2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yeni dogmus bebekler sacli ise saclari kesilir saclarinin ağirliginca maddi durumu iyi.olmayan birine altin verilmesi sünnetmis
Hiç duymamıştım canım ilk defa duyuyorum sendenkızımın saclarını hiç kestirmedim oglumunkine de kıyamam sanırım

Çarpıntı ve nefes darlığı yine
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün ben
Eşimi mi çağırsam bi kuvvet eczaneye mi gitsem karar veremedim
Canım kan degerlerin toplamadı mı? Benim 2 flakon demirden sonra geçti şükür. Yolda yürüyemiyordum.

Ben eşime arkadaşıma kız kardeşime sölicem işi garantiye alıcam
Ay girerse doktor gülmekten beni doğurtamaz heralde çünkü kendisi bayılır kusar falan
Ayy bazı konularda eşlerimiz çok benziyor. 2 gün önce yürüyüşe çıktık karnım ağrıdı bizimki panikledi, ayy suyun gelse napıcam, taksiyimi batırıcaz, arabamı kiralasam, kaç dkda doğar? Dur bana bişey oluyo diyo, çok panik. Ben birde onu büyütüyorum

Aynı canım aynı Bi kadın sancılanmıştı nst günü kalkmış gecenin Bi yarısı acaba doğum yaptı mı kaç saat sürdü adam naptı nasıl bekledi diye sordu
Gerçekten yaradılış Allah yürek gücünü kadına vermiş bilek gücünü erkeğe asla dayanamazlardı eminim

Maşallah :) Biz hiç böyle görüntüleyemedik. Bizim oğlan asla kendini göstermiyor. Ya arkasını dönüyor ya da elleriyle yüzünü tamamen kapatıyor. Bize tamamen sürpriz olacak doğunca :)
vala bizimkininde eli hep yüzünde eşek sıpası hic göremedik.
Evet
Bazen düşüyor
Yine öyle sandım eczaneye ve sağlık ocağına attım kendimi ama tansiyonda normal
Panik atak mı oldum nooldun bilmiyorum
Şu an iyiyim şükür
Benim de geçen ter boşaldı. Elim ayağım titredi. Birşeyler yedim geçti şükür tansiyonumuz oynuyor bence

Benimki de saçlı ve yanma ciddi ciddi var ama alakası varmı bilmem
Ben niye yanma oluyor anlatim sana kardeşim,ben ne zaman pirinç pilavi yesem,beyaz ekmek yesem midem yanıyor,şeker yüzünden hep bulgur ve kepekli,buğdaylı tüketiyorum ve asla yanma olmuyor ne zaman ki 1 kaşık pilav yesem, yada 1 parca beyaz ekmek midem yanmaya başlıyor

Haklısın canım artık yediklerimiz dokunuyor hele de şeker varsa

Hiç duymamıştım canım ilk defa duyuyorum sendenkızımın saclarını hiç kestirmedim yoglumunkine de kıyamam sanırım

İlk yedi gün içinde bebisin saçlarını kazıtmayı(saçi varsa tabi)bilimsel yönden ve dini açıdan araştırmani tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…