Senin diyet mi etki etti insülin mi? Ben diyetle kolay kolay kilo verebilen biri değilim mutlaka spor yapmam da gerekir, sanırım insülin inceltiyorBenimde sırtım inceledi baya eskisine nazaran
İnsüline yeni başladım canım .insülin değil.bana etki eden troid ilacı oldu benim hep troidler yüksekdi ama ilaç içmemiştim hamilelikleri birlikte yazdılar troidin az çalışıyorsa su içsem yarıyor derler ya öyle oluyorSenin diyet mi etki etti insülin mi? Ben diyetle kolay kolay kilo verebilen biri değilim mutlaka spor yapmam da gerekir, sanırım insülin inceltiyor
Hımm evet troidin de kiloya etkisi oluyor, hem insülin hem troid ilacı daha çok incelirsin :))İnsüline yeni başladım canım .insülin değil.bana etki eden troid ilacı oldu benim hep troidler yüksekdi ama ilaç içmemiştim hamilelikleri birlikte yazdılar troidin az çalışıyorsa su içsem yarıyor derler ya öyle oluyor
En güzeli boşver dinleme kimseyi kuzumBen Eylülde kaçar Bi aksilik olmazsa millet şimdiden başladı 2 aylık bebekle yola mı çıkılır nasıl emzirceksin güneş çarpar demeye ama TAKAR MIYIM takmam
Doğurup gitmek istiyorum açıkçası valla bende çok istiyorum canım anlatamam yani
3 gündür evdeyim benim gibi totonun üstüne oturmazsan şişer canımcımaynen ya
gece tuvalete kalktığımda ayaklarımın üstüne basınca bi ağrı oluyo böyle puf puf altları öyle hissediyorum
tuzlu yemiyorum hiçbişeyi evde dikkat ediyorum ama işyerindeki yemekleri yiyorum mecbur
neyse son iki gün
sonra evdeyken şişmem inşallah böyle
Ha evde bakmışsın ha başka yerde emcek uyicak çocuk ya mis gibi doğa havası alsın işte valla korkmuyorum çokta güzel bakarımKız ben göze alamam valla korkarım:)) ben çok marazlıydım her tatile gittiğimizde ateşlenirmişim diyorum bebekte öyle olursa naparım:))
Oyhhh miss gibi en sevdiğim şey tatillik yerlerde akraba olmasıEn güzeli boşver dinleme kimseyi kuzumbende Ağustos başında didime gidecem kv e, sonuna kadar dururuz orda, kv bahane tatil şahane
Bende baya inceldim canım. Kollar bacaklar çöp gibi, bir göbek var önden giden. Ben hamile kaldığım kiloya sadece bir kilo ekledim doğurunca baya baya eksiye düşerimBiz hamileliği kilo almadan tamamladık sayılır canım bundan sonra da alamayız artık bebişler alır inş, benim bacaklarım kollarım sırtım o kadar inceldi ki hamileliğe başladığım kilonun altına inerim Doğum sonrası diye tahmin ediyorum önemli olan emzirme dönemi almamak
Hangi film o yaÖyle diyince geçen bi türk filmi vardı kanalda yaslı kadın gelen misafirlere yapıyor limonata niyetine devlete yazdırıyorum bedavaya geliyor diyodu:))))
Aynen cnm dana oldularBizim kızın hareketleri 3 gündür yok denecek kadar azaldı kıpırdayamıyor dana olduğu için dimi?
Yarın kontrolüm var Allahtan
10 uncu gün 10 kilo vermiştim 3 üncü ayda kalan 5 kilo da gitti ama sıkılaşmam 7-8 ayi buldu5 kilo verdin 3 ünü geri aldın aboww demeyin şöyle şeyler ne güzel 1 ay rahat rahat yicektim 10 diyeydi:)))
Bende de misafire yapacak kadar stok var aslında hastanede lohusa şerbeti niyetine dayıyım millete
İnşallah o pinpon topu kadar zor çıkmazBH kasılmaları ve doğum kasılmasını gösteren bi video, belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için şuraya link bırakayım..
İnşallah ondandır kuzum valla kız kaç saat geçiyo anca oynuyoAynen cnm dana oldular
Sucu kamil :)Hangi film o ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?