel ağrısı olunca benimde aklıma başka bir şey gelmedi canımSagol can. Bazen diyorum bu oglan gelecek mi yoksa. Gündüzleri bir nebze daha ıyiyim akşamları daha fena
Evde tek olmak daha korkuttu o an canım
Mahallede adım başı tanıdık çok şükür
Tansiyon sandım ama o da normaldi gerçekten anlamadım niye öyle oluyorum bikaç gündür
Ben eşime arkadaşıma kız kardeşime sölicem işi garantiye alıcamben esime söylerim ama oda asla iyi degil bu konularda. Eşin yaninda olacak mi dogumdq?
Aslında minnoşluk değil de ayırabilsinler diye yaptım kuzum yoksa hangisi hangi takımın bilemezlerdi bit kadar şeylerEline sağlık çok minnoş görünüyor.
aynenAgrimayan yerin var mı diye sorsalar yok dicem canım
Ben eşime arkadaşıma kız kardeşime sölicem işi garantiye alıcam
Ay girerse doktor gülmekten beni doğurtamaz heralde çünkü kendisi bayılır kusar falan
Çekin o zamanŞey ben çiçkoyum daama yeni foto çekince atarım güncel fotom hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?