- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Canim bende bi sure fitili itemedim.sonra kendim buldum.ayakta takiyorum.ve nasil anlatsami iterken dumduz degilde içe dogru açili bi sekilde iterek cozumu buldum.boylece parmavin yarisina kadar itebildim.günaydın hanımlar
İlk defa dün gece mixovul fitil kullandım itmeye çalıştım en azından 10-15 dk yattım kalktım çamaşırda beyazlık vardı sonra da wc ye gittim elime geldi baya bi
Tam itememiş miyim sizce veya wc ye gitmemem mi gerekiyor sonrasında ?
9 saat zorlayabilir evetHanımlar merhaba hepinize iyi günler.Size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var.Şuan 30.haftamın içindeyim bayramdan sonra ki hafta yani yaklaşık 32 haftalık olacağım bir tatil planı yapmıştık eşimle erken rezervasyonla.Arabayla 9 saat Marmarise gitmeyi düşünüyoruz doktoruma sordum 2 saatte bir durup yürürsen sıkıntı olmaz dedi ama karnım büyüdükçe ben tesirgin olmaya başladım iyice.Yani o yol bana eziyet olurmu diye korkuyorum.Sizce iptal edeyimmi siz ne düşünüyorsunuz?Şuan 32 olan haftalık arkadaşlar 9 saat arabayla yolculuğu göze alırmıydınız?
Benimde aynı canımEvet hap istiyorum.yetersizse ben biraz daha bakınayım bariagrılarım cok fazla cunku bebekte baskı yaptıkca çatı kemiklerim cok agrıyo
Hanımlar merhaba hepinize iyi günler.Size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var.Şuan 30.haftamın içindeyim bayramdan sonra ki hafta yani yaklaşık 32 haftalık olacağım bir tatil planı yapmıştık eşimle erken rezervasyonla.Arabayla 9 saat Marmarise gitmeyi düşünüyoruz doktoruma sordum 2 saatte bir durup yürürsen sıkıntı olmaz dedi ama karnım büyüdükçe ben tesirgin olmaya başladım iyice.Yani o yol bana eziyet olurmu diye korkuyorum.Sizce iptal edeyimmi siz ne düşünüyorsunuz?Şuan 32 olan haftalık arkadaşlar 9 saat arabayla yolculuğu göze alırmıydınız?
Hanımlar merhaba hepinize iyi günler.Size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var.Şuan 30.haftamın içindeyim bayramdan sonra ki hafta yani yaklaşık 32 haftalık olacağım bir tatil planı yapmıştık eşimle erken rezervasyonla.Arabayla 9 saat Marmarise gitmeyi düşünüyoruz doktoruma sordum 2 saatte bir durup yürürsen sıkıntı olmaz dedi ama karnım büyüdükçe ben tesirgin olmaya başladım iyice.Yani o yol bana eziyet olurmu diye korkuyorum.Sizce iptal edeyimmi siz ne düşünüyorsunuz?Şuan 32 olan haftalık arkadaşlar 9 saat arabayla yolculuğu göze alırmıydınız?
Evet bi bakayım canım sagol@laiyka
'nın yazdığına bi bak istersen solgar sanırım.
Ah bu annelık ne kutsalmıs.ben birde 6kilo dogmusum zavallı annem nasıl tasımıs ben 3te bırınde bu kadar zorlanıyorsamBenimde aynı canım
Magnezyumu içersem iyiyim içmezsem işkence
Evet hap istiyorum.yetersizse ben biraz daha bakınayım bariagrılarım cok fazla cunku bebekte baskı yaptıkca çatı kemiklerim cok agrıyo
Ayy 6 kilo ne kızAh bu annelık ne kutsalmıs.ben birde 6kilo dogmusum zavallı annem nasıl tasımıs ben 3te bırınde bu kadar zorlanıyorsamişe yarar bı magnezyum bulmalıyım
Genel anestezinin muhakkak etkisi diğer yöntemlere göre çok ama ben de panik biri olarak sezeryan olsam genel seçerdim. Bende de el kol sabitleniyor ya bana daral gelir. Bu kişiden kişiye değişiyor. Gittiğim kursta her doğumu riskleriyle birlikte anne ve bebeğe yaptıkları islemlere kadar biliyorum. Yine de annenin iyilik hali önemli olan. O yüzden kendini en iyi tanıyan sensin, buna karar verecek olan da sen..Canim epidurali yaptiran var etrafimda, gormuyomussun bisi, bebegi alirken hemsire seninle konusuyormus yani oyaliyormus, bebegi temizleyip veriyorlarmis sadece bebegi itmek icin karnina baski yapiyolarmis o kadar diye anlattilar. Normal sartlarda bebek dogurmuyo olsan karnina baski yapsalar ne farkeder ama benim gbi panikli biri o an o psikolojide zorlanir mi bilemiyorum. Orda bi anlik bir olumsuzluk olsa, yok 2. Bebek de geliyo mu vs konusmalri olsa, o an beni hicbi hemsire oyalayamaz:) ayrica o stresle bosuna tansiyonum yukselecek vs. ben dedigim gbi en az 5 kez anestezi aldim, bana gore dunyanin en rahat sey ama dogumda sonrasi farkli oluyor mu onu bilmeden yorum yapamam tabii, gerci anestezi anlaminda neden farkli olsun yani...
Canım en iyi kararı doktorun verir.hiç panik yapma güzel şeyler düşün şimdiden benim ablamda panik atak 2 tane sakinleştirici yaptılar öyle epidural oldu.sakinleştirici de işe yarıyor doktorun zaten gerekli olanı yapar şimdiden düşünüp şartlama kendiniÖneren babam, bazı arklar falan. O anı yaşiyim diye, epiduralden korkmana gerek yok gbilerden. Ben o andan korkuyorum ama zaten, panik atağım var benim
Benim kocada 5.5 kilo doğmuş e diyorum normaldir benimkininde 3 kilo olması:))Ayy 6 kilo ne kız
Az daha dursan okula başlıcakmışsın direkt :)
Magnorm benim suda eriyen magnezyum
Canım doğumdan 40 gün sonra tekrar bakıyorlarmış tüm değerlere şekere troide vs sorun devam ediyorsa devam yok normalse içmiyorsun tabiTiroid ilacı kullanan da çok grupta. Merak ettiğim biz buna doğum sonrası da devam edeceğiz mi?En son 1,82 çıktı. Yine yazmış dr. Daha önce kullanmıyordum. Hamileliklerimde de kullanmamıştım. Yani gerek görülmedi veya incelenmedi bilmiyorum tabii.
Kurdela yerine belli bir yere koysan olmaz mıben salona koydum:))) fazlada zıplama kız:)
İlk hamileliğimde aynı böyleydi benim de. 37. Hafta gibi geçmişti. Ama o süreçte ayağım 1 numara büyüdü.. Doğum sonrası küçüldü neysekiYok büyümedi canım da yürüğüm yorulduğum yada oturduğum zamanlarda başlıyo geceden sabaha uyuyunca rahatlıyorum
Dün ağlicaktım o kadar üstüne basamadım şimdi hafiflemiş mesela neden oluyo çözemedim
Su içiyorum erik bile almıyorum tuz yemim diye
Magnorm da zayıf bi hap sanırım ablamda gebe oda kullanıyo ama faydasını göremedi.Canım o çatı ağrısı magnezyum içmeyi unutursam bende de çok fazla oluyor ve magnezyum gerçekten çok iyi geliyormagnorm içiyoruk bende
Yavrum son haftalarda illa oluyormuş ya yapcak birşeyimiz yok bol su az tuz yürüyüş dışında.Yok büyümedi canım da yürüğüm yorulduğum yada oturduğum zamanlarda başlıyo geceden sabaha uyuyunca rahatlıyorum
Dün ağlicaktım o kadar üstüne basamadım şimdi hafiflemiş mesela neden oluyo çözemedim
Su içiyorum erik bile almıyorum tuz yemim diye
Ayy 6 kilo ne kız
Az daha dursan okula başlıcakmışsın direkt :)
Magnorm benim suda eriyen magnezyum
Benimde bu cuma başlıyor canım her hafta nst ve kontroldün farklı bir doktora gittim eşimle, bu doktora da arkadaşım gidiyordu o önermişti. bizim hesapladığımız gibi hesapladı bebeğin gününü tam 32+1dibizim doktor yanlış hesaplıyor yani. 32 hafta raporumu da yazdı çok şükür bizim doktorun yanlış hesabıyla almamış olduk. hala doktorumu değiştirmekte kararsızım..
kızım da çok iyi maşallah 1 kilo daha almışım, toplam +13 oldum ama kızım da 500 gram almış zaten 2250 gram olmuş, boyu da 44 cm. yüzünü iyice karnıma yasladığı için yine yüzünün tamamını göremedik. gelişimi bir hafta önden gidiyormuş
zaman yaklaştıkça beklemek de zorlaşıyor bir an önce doğsa da görsem kafasına girdim, ne zaman kızımı düşünsem gözlerim doluyor böyle de ağlak bi anne oldum.
bir de bu doktor başka bi hastanedeydi, 32 haftadan sonra 2 haftada bir nst + muayene oluyormuş. bizim gittiğimiz diğer hastanede 34 haftadan sonra oluyor dediler. hangisi doğru ben anlamadım açıkçası. sizin nasıl oldu?
Ben Pazartesi günü 11 saatlik bi yolculuk yaptım çok durduk ama ben çok yoruldum arka koltukta ayaklarımı uzattım kasılmam oldu ön koltukta ayaklarımı ön tarafa kaldırıp koltuğu yatırınca biraz rahat ettim ama bi daha göze alamamHanımlar merhaba hepinize iyi günler.Size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var.Şuan 30.haftamın içindeyim bayramdan sonra ki hafta yani yaklaşık 32 haftalık olacağım bir tatil planı yapmıştık eşimle erken rezervasyonla.Arabayla 9 saat Marmarise gitmeyi düşünüyoruz doktoruma sordum 2 saatte bir durup yürürsen sıkıntı olmaz dedi ama karnım büyüdükçe ben tesirgin olmaya başladım iyice.Yani o yol bana eziyet olurmu diye korkuyorum.Sizce iptal edeyimmi siz ne düşünüyorsunuz?Şuan 32 olan haftalık arkadaşlar 9 saat arabayla yolculuğu göze alırmıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?