Ellerine sağlık aferin sana çalışkan anne
bizimkide hiç göstermiyodu bu hafta ilk defa gösterdiMaşallah :) Biz hiç böyle görüntüleyemedik. Bizim oğlan asla kendini göstermiyor. Ya arkasını dönüyor ya da elleriyle yüzünü tamamen kapatıyor. Bize tamamen sürpriz olacak doğunca :)
Kendimi gebertmekte üstüme yok kuzum ayaklarım acıyoEllerine sağlık aferin sana çalışkan anne
Darısı başıma
Tek alabildiğimiz görüntüsü bu oldu
23 haftalıkken oda... Yani olabildiğince kapatmış kendini 2 eliyle birden
Eki Görüntüle 2272371
Bana da gören doğum yakın heralde diyorHahahha ay bana da geçen bir kadın ikiz mi fiye sordu,başka biri 36 haftalık mi diye sordu
Aynı bendede var canım seninle satlar aynı .bu haftanın modası mı kiKızlar iki gündür belim ağrıyor ya normal mi acaba var mı yaşayan
Ay tosbam benim. Kiz saçı nasil gordun ki?Kızlar dayanamadım gittim doktora. Allaha sukur bir şey yok her sey yolunda. 12 saatte 10 hareket olmazsa hemen acile dedi doktorum. Bir de bizim oglan baya saclı doktor gösterdi inanamadım
Sorma. Biz bu eve 28 Nisanda geçtik. Bir hafta yerde kendi süngerlerinde yattı civcivler. Diğer evde tekli bazaları vardı. Onları getirmedik. Şubatta ranza sipariş etmiştik İstikbalden. Eve girdikten bir hafta sonra ancak geldi.Ben bu mobilyacıları öldürsem yeridir ya
Allahım getiremediler gitti yok sevkiyat geç kaldı yok araba bozuldu
Kuru sandalyenin üstünde kaldım
Bu da yakışıklı oğlumun fotosu
Aynı ablasına benziyor Eki Görüntüle 2272368
4 boyutlu bakıyor canım doktor. Baya da saclı dedı iyice baktık baya baya sacı var kabarık kabarıkAy tosbam benim. Kiz saçı nasil gordun ki?
Mide yanmasi var mi dogru.oldugunu dusunmuyorum ama sacli ise mide yanmasi olur derler ya4 boyutlu bakıyor canım doktor. Baya da saclı dedı iyice baktık baya baya sacı var kabarık kabarık
Ne çiçkosu kız zayıflıcaz diyoz sen şimdiden zayıfmışın gibi düşün:)))Şey ben çiçkoyum daama yeni foto çekince atarım güncel fotom hiç yok
Ablam yardımcı olacak bana haftaya ,tek başıma çok zor olurKendimi gebertmekte üstüme yok kuzum ayaklarım acıyo
Hadi darısı sana olsun
Benimkilerde yarın gelicek canım genel temizliğe ama bugün bu kadar batacağını tahmin etmemiştim gerçekten oturmadı bütün günAblam yardımcı olacak bana haftaya ,tek başıma çok zor olur
Dikkat et sende kuzum
Benimde gelmedi yarına attılar bakalım canım bütün planlar alt üst sinirlendim gerçektenSorma. Biz bu eve 28 Nisanda geçtik. Bir hafta yerde kendi süngerlerinde yattı civcivler. Diğer evde tekli bazaları vardı. Onları getirmedik. Şubatta ranza sipariş etmiştik İstikbalden. Eve girdikten bir hafta sonra ancak geldi.
Tokat’ta yım ben görümcem de burada eczacı bulamadı depolarda bile.yarın dr a gideceğim emin olamadım. İşyerinde 23 haftada birinin de böyle az az gelmiş sonra birden gelmiş serum ve istirahat almış erken Doğum riski oluşmuş. Korktum o yüzden doktoruma danıştım yarın gel dedi pzt yi bile beklemeyeceğim. Netten spariş edeceğim ama o pedleri de ilerde de lazım olabilir .şüphede kalmak çok kötü.Onu anlamak için özel pedler olduğunu duymuştum eczaneye sor istersen suyunsa renk degistiriyomus eğer idrar veya alıntıysa renk degismiyomus
Ay pek severim saclı bebekleri hele sim siyah oluyor ya4 boyutlu bakıyor canım doktor. Baya da saclı dedı iyice baktık baya baya sacı var kabarık kabarık
Yok canım ya ben de ınanmıyorumMide yanmasi var mi dogru.oldugunu dusunmuyorum ama sacli ise mide yanmasi olur derler ya
Kızım basbaya keldi bakalım saclı nasıl oluyormus. Sarısın olmayacak demek kiAy pek severim saclı bebekleri hele sim siyah oluyor ya
Yeni dogmus bebekler sacli ise saclari kesilir saclarinin ağirliginca maddi durumu iyi.olmayan birine altin verilmesi sünnetmisKızım basbaya keldi bakalım saclı nasıl oluyormus. Sarısın olmayacak demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?