Canim epidurali yaptiran var etrafimda, gormuyomussun bisi, bebegi alirken hemsire seninle konusuyormus yani oyaliyormus, bebegi temizleyip veriyorlarmis sadece bebegi itmek icin karnina baski yapiyolarmis o kadar diye anlattilar. Normal sartlarda bebek dogurmuyo olsan karnina baski yapsalar ne farkeder ama benim gbi panikli biri o an o psikolojide zorlanir mi bilemiyorum. Orda bi anlik bir olumsuzluk olsa, yok 2. Bebek de geliyo mu vs konusmalri olsa, o an beni hicbi hemsire oyalayamaz:) ayrica o stresle bosuna tansiyonum yukselecek vs. ben dedigim gbi en az 5 kez anestezi aldim, bana gore dunyanin en rahat sey ama dogumda sonrasi farkli oluyor mu onu bilmeden yorum yapamam tabii, gerci anestezi anlaminda neden farkli olsun yani...Sanırım aynı şeyden korkuyoruz Merve
O hisler beni endişenlendiriyor ama bakıyorum herkeste yapıyor epidural ve spinal bilmiyorum hala aynı mı süreç ama öncesinde anestezi uzmanı gelip konuşmuştu benimle yönteme o karar vermişti endişemi görünce
Geneli sorunsuz yaşayanlardanım bende
Belki gereksinimin vardır canım dr danış. Hiç kullanmayanlar da var ama benim bütün hamileliklerde bacaklarda kramp oldu. Hatta ilkinde karpal tünel sendromu da oldu. Şimdi sola yatıyorum ya sol kol uyuşup karıncalanıyor sabaha doğru. Umarım parmaklara kadar gelmez. Son ayda olmuştu önceki.Kızlar ara ara geceleri inanılmaz ayak bacak ağrısı çekiyorum şöyle düşünün ağrısından uykuya bile dalamıyorum böyle nereye koysam şaşırıyorum varmı benim gibi olan
Dipnot: dr magnezyum vs vermedi
Günaydın canımlar ayaklarım pert fena şişti üstüne basamadım dün
Bu ödemin Bi çaresi yok mu ya
Bebeklerin doğduğu ana şahit olmak muhteşem bişey tamam ama eğer seni kötü bi duruma düşürecekse psikolojini alt üst edicekse ne anlamı kalır ki çocuğunu görmek istemeyenler var bu kötü doğumlar yüzünden.Canim epidurali yaptiran var etrafimda, gormuyomussun bisi, bebegi alirken hemsire seninle konusuyormus yani oyaliyormus, bebegi temizleyip veriyorlarmis sadece bebegi itmek icin karnina baski yapiyolarmis o kadar diye anlattilar. Normal sartlarda bebek dogurmuyo olsan karnina baski yapsalar ne farkeder ama benim gbi panikli biri o an o psikolojide zorlanir mi bilemiyorum. Orda bi anlik bir olumsuzluk olsa, yok 2. Bebek de geliyo mu vs konusmalri olsa, o an beni hicbi hemsire oyalayamaz:) ayrica o stresle bosuna tansiyonum yukselecek vs. ben dedigim gbi en az 5 kez anestezi aldim, bana gore dunyanin en rahat sey ama dogumda sonrasi farkli oluyor mu onu bilmeden yorum yapamam tabii, gerci anestezi anlaminda neden farkli olsun yani...
Yok büyümedi canım da yürüğüm yorulduğum yada oturduğum zamanlarda başlıyo geceden sabaha uyuyunca rahatlıyorumAyakkabı numaran da büyüdü mü canım? Su içmek ve dinlenmek dışında bir şeyler de vardır inş.
Tamam canım tesekkurler .faydasını görmeyi umuyorum
şekerim yok.tadı garip geldiŞeker problemi de vardı di mi ondan da öyle gelmiş olabilir sana.
Süpermiş bu.Günaydınnn
İyi pazarlar herkesetiroid ilacını içip geri yatacağım uyudukca uyuyacağım nihahahaha kızım gelmeden enerji toplamam lazım , hergun güzel enerji yolluyorum evrene benim kızım akıllı olacak annesiyle güzel güzel uyuyacak güzel emecek oohh tatlış kızım benim Şimdi işi olmayanlar kücük cocuğu kahvaltı beklemeyneler hadi lütfen grup olarak uyuyoruzz geri yatın
Evet hap istiyorum.yetersizse ben biraz daha bakınayım bariBenim çoklu vitamin de vicium d3. Onun yanında artı magnezyum verdi yetmiyor demek ki. Senin için en iyisi hap şeklinde olanlar galiba.
İçine sinmediyse ve maddi imkanın el veriyorsa değiştir kuzum, ben devlete gidiyorum orda 32den itibaren Nst artı kontrol şeklinde oluyor, buradaki özelde 30dan itibaren Nst başlıyormuş ama genel olarak hoşuma gitmiyor ve devlet çok çok kaliteli burda o yüzden, insan içine sineni yapmalı bencedün farklı bir doktora gittim eşimle, bu doktora da arkadaşım gidiyordu o önermişti. bizim hesapladığımız gibi hesapladı bebeğin gününü tam 32+1dibizim doktor yanlış hesaplıyor yani. 32 hafta raporumu da yazdı çok şükür bizim doktorun yanlış hesabıyla almamış olduk. hala doktorumu değiştirmekte kararsızım..
kızım da çok iyi maşallah 1 kilo daha almışım, toplam +13 oldum ama kızım da 500 gram almış zaten 2250 gram olmuş, boyu da 44 cm. yüzünü iyice karnıma yasladığı için yine yüzünün tamamını göremedik. gelişimi bir hafta önden gidiyormuş
zaman yaklaştıkça beklemek de zorlaşıyor bir an önce doğsa da görsem kafasına girdim, ne zaman kızımı düşünsem gözlerim doluyor böyle de ağlak bi anne oldum.
bir de bu doktor başka bi hastanedeydi, 32 haftadan sonra 2 haftada bir nst + muayene oluyormuş. bizim gittiğimiz diğer hastanede 34 haftadan sonra oluyor dediler. hangisi doğru ben anlamadım açıkçası. sizin nasıl oldu?
dün farklı bir doktora gittim eşimle, bu doktora da arkadaşım gidiyordu o önermişti. bizim hesapladığımız gibi hesapladı bebeğin gününü tam 32+1dibizim doktor yanlış hesaplıyor yani. 32 hafta raporumu da yazdı çok şükür bizim doktorun yanlış hesabıyla almamış olduk. hala doktorumu değiştirmekte kararsızım..
kızım da çok iyi maşallah 1 kilo daha almışım, toplam +13 oldum ama kızım da 500 gram almış zaten 2250 gram olmuş, boyu da 44 cm. yüzünü iyice karnıma yasladığı için yine yüzünün tamamını göremedik. gelişimi bir hafta önden gidiyormuş
zaman yaklaştıkça beklemek de zorlaşıyor bir an önce doğsa da görsem kafasına girdim, ne zaman kızımı düşünsem gözlerim doluyor böyle de ağlak bi anne oldum.
bir de bu doktor başka bi hastanedeydi, 32 haftadan sonra 2 haftada bir nst + muayene oluyormuş. bizim gittiğimiz diğer hastanede 34 haftadan sonra oluyor dediler. hangisi doğru ben anlamadım açıkçası. sizin nasıl oldu?
Evet hap istiyorum.yetersizse ben biraz daha bakınayım bariagrılarım cok fazla cunku bebekte baskı yaptıkca çatı kemiklerim cok agrıyo
Aynı kaygılarımız evet bende paniğim bu anlamdaCanim epidurali yaptiran var etrafimda, gormuyomussun bisi, bebegi alirken hemsire seninle konusuyormus yani oyaliyormus, bebegi temizleyip veriyorlarmis sadece bebegi itmek icin karnina baski yapiyolarmis o kadar diye anlattilar. Normal sartlarda bebek dogurmuyo olsan karnina baski yapsalar ne farkeder ama benim gbi panikli biri o an o psikolojide zorlanir mi bilemiyorum. Orda bi anlik bir olumsuzluk olsa, yok 2. Bebek de geliyo mu vs konusmalri olsa, o an beni hicbi hemsire oyalayamaz:) ayrica o stresle bosuna tansiyonum yukselecek vs. ben dedigim gbi en az 5 kez anestezi aldim, bana gore dunyanin en rahat sey ama dogumda sonrasi farkli oluyor mu onu bilmeden yorum yapamam tabii, gerci anestezi anlaminda neden farkli olsun yani...
Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen en güzeli o canım..Canim epidurali yaptiran var etrafimda, gormuyomussun bisi, bebegi alirken hemsire seninle konusuyormus yani oyaliyormus, bebegi temizleyip veriyorlarmis sadece bebegi itmek icin karnina baski yapiyolarmis o kadar diye anlattilar. Normal sartlarda bebek dogurmuyo olsan karnina baski yapsalar ne farkeder ama benim gbi panikli biri o an o psikolojide zorlanir mi bilemiyorum. Orda bi anlik bir olumsuzluk olsa, yok 2. Bebek de geliyo mu vs konusmalri olsa, o an beni hicbi hemsire oyalayamaz:) ayrica o stresle bosuna tansiyonum yukselecek vs. ben dedigim gbi en az 5 kez anestezi aldim, bana gore dunyanin en rahat sey ama dogumda sonrasi farkli oluyor mu onu bilmeden yorum yapamam tabii, gerci anestezi anlaminda neden farkli olsun yani...
dün farklı bir doktora gittim eşimle, bu doktora da arkadaşım gidiyordu o önermişti. bizim hesapladığımız gibi hesapladı bebeğin gününü tam 32+1dibizim doktor yanlış hesaplıyor yani. 32 hafta raporumu da yazdı çok şükür bizim doktorun yanlış hesabıyla almamış olduk. hala doktorumu değiştirmekte kararsızım..
Bana gebelikten sonra bir süre yarıya düşürerek 25 mcg almamı söyledi sonrasında değerlere göre bırakacakmışım dr a danışmakta fayda varTiroid ilacı kullanan da çok grupta. Merak ettiğim biz buna doğum sonrası da devam edeceğiz mi?En son 1,82 çıktı. Yine yazmış dr. Daha önce kullanmıyordum. Hamileliklerimde de kullanmamıştım. Yani gerek görülmedi veya incelenmedi bilmiyorum tabii.
Kızışına maşallah canımdün farklı bir doktora gittim eşimle, bu doktora da arkadaşım gidiyordu o önermişti. bizim hesapladığımız gibi hesapladı bebeğin gününü tam 32+1dibizim doktor yanlış hesaplıyor yani. 32 hafta raporumu da yazdı çok şükür bizim doktorun yanlış hesabıyla almamış olduk. hala doktorumu değiştirmekte kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?