2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim epidurali yaptiran var etrafimda, gormuyomussun bisi, bebegi alirken hemsire seninle konusuyormus yani oyaliyormus, bebegi temizleyip veriyorlarmis sadece bebegi itmek icin karnina baski yapiyolarmis o kadar diye anlattilar. Normal sartlarda bebek dogurmuyo olsan karnina baski yapsalar ne farkeder ama benim gbi panikli biri o an o psikolojide zorlanir mi bilemiyorum. Orda bi anlik bir olumsuzluk olsa, yok 2. Bebek de geliyo mu vs konusmalri olsa, o an beni hicbi hemsire oyalayamaz:) ayrica o stresle bosuna tansiyonum yukselecek vs. ben dedigim gbi en az 5 kez anestezi aldim, bana gore dunyanin en rahat sey ama dogumda sonrasi farkli oluyor mu onu bilmeden yorum yapamam tabii, gerci anestezi anlaminda neden farkli olsun yani...

Belki gereksinimin vardır canım dr danış. Hiç kullanmayanlar da var ama benim bütün hamileliklerde bacaklarda kramp oldu. Hatta ilkinde karpal tünel sendromu da oldu. Şimdi sola yatıyorum ya sol kol uyuşup karıncalanıyor sabaha doğru. Umarım parmaklara kadar gelmez. Son ayda olmuştu önceki.

Bebeklerin doğduğu ana şahit olmak muhteşem bişey tamam ama eğer seni kötü bi duruma düşürecekse psikolojini alt üst edicekse ne anlamı kalır ki çocuğunu görmek istemeyenler var bu kötü doğumlar yüzünden.
Nasıl mutlu olcak nasıl kendini güvende hissedeceksen öyle yapmalısın canım bencede

Ayakkabı numaran da büyüdü mü canım? Su içmek ve dinlenmek dışında bir şeyler de vardır inş.
Yok büyümedi canım da yürüğüm yorulduğum yada oturduğum zamanlarda başlıyo geceden sabaha uyuyunca rahatlıyorum
Dün ağlicaktım o kadar üstüne basamadım şimdi hafiflemiş mesela neden oluyo çözemedim
Su içiyorum erik bile almıyorum tuz yemim diye

dün farklı bir doktora gittim eşimle, bu doktora da arkadaşım gidiyordu o önermişti. bizim hesapladığımız gibi hesapladı bebeğin gününü tam 32+1di bizim doktor yanlış hesaplıyor yani. 32 hafta raporumu da yazdı çok şükür bizim doktorun yanlış hesabıyla almamış olduk. hala doktorumu değiştirmekte kararsızım..

kızım da çok iyi maşallah 1 kilo daha almışım, toplam +13 oldum ama kızım da 500 gram almış zaten 2250 gram olmuş, boyu da 44 cm. yüzünü iyice karnıma yasladığı için yine yüzünün tamamını göremedik. gelişimi bir hafta önden gidiyormuş
zaman yaklaştıkça beklemek de zorlaşıyor bir an önce doğsa da görsem kafasına girdim, ne zaman kızımı düşünsem gözlerim doluyor böyle de ağlak bi anne oldum.

bir de bu doktor başka bi hastanedeydi, 32 haftadan sonra 2 haftada bir nst + muayene oluyormuş. bizim gittiğimiz diğer hastanede 34 haftadan sonra oluyor dediler. hangisi doğru ben anlamadım açıkçası. sizin nasıl oldu?

Süpermiş bu.
Ben iki numara tarafından uyandırıldım bu gün..

Benim çoklu vitamin de vicium d3. Onun yanında artı magnezyum verdi yetmiyor demek ki. Senin için en iyisi hap şeklinde olanlar galiba.
Evet hap istiyorum.yetersizse ben biraz daha bakınayım bari agrılarım cok fazla cunku bebekte baskı yaptıkca çatı kemiklerim cok agrıyo

İçine sinmediyse ve maddi imkanın el veriyorsa değiştir kuzum, ben devlete gidiyorum orda 32den itibaren Nst artı kontrol şeklinde oluyor, buradaki özelde 30dan itibaren Nst başlıyormuş ama genel olarak hoşuma gitmiyor ve devlet çok çok kaliteli burda o yüzden, insan içine sineni yapmalı bence

Benim 32+0 cumaydı. Ancak perş. yazdılar raporu problem olmadı. Nst için bir şey demediler. Kızda nst ye doğum vakti girmiştim. Oğlanda bir kez. Sonra doğum zamanı. Sık olması şart değil. Her şey yolunda olursa 37 raporu vakti gideceğim ben..

Aynı kaygılarımız evet bende paniğim bu anlamda
Hayırlısı olsun bakalım
Ama doğum genel anestezisi ekstra sana şunu yaşatacak uyandıracaklar işte o tatlı uykudan emzir emzir diye :)) çok sinir bozucu bişeydi o ilk anlar

Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen en güzeli o canım..

Benim doktorum da 34 de başlıyor nts ye

Bana gebelikten sonra bir süre yarıya düşürerek 25 mcg almamı söyledi sonrasında değerlere göre bırakacakmışım dr a danışmakta fayda var

Kızışına maşallah canım
Ben başladım nstye 33te çekildi şimdi pazartesi Bi daha çekilecek her hafta giricem yani doğuma kadar risk olmasın diye bakıcam dedi ama 2 hafta da birde kafi Bi sıkıntı yoksa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…