2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum yattığım zamanlarda hiç bi problem yok ya kaslar gevşemeye başlamasıyla doğum yaklaştığında olurmuş da böyle 6 hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Ne güzel hamile gibi bile hissetmiyodum yorulmuyorum ama ayak acısı cinlerimi tepe çıkarıyor

Valla canım benim gidemiceğim kesin:)) sürekli oturamıyorum aynı şekilde bana eziyet olurdu.diğer yönüde ne bilim marmarise gittiğimde ya ani bişey olursa diye de düşünürdüm ama tatilde iyi gelebilir:))))

Sizce değermi 4 gece 5 gün sonra tekrar o yolu geri döneceğiz? Yani çok kararsızım kestiremiyorum hiç

Zorlarsa Bi ödem zorlar canım ama aynı mantıkla 8 9 saat otururak çalışıyoruz ayakkabının içinde ayaklar
Ödem yapmasın diye ayaklar çıplak uzatarak dinlene dinlene gidersen arada yarım saat yürüyüş yaparsan hiiç Bi sıkıntı olmaz tatil ilaç olur sana ben giderdim şahsen

Benim demeye calıstığımda o canım riskli olduğunu bilelim de artı eksi yaşıcaklarımızla doktorla birlikte karar verelim .mesela şimdi panik atağı olmayan biride böyle daha rahat olur diye düşünmesin anlatmak istediğim

Of of arayıp iptal edeyim en iyisi ya macera aramaya gerek yok bir daha artık seneye tatil felan ne yapalım

Hehehe doğru canımcım senin ufaklığı hiç hesaba katmadım:))))

Yani o karınla tatil zorlamazmı gereçkten tatil gibi mi olur benim için yoksa ondan emin olamıyorum

Ah pelo canımı sıkıyor ya yorulsam dicem yoruldum ne bilim halsizim enerji süper ama ödem beni mahfediyo sıkıldım 1 haftadır cidden
Az kaldı kuzu az benim ayaklarda ellerde tombiş tombiş dolma gibi:)) yüzümde de varmış biraz şişlik.diz kapaklarımda çok var mesela bastırıyorum eski haline gelmesi baya zaman alıyor:)) ama beni bikaçgündür zorlayan vajina oturamıyorum üstüne bu bebiş kilo aldıkça ben zorlanıyorum 40 hafta bu şekilde dayanamazmısım ben zaten bu hafta anladım onu

Yani o karınla tatil zorlamazmı gereçkten tatil gibi mi olur benim için yoksa ondan emin olamıyorum
Canım o senin enerjine kendini nasıl hissettiğine bağlı 34+1 bugün dağ tepe tırmanırım diyebilirim totomun üstüne oturmuyorum hele su deniz havuz deme bana yani hayatta durmam giderim

Canımı yakmasın da şişsin valla itirazım yok üstüne basamadım kız topal oldum resmen
Aynen az kaldı canım inşallah biticek herşey

Canım o senin enerjine kendini nasıl hissettiğine bağlı 34+1 bugün dağ tepe tırmanırım diyebilirim totomun üstüne oturmuyorum hele su deniz havuz deme bana yani hayatta durmam giderim
Ay kız aslında nasıl istiyorum nasıl aşeriyorum denizi anlatamam her senekinden daha fazla gidemicem ya psikolojikde herhalde:) eşimde gidelim diyor bayramda hala benim halimin farkında değil diyorum nereyeee delirdin mi yarım saat yola gidiyorum da daralıyorum midem bulanıyor basım tuhaf oluyor belim kasığım tutuyor puffff

Ben Eylülde kaçar Bi aksilik olmazsa millet şimdiden başladı 2 aylık bebekle yola mı çıkılır nasıl emzirceksin güneş çarpar demeye ama TAKAR MIYIM takmam
Doğurup gitmek istiyorum açıkçası valla bende çok istiyorum canım anlatamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…