Soğuk suyla dene bide canım magnormuevet ırsi bizde irilik.ondan kullandım bir defa ama içemedim zorlandım
Maşallahh tosunuma :)evet ırsi bizde irilik.ondan kullandım bir defa ama içemedim zorlandım
Mıdem almıyoki canım en iyisi hapSoğuk suyla dene bide canım magnormu
Bende osa sıcaklığında suyla hoşlanmıyorum ama soğuk su ile gazlı bişey içiyomuşum gibi geliyo
BEnde çok hassasım ilaçlar konusunda zorla işteMıdem almıyoki canım en iyisi hap
aynen yaGünaydın canımlar ayaklarım pert fena şişti üstüne basamadım dün
Bu ödemin Bi çaresi yok mu ya
oğlakEki Görüntüle 2272978 bu tam olarak ben .kalkıp temizlik yapicam .
Ben faydasını gördüm canım kasılmalarımı da azalttıTamam canım tesekkurler .faydasını görmeyi umuyorum
Troid var evet onu da içiyorum insülinle birlikteTiroid var mı? Ben de onu içip kahvaltı bekliyorum her gün.
Bir daha ki kontrolde belli olacak canım endokrinci değerlere bakıp karar verecekTiroid ilacı kullanan da çok grupta. Merak ettiğim biz buna doğum sonrası da devam edeceğiz mi?En son 1,82 çıktı. Yine yazmış dr. Daha önce kullanmıyordum. Hamileliklerimde de kullanmamıştım. Yani gerek görülmedi veya incelenmedi bilmiyorum tabii.
Ne zaman bırakacagız vitaminleri demir haplarını omegaları acaba.eczacı emzirme doneminde de vitamine devam demiş .okadar sıkıldımkıBEnde çok hassasım ilaçlar konusunda zorla işte
Anlıyorum seni
Tamam canım doktoruna danısayımBen faydasını gördüm canım kasılmalarımı da azalttı
Troid var evet onu da içiyorum insülinle birlikte
Bir daha ki kontrolde belli olacak canım endokrinci değerlere bakıp karar verecek
Bana da ebe decavit ve d vitaminine emzirme döneminde devam demişti. Dr ne diyecek bakalımNe zaman bırakacagız vitaminleri demir haplarını omegaları acaba.eczacı emzirme doneminde de vitamine devam demiş .okadar sıkıldımkı
Evet canım aynenNe zaman bırakacagız vitaminleri demir haplarını omegaları acaba.eczacı emzirme doneminde de vitamine devam demiş .okadar sıkıldımkı
Kız ben göze alamam valla korkarım:)) ben çok marazlıydım her tatile gittiğimizde ateşlenirmişim diyorum bebekte öyle olursa naparım:))Ben Eylülde kaçar Bi aksilik olmazsa millet şimdiden başladı 2 aylık bebekle yola mı çıkılır nasıl emzirceksin güneş çarpar demeye ama TAKAR MIYIM takmam
Doğurup gitmek istiyorum açıkçası valla bende çok istiyorum canım anlatamam yani
Öyle diyince geçen bi türk filmi vardı kanalda yaslı kadın gelen misafirlere yapıyor limonata niyetine devlete yazdırıyorum bedavaya geliyor diyodu:))))Soğuk suyla dene bide canım magnormu
Bende osa sıcaklığında suyla hoşlanmıyorum ama soğuk su ile gazlı bişey içiyomuşum gibi geliyo
Bana dogumdan sonra kan ilacı ve decavite 2 ay devam et demişti doktorum. Bir de ımomun emziren anneler için olanı var Decavit yerine onu da kullanabılırsınNe zaman bırakacagız vitaminleri demir haplarını omegaları acaba.eczacı emzirme doneminde de vitamine devam demiş .okadar sıkıldımkı
Bende de misafire yapacak kadar stok var aslında hastanede lohusa şerbeti niyetine dayıyım milleteÖyle diyince geçen bi türk filmi vardı kanalda yaslı kadın gelen misafirlere yapıyor limonata niyetine devlete yazdırıyorum bedavaya geliyor diyodu:))))
Abowww yeter valla ne güzelde köpürüyor diyor:))) eskiden toz içecekler vardı suyla karıstırıyodun onlara da benziyor:)Bende de misafire yapacak kadar stok var aslında hastanede lohusa şerbeti niyetine dayıyım millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?