Kuzum yattığım zamanlarda hiç bi problem yok ya kaslar gevşemeye başlamasıyla doğum yaklaştığında olurmuş da böyle 6 hafta nasıl geçicek bilmiyorumBen salona koyarsam doğumu bırak 1 hafta sonra valizi bulamam evde. 2 yaş erkek çocuğu ve bitmeyen enerjisi ile sandalyeleri odalardan toplayıp mutfağa geri getiriyorum.
İlk hamileliğimde aynı böyleydi benim de. 37. Hafta gibi geçmişti. Ama o süreçte ayağım 1 numara büyüdü.. Doğum sonrası küçüldü neyseki ☺
Ödeme bi çare bulamadım ben tuzu azalt çok su iç derler ama baktım sonuç değişmiyo tuz da yedim su da içtim yani.. Ayağını yukarı dikleyip dinlenmeye çalış imkanın olursa bi nebze iyi gelir canımcım
Ah pelo canımı sıkıyor ya yorulsam dicem yoruldum ne bilim halsizim enerji süper ama ödem beni mahfediyo sıkıldım 1 haftadır ciddenYavrum son haftalarda illa oluyormuş ya yapcak birşeyimiz yok bol su az tuz yürüyüş dışında.
Valla canım benim gidemiceğim kesin:)) sürekli oturamıyorum aynı şekilde bana eziyet olurdu.diğer yönüde ne bilim marmarise gittiğimde ya ani bişey olursa diye de düşünürdüm ama tatilde iyi gelebilir:))))Hanımlar merhaba hepinize iyi günler.Size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var.Şuan 30.haftamın içindeyim bayramdan sonra ki hafta yani yaklaşık 32 haftalık olacağım bir tatil planı yapmıştık eşimle erken rezervasyonla.Arabayla 9 saat Marmarise gitmeyi düşünüyoruz doktoruma sordum 2 saatte bir durup yürürsen sıkıntı olmaz dedi ama karnım büyüdükçe ben tesirgin olmaya başladım iyice.Yani o yol bana eziyet olurmu diye korkuyorum.Sizce iptal edeyimmi siz ne düşünüyorsunuz?Şuan 32 olan haftalık arkadaşlar 9 saat arabayla yolculuğu göze alırmıydınız?
Sizce değermi 4 gece 5 gün sonra tekrar o yolu geri döneceğiz? Yani çok kararsızım kestiremiyorum hiçBen Pazartesi günü 11 saatlik bi yolculuk yaptım çok durduk ama ben çok yoruldum arka koltukta ayaklarımı uzattım kasılmam oldu ön koltukta ayaklarımı ön tarafa kaldırıp koltuğu yatırınca biraz rahat ettim ama bi daha göze alamam
Zorlarsa Bi ödem zorlar canım ama aynı mantıkla 8 9 saat otururak çalışıyoruz ayakkabının içinde ayaklarHanımlar merhaba hepinize iyi günler.Size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var.Şuan 30.haftamın içindeyim bayramdan sonra ki hafta yani yaklaşık 32 haftalık olacağım bir tatil planı yapmıştık eşimle erken rezervasyonla.Arabayla 9 saat Marmarise gitmeyi düşünüyoruz doktoruma sordum 2 saatte bir durup yürürsen sıkıntı olmaz dedi ama karnım büyüdükçe ben tesirgin olmaya başladım iyice.Yani o yol bana eziyet olurmu diye korkuyorum.Sizce iptal edeyimmi siz ne düşünüyorsunuz?Şuan 32 olan haftalık arkadaşlar 9 saat arabayla yolculuğu göze alırmıydınız?
Benim demeye calıstığımda o canım riskli olduğunu bilelim de artı eksi yaşıcaklarımızla doktorla birlikte karar verelim .mesela şimdi panik atağı olmayan biride böyle daha rahat olur diye düşünmesin anlatmak istediğimGenel anestezinin muhakkak etkisi diğer yöntemlere göre çok ama ben de panik biri olarak sezeryan olsam genel seçerdim. Bende de el kol sabitleniyor ya bana daral gelir. Bu kişiden kişiye değişiyor. Gittiğim kursta her doğumu riskleriyle birlikte anne ve bebeğe yaptıkları islemlere kadar biliyorum. Yine de annenin iyilik hali önemli olan. O yüzden kendini en iyi tanıyan sensin, buna karar verecek olan da sen..
Of of arayıp iptal edeyim en iyisi ya macera aramaya gerek yok bir daha artık seneye tatil felan ne yapalımValla canım benim gidemiceğim kesin:)) sürekli oturamıyorum aynı şekilde bana eziyet olurdu.diğer yönüde ne bilim marmarise gittiğimde ya ani bişey olursa diye de düşünürdüm ama tatilde iyi gelebilir:))))
Hehehe doğru canımcım senin ufaklığı hiç hesaba katmadım:))))Ben salona koyarsam doğumu bırak 1 hafta sonra valizi bulamam evde. 2 yaş erkek çocuğu ve bitmeyen enerjisi ile sandalyeleri odalardan toplayıp mutfağa geri getiriyorum.
İlk hamileliğimde aynı böyleydi benim de. 37. Hafta gibi geçmişti. Ama o süreçte ayağım 1 numara büyüdü.. Doğum sonrası küçüldü neyseki ☺
Ödeme bi çare bulamadım ben tuzu azalt çok su iç derler ama baktım sonuç değişmiyo tuz da yedim su da içtim yani.. Ayağını yukarı dikleyip dinlenmeye çalış imkanın olursa bi nebze iyi gelir canımcım
Yani o karınla tatil zorlamazmı gereçkten tatil gibi mi olur benim için yoksa ondan emin olamıyorumZorlarsa Bi ödem zorlar canım ama aynı mantıkla 8 9 saat otururak çalışıyoruz ayakkabının içinde ayaklar
Ödem yapmasın diye ayaklar çıplak uzatarak dinlene dinlene gidersen arada yarım saat yürüyüş yaparsan hiiç Bi sıkıntı olmaz tatil ilaç olur sana ben giderdim şahsen
Az kaldı kuzu az benim ayaklarda ellerde tombiş tombiş dolma gibi:)) yüzümde de varmış biraz şişlik.diz kapaklarımda çok var mesela bastırıyorum eski haline gelmesi baya zaman alıyor:)) ama beni bikaçgündür zorlayan vajina oturamıyorum üstüne bu bebiş kilo aldıkça ben zorlanıyorum 40 hafta bu şekilde dayanamazmısım ben zaten bu hafta anladım onuAh pelo canımı sıkıyor ya yorulsam dicem yoruldum ne bilim halsizim enerji süper ama ödem beni mahfediyo sıkıldım 1 haftadır cidden
Kuzum sen istekli de değilsin anladım kadarıyla bence boşver gitme hiçSizce değermi 4 gece 5 gün sonra tekrar o yolu geri döneceğiz? Yani çok kararsızım kestiremiyorum hiç
Ben mecburiyetten geldim Doğumu memlekette yapacam diye geldim ama inan ben bi daha çıkmazdım yola çok sarstı beni bence erteleyin bebişle gidersinizSizce değermi 4 gece 5 gün sonra tekrar o yolu geri döneceğiz? Yani çok kararsızım kestiremiyorum hiç
Canım o senin enerjine kendini nasıl hissettiğine bağlı 34+1 bugün dağ tepe tırmanırım diyebilirimYani o karınla tatil zorlamazmı gereçkten tatil gibi mi olur benim için yoksa ondan emin olamıyorum
Canımı yakmasın da şişsin valla itirazım yok üstüne basamadım kız topal oldum resmenAz kaldı kuzu az benim ayaklarda ellerde tombiş tombiş dolma gibi:)) yüzümde de varmış biraz şişlik.diz kapaklarımda çok var mesela bastırıyorum eski haline gelmesi baya zaman alıyor:)) ama beni bikaçgündür zorlayan vajina oturamıyorum üstüne bu bebiş kilo aldıkça ben zorlanıyorum 40 hafta bu şekilde dayanamazmısım ben zaten bu hafta anladım onu
Ay kız aslında nasıl istiyorum nasıl aşeriyorum denizi anlatamam her senekinden daha fazla gidemicem ya psikolojikde herhalde:) eşimde gidelim diyor bayramda hala benim halimin farkında değil diyorum nereyeee delirdin mi yarım saat yola gidiyorum da daralıyorum midem bulanıyor basım tuhaf oluyor belim kasığım tutuyor puffffCanım o senin enerjine kendini nasıl hissettiğine bağlı 34+1 bugün dağ tepe tırmanırım diyebilirimtotomun üstüne oturmuyorum hele su deniz havuz deme bana yani hayatta durmam giderim
Magnorm da zayıf bi hap sanırım ablamda gebe oda kullanıyo ama faydasını göremedi.
Ben Eylülde kaçar Bi aksilik olmazsa millet şimdiden başladı 2 aylık bebekle yola mı çıkılır nasıl emzirceksin güneş çarpar demeye ama TAKAR MIYIM takmamAy kız aslında nasıl istiyorum nasıl aşeriyorum denizi anlatamam her senekinden daha fazla gidemicem ya psikolojikde herhalde:) eşimde gidelim diyor bayramda hala benim halimin farkında değil diyorum nereyeee delirdin mi yarım saat yola gidiyorum da daralıyorum midem bulanıyor basım tuhaf oluyor belim kasığım tutuyor puffff
Haklısın doktora danısayımOnu bilemedim ben şuan için memnunumbelki kişiye göre yada değerlerine göre değişiyordur
Şişesi bu canım, doktoruna danış sen mg olayını.Suda eriyeni kullandım berbattı .bende hap tercih edeyım .tesekkurler cevap için
Sagol canım aynen ben bi danısayımŞişesi bu canım, doktoruna danış sen mg olayını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?