Yavrum bu öyle bili değilki ama anestezi riskleri ve komplikasyonları diye arastırırsan birçok riski var benim demek istediğim buradaki arkadaşlar uyucam uyancam bişey olmucak diyip keyfi secmesinler diye dikkat çekmek istedim bilinsin yani bişey olmayan varmıdır vardır ama riskinide bilsinler ona göre karar versinler zorunlu olursa yapcak bişey yok zatenTabi ki bildiğini anlattın anket yapmadın dr da değilsin bildiğim kadarıyla pelincim de hani diypruz ya hep burda kötü deneyimlerimizi ya da duyumlarımızı pek anlatmayalım diye o yüzden dedim ben çünkü bu işte tek doğru yok
İnsan çok aşırı etkileniyo hiç yaşamayanlar bilmeyenler özelikle
Sen bilirsin yine de ne diyim
Haziranda peşpeşe gelmeye başlar kuzularKızlar Allah ın izniyle bebeğime kavuşmama son 29 gün şafak sayıyorum valla nezaman geldi zaman gün saymaya:)
Devam etmez insallah.takip ettirmen gereken birsey önemli artık suyun azalmaya basladıgı haftalara geldik cunkuBende devam ederse gitmeliyim sanırım insan herşeyi takiyi
Banada onu yazdı ama içemiyorum .tadı mide bulandırıcıBenimki magnorm. Bu gidişimde bir şey demedim krampla ilgili. Yine yazmış. Devam edeceğim. Suda eriyor. Portakal aromalı.
Tamam canım tesekkurler .faydasını görmeyi umuyorumBen vicium d3 kullanıyorum canım. İçinde magnezyum, kalsiyum, çinko ve d vitamini var
Suda eriyeni kullandım berbattı .bende hap tercih edeyım .tesekkurler cevap içinCanım benim ❤ Sen hem çok güzel hemde çok iyi anne olacaksınBenim 2 sokak üstümde kv 20dk uzağımda ablam var. Kanaya kanaya yemeğimi yaptımki ben 2 bebeğimi kaybettim 1 yıl önce, insan 9ay idare eder. inan yanında olup seninle ilgilenilmediği zaman çok daha üzülüyorsun. Annen seninle beraber sevgiler sana
Canım bu stickerlardan çok görüyorumda biz kiradayız acaba boyayı söküp atıyormu çıkarınca?
Bende şeker var diye suda eriyenleri kullanma dedi solgarın b vitaminli magneZyumunu sabah akşam içiyorum
Evet temmuz anneleriz ama maşşalah hepimiz haziranda doğurcaz gibi:))Haziranda peşpeşe gelmeye başlar kuzular
Ben de öyle oluyordum biraz toparladım cocuğumun karın cevresi Zayıf kalınca zorla yemeye basladım sonra bir iştahım acıldı kiAl bendende okadar gece uyuyamıyorum sabah tiroid hapını aldıktan sonra 1/1,5 saat deviriyorum vicdanım hiç rahat değil ama sabahları çok iştahsız ve tembel oluyorum
Kurdela yerine belli bir yere koysan olmaz mıGünaydın herkese keyifli pazarlar
•Hastane çantasına minik bir kurdele bağlanacak, X kişi eve almaya gelirse valizi kolay bulsun, kışlıkları alıp gelmesin..
•2 yaş evlat ormana götürülecek, koşsun coşsun anası pert olsun
•Pilates topunda zıp zıp zıplanacak
•Yoğurt, ceviz, badem, havuç yenilecek
•Bol kafeinli bir kahve ve sütlü tatlı yenilecek
•Gün bitecek ama analık bitmeyecek
Benim oluyor canım arada senin gibi bacak ağrısı çekiyorum nereye koycamı şaşırıyorum:) magnezyumda içiyorum üstelik günde 2 kereKızlar ara ara geceleri inanılmaz ayak bacak ağrısı çekiyorum şöyle düşünün ağrısından uykuya bile dalamıyorum böyle nereye koysam şaşırıyorum varmı benim gibi olan
Dipnot: dr magnezyum vs vermedi
Günaydın canım fazla itememiş de olabilirsin, ben de fitil kullandım gece yatmadan once yapıp hemen yatağa gidiyodum tekrar WC ye cikmayayim diye, öyle bı sorun yaşamadımgünaydın hanımlar
İlk defa dün gece mixovul fitil kullandım itmeye çalıştım en azından 10-15 dk yattım kalktım çamaşırda beyazlık vardı sonra da wc ye gittim elime geldi baya bi
Tam itememiş miyim sizce veya wc ye gitmemem mi gerekiyor sonrasında ?
Günaydın kızlarGüne insülinle başladım kahvaltıyı bekliyorum.
Öneren babam, bazı arklar falan. O anı yaşiyim diye, epiduralden korkmana gerek yok gbilerden. Ben o andan korkuyorum ama zaten, panik atağım var benimE ozaman neden epidurelde diretiyolar madem 5 kez oldunuz bişey olmadı
Amin canım inşallahhhÇokkk güzelll
Maşallah güle güle büyüsün
Banada onu yazdı ama içemiyorum .tadı mide bulandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?