2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim bende bi sure fitili itemedim.sonra kendim buldum.ayakta takiyorum.ve nasil anlatsami iterken dumduz degilde içe dogru açili bi sekilde iterek cozumu buldum.boylece parmavin yarisina kadar itebildim.

Hanımlar merhaba hepinize iyi günler.Size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var.Şuan 30.haftamın içindeyim bayramdan sonra ki hafta yani yaklaşık 32 haftalık olacağım bir tatil planı yapmıştık eşimle erken rezervasyonla.Arabayla 9 saat Marmarise gitmeyi düşünüyoruz doktoruma sordum 2 saatte bir durup yürürsen sıkıntı olmaz dedi ama karnım büyüdükçe ben tesirgin olmaya başladım iyice.Yani o yol bana eziyet olurmu diye korkuyorum.Sizce iptal edeyimmi siz ne düşünüyorsunuz?Şuan 32 olan haftalık arkadaşlar 9 saat arabayla yolculuğu göze alırmıydınız?

9 saat zorlayabilir evet
Ama araya bi gece biyeri ekleyebilirsin mesela hem dinlenmiş olursun hem de yol daha kısa gelir
Ben genelde uzun yolculukları öyle planlıyorum normal zamanda bile

eğer kendi sağlığın ya da bebeğin sağlığıyla ilgili hiçbir sıkıntın yoksa bence gidilebilir.

Doktorun dediği gibi mola vererek gidersin
Olumsuz bir durum olsa gitme derdi direk.
Uzun süre oturunca bacaklarda ödem oluyor. Mola verdiğinizde yürürsün biraz iyi gelir.

Evet hap istiyorum.yetersizse ben biraz daha bakınayım bari agrılarım cok fazla cunku bebekte baskı yaptıkca çatı kemiklerim cok agrıyo

Canım o çatı ağrısı magnezyum içmeyi unutursam bende de çok fazla oluyor ve magnezyum gerçekten çok iyi geliyor magnorm içiyoruk bende

Genel anestezinin muhakkak etkisi diğer yöntemlere göre çok ama ben de panik biri olarak sezeryan olsam genel seçerdim. Bende de el kol sabitleniyor ya bana daral gelir. Bu kişiden kişiye değişiyor. Gittiğim kursta her doğumu riskleriyle birlikte anne ve bebeğe yaptıkları islemlere kadar biliyorum. Yine de annenin iyilik hali önemli olan. O yüzden kendini en iyi tanıyan sensin, buna karar verecek olan da sen..

Öneren babam, bazı arklar falan. O anı yaşiyim diye, epiduralden korkmana gerek yok gbilerden. Ben o andan korkuyorum ama zaten, panik atağım var benim
Canım en iyi kararı doktorun verir.hiç panik yapma güzel şeyler düşün şimdiden benim ablamda panik atak 2 tane sakinleştirici yaptılar öyle epidural oldu.sakinleştirici de işe yarıyor doktorun zaten gerekli olanı yapar şimdiden düşünüp şartlama kendini

Canım doğumdan 40 gün sonra tekrar bakıyorlarmış tüm değerlere şekere troide vs sorun devam ediyorsa devam yok normalse içmiyorsun tabi

Kurdela yerine belli bir yere koysan olmaz mı ben salona koydum:))) fazlada zıplama kız:)

Ben salona koyarsam doğumu bırak 1 hafta sonra valizi bulamam evde. 2 yaş erkek çocuğu ve bitmeyen enerjisi ile sandalyeleri odalardan toplayıp mutfağa geri getiriyorum.

İlk hamileliğimde aynı böyleydi benim de. 37. Hafta gibi geçmişti. Ama o süreçte ayağım 1 numara büyüdü.. Doğum sonrası küçüldü neyseki
Ödeme bi çare bulamadım ben tuzu azalt çok su iç derler ama baktım sonuç değişmiyo tuz da yedim su da içtim yani.. Ayağını yukarı dikleyip dinlenmeye çalış imkanın olursa bi nebze iyi gelir canımcım

Yavrum son haftalarda illa oluyormuş ya yapcak birşeyimiz yok bol su az tuz yürüyüş dışında.

Benimde bu cuma başlıyor canım her hafta nst ve kontrol

Ben Pazartesi günü 11 saatlik bi yolculuk yaptım çok durduk ama ben çok yoruldum arka koltukta ayaklarımı uzattım kasılmam oldu ön koltukta ayaklarımı ön tarafa kaldırıp koltuğu yatırınca biraz rahat ettim ama bi daha göze alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…