İyisin yine benim 52 çıksa çok fena olurum valla 58 de heryerim titriyor ve kusuyordum:)) şeker at ağzına reçel falan ye sonrada bi çikolata patlat limitin varkenŞekerli anneler öğlen açlığım 52 çıktı ellerim fln titriyordu başımda sinsi bir ağrı vardı da ben yükseldi sanmıştım, cihaz mavi alarm verdi ilk defa, acaba napsam bol şekerli birşeyler yesem çocuklarımın abur cubur dolabına mı girişsem
Ayy bilemedim napacağımı heyecanlandımİyisin yine benim 52 çıksa çok fena olurum valla 58 de heryerim titriyor ve kusuyordum:)) şeker at ağzına reçel falan ye sonrada bi çikolata patlat limitin varken
Hemen tatlı yeŞekerli anneler öğlen açlığım 52 çıktı ellerim fln titriyordu başımda sinsi bir ağrı vardı da ben yükseldi sanmıştım, cihaz mavi alarm verdi ilk defa, acaba napsam bol şekerli birşeyler yesem çocuklarımın abur cubur dolabına mı girişsem
Benimde dün akşam çok dusuktu yemekten 1 saat sonra hazir öyleyken biraz daha dolma yedim az meyve yedimHemen tatlı yebir kere de benim düştü hemen çikolata yedim fırsattan istifade
Yedim canımHemen tatlı yebir kere de benim düştü hemen çikolata yedim fırsattan istifade
Kendini biliyorsan hiç tereddüt etmene gerek yok canım dediğin gibi 2 bebiş birden kaldıramayacağını düşünüyorsan düşünüp stres yapma genel olursun yaşamadan anlayamayacagimiz bişey sanırım ilkinde genel oldum bu sefer epidural yada spinal denemek istiyorum bende kısmetse bakalımCanim epidurali yaptiran var etrafimda, gormuyomussun bisi, bebegi alirken hemsire seninle konusuyormus yani oyaliyormus, bebegi temizleyip veriyorlarmis sadece bebegi itmek icin karnina baski yapiyolarmis o kadar diye anlattilar. Normal sartlarda bebek dogurmuyo olsan karnina baski yapsalar ne farkeder ama benim gbi panikli biri o an o psikolojide zorlanir mi bilemiyorum. Orda bi anlik bir olumsuzluk olsa, yok 2. Bebek de geliyo mu vs konusmalri olsa, o an beni hicbi hemsire oyalayamaz:) ayrica o stresle bosuna tansiyonum yukselecek vs. ben dedigim gbi en az 5 kez anestezi aldim, bana gore dunyanin en rahat sey ama dogumda sonrasi farkli oluyor mu onu bilmeden yorum yapamam tabii, gerci anestezi anlaminda neden farkli olsun yani...
Joie Litetrax 3 Tekerlekli Bebek Arabası - ebebek
Joie Litetrax 3 Tekerlekli Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kızlar bu bebek arabası hakkında bilgisi olan var mı? Joie markası nasıldır iyi midir? Şu an indirimdeymis eşim gidip inceledi ben de görüntülü olarak gördüm ama kalitesi nasıldır bilemedik...
Ya öyle mi çok sevindim:) inşallah canım memnun kalırsınız biz de alırız muhtemelen o zamanBiz uzun araştırmalar sonucu bu modelin 4 tekerliklisini aldık canım gayet güzel ,kullanıcı yorumları da çok olumlu
İnşallah memnun kalırız bizde :)
Ben efermag kullanıyorum canım suya yarım bardak suya atıp içiyorum kizimda çok kramp şikayetim vardı bunda 1 kere yaşadım etkisi oldu sanırımKızlar kullanıpta memnun kaldıgınız Magnezyum hapınızın adı ne?
Evet emzirme dönemindede bizi sömürecekleri için vitamin içmek yararımızaBana da ebe decavit ve d vitaminine emzirme döneminde devam demişti. Dr ne diyecek bakalım
Hmmm tesekkürler canım hap içebilirim tablet olarak tüketemiyorumBen efermag kullanıyorum canım suya yarım bardak suya atıp içiyorum kizimda çok kramp şikayetim vardı bunda 1 kere yaşadım etkisi oldu sanırım
Tamam decavit bitince deneyeyim canımBana dogumdan sonra kan ilacı ve decavite 2 ay devam et demişti doktorum. Bir de ımomun emziren anneler için olanı var Decavit yerine onu da kullanabılırsın
Bende onu deneyeyim memnun kalan coktuEvet canım aynen
Ama o zaman böyle ayrı ayrı tonla şey almayız kolay olur
Ben ımom a devam etmeyi düşünüyorum
Tabiki herkes içinde bulunduğu durumla birlikte değerlendirmeli, yapılacak her işlemin bir karşılığı olacaktır. Ne kadar az işlem o kadar sonrasında rahatlık. Artısıyla eksisiyle degerlendirilmeli..Benim demeye calıstığımda o canım riskli olduğunu bilelim de artı eksi yaşıcaklarımızla doktorla birlikte karar verelim .mesela şimdi panik atağı olmayan biride böyle daha rahat olur diye düşünmesin anlatmak istediğim
Her fırsatı değerlendiriyoruz resmenBenimde dün akşam çok dusuktu yemekten 1 saat sonra hazir öyleyken biraz daha dolma yedim az meyve yedim
Bende artık o kadar çabuk duyuyorum ki kendime şaşırıyorumYedim canımama mideme hiç iyi gelmiyor tatlı hemen yanma yapıyor
Biz hamileliği kilo almadan tamamladık sayılır canım bundan sonra da alamayız artık bebişler alır inş, benim bacaklarım kollarım sırtım o kadar inceldi ki hamileliğe başladığım kilonun altına inerim Doğum sonrası diye tahmin ediyorum önemli olan emzirme dönemi almamakHer fırsatı değerlendiriyoruz resmen
Bende artık o kadar çabuk duyuyorum ki kendime şaşırıyorumzayıflamak zor olmayacak sanırım
Ölçtün mü tekrar:)Ayy bilemedim napacağımı heyecanlandımyedim üst üste birşeyler ama hiç iyi hissetmiyorum sanki ter basıyor gibi oluyor sırtımdan bir ateş gelip gidiyor,
Ölçtüm ikinci saat normal sınırda çıktıÖlçtün mü tekrar:)
Benimde sırtım inceledi baya eskisine nazaranBiz hamileliği kilo almadan tamamladık sayılır canım bundan sonra da alamayız artık bebişler alır inş, benim bacaklarım kollarım sırtım o kadar inceldi ki hamileliğe başladığım kilonun altına inerim Doğum sonrası diye tahmin ediyorum önemli olan emzirme dönemi almamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?