2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim bacaklarımın iç tarafında daha doğrusu kasıklarımda mı desem ağrı oluyor. Normal zamanda da oluyor ama özellikle çok ayakta kalırsam yorulursam daha da fazla oluyor. Dün çarşıda dolaştık akşam bacak bacak üstüne atamadım kapatamadım nerdeyse bacaklarımı. Acaba doğum yaklaştıkça normal midir yoksa birşey mi eksik acaba magnezyum falan?

Günaydın canımlar ayaklarım pert fena şişti üstüne basamadım dün
Bu ödemin Bi çaresi yok mu ya
aynen ya
gece tuvalete kalktığımda ayaklarımın üstüne basınca bi ağrı oluyo böyle puf puf altları öyle hissediyorum
tuzlu yemiyorum hiçbişeyi evde dikkat ediyorum ama işyerindeki yemekleri yiyorum mecbur
neyse son iki gün
sonra evdeyken şişmem inşallah böyle

Kızlar magnezyum hap olarak osteozinc ıcebılırsınız.Kalsıyum magnezyum d vitamini ve çinko var içinde. Çinko da kasılmalar iyi gelir demişti ilk hamileliğimde doktorum. Ben de bir ara değiştirsem mi diye dusundum ama hepsinin bir arada oldugu baska hap bulamadım. Baska kalsıyum ılacı alsaydım magnezyumu ayrıca içmem gerekecekti. Bu yuzden buna devam ediyorum.49liraydı fiyatı almak isteyen olursa ben memnunum kendisinden

Tamam canım tesekkurler .faydasını görmeyi umuyorum
Ben faydasını gördüm canım kasılmalarımı da azalttı
Tiroid var mı? Ben de onu içip kahvaltı bekliyorum her gün.
Troid var evet onu da içiyorum insülinle birlikte
Bir daha ki kontrolde belli olacak canım endokrinci değerlere bakıp karar verecek

Ne zaman bırakacagız vitaminleri demir haplarını omegaları acaba.eczacı emzirme doneminde de vitamine devam demiş .okadar sıkıldımkı
Bana da ebe decavit ve d vitaminine emzirme döneminde devam demişti. Dr ne diyecek bakalım

Ne zaman bırakacagız vitaminleri demir haplarını omegaları acaba.eczacı emzirme doneminde de vitamine devam demiş .okadar sıkıldımkı
Evet canım aynen
Ama o zaman böyle ayrı ayrı tonla şey almayız kolay olur
Ben ımom a devam etmeyi düşünüyorum

Kız ben göze alamam valla korkarım:)) ben çok marazlıydım her tatile gittiğimizde ateşlenirmişim diyorum bebekte öyle olursa naparım:))

Soğuk suyla dene bide canım magnormu
Bende osa sıcaklığında suyla hoşlanmıyorum ama soğuk su ile gazlı bişey içiyomuşum gibi geliyo
Öyle diyince geçen bi türk filmi vardı kanalda yaslı kadın gelen misafirlere yapıyor limonata niyetine devlete yazdırıyorum bedavaya geliyor diyodu:))))

Bana dogumdan sonra kan ilacı ve decavite 2 ay devam et demişti doktorum. Bir de ımomun emziren anneler için olanı var Decavit yerine onu da kullanabılırsın

Öyle diyince geçen bi türk filmi vardı kanalda yaslı kadın gelen misafirlere yapıyor limonata niyetine devlete yazdırıyorum bedavaya geliyor diyodu:))))
Bende de misafire yapacak kadar stok var aslında hastanede lohusa şerbeti niyetine dayıyım millete

Eklentiler

• image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 40
Şekerli anneler öğlen açlığım 52 çıktı ellerim fln titriyordu başımda sinsi bir ağrı vardı da ben yükseldi sanmıştım, cihaz mavi alarm verdi ilk defa, acaba napsam bol şekerli birşeyler yesem çocuklarımın abur cubur dolabına mı girişsem

Kızlar bu bebek arabası hakkında bilgisi olan var mı? Joie markası nasıldır iyi midir? Şu an indirimdeymis eşim gidip inceledi ben de görüntülü olarak gördüm ama kalitesi nasıldır bilemedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…