2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyisin yine benim 52 çıksa çok fena olurum valla 58 de heryerim titriyor ve kusuyordum:)) şeker at ağzına reçel falan ye sonrada bi çikolata patlat limitin varken

Reactions: LaL
İyisin yine benim 52 çıksa çok fena olurum valla 58 de heryerim titriyor ve kusuyordum:)) şeker at ağzına reçel falan ye sonrada bi çikolata patlat limitin varken
Ayy bilemedim napacağımı heyecanlandım yedim üst üste birşeyler ama hiç iyi hissetmiyorum sanki ter basıyor gibi oluyor sırtımdan bir ateş gelip gidiyor,

Hemen tatlı ye bir kere de benim düştü hemen çikolata yedim fırsattan istifade

Kendini biliyorsan hiç tereddüt etmene gerek yok canım dediğin gibi 2 bebiş birden kaldıramayacağını düşünüyorsan düşünüp stres yapma genel olursun yaşamadan anlayamayacagimiz bişey sanırım ilkinde genel oldum bu sefer epidural yada spinal denemek istiyorum bende kısmetse bakalım

Biz uzun araştırmalar sonucu bu modelin 4 tekerliklisini aldık canım gayet güzel ,kullanıcı yorumları da çok olumlu
İnşallah memnun kalırız bizde :)

Biz uzun araştırmalar sonucu bu modelin 4 tekerliklisini aldık canım gayet güzel ,kullanıcı yorumları da çok olumlu
İnşallah memnun kalırız bizde :)
Ya öyle mi çok sevindim:) inşallah canım memnun kalırsınız biz de alırız muhtemelen o zaman

Çok kötü bir pazarrr
bütün gece kemiklerimin ağrısından reflüden uyuyamadım ve şuan heryerim dökülüyor göğsüm tıkanmış hışır hışır ıhlamura abandım bakalım hayırlısı

Tabiki herkes içinde bulunduğu durumla birlikte değerlendirmeli, yapılacak her işlemin bir karşılığı olacaktır. Ne kadar az işlem o kadar sonrasında rahatlık. Artısıyla eksisiyle degerlendirilmeli..

Her fırsatı değerlendiriyoruz resmen

Bende artık o kadar çabuk duyuyorum ki kendime şaşırıyorum zayıflamak zor olmayacak sanırım
Biz hamileliği kilo almadan tamamladık sayılır canım bundan sonra da alamayız artık bebişler alır inş, benim bacaklarım kollarım sırtım o kadar inceldi ki hamileliğe başladığım kilonun altına inerim Doğum sonrası diye tahmin ediyorum önemli olan emzirme dönemi almamak

Benimde sırtım inceledi baya eskisine nazaran

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…