2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin diyet mi etki etti insülin mi? Ben diyetle kolay kolay kilo verebilen biri değilim mutlaka spor yapmam da gerekir, sanırım insülin inceltiyor
İnsüline yeni başladım canım .insülin değil.bana etki eden troid ilacı oldu benim hep troidler yüksekdi ama ilaç içmemiştim hamilelikleri birlikte yazdılar troidin az çalışıyorsa su içsem yarıyor derler ya öyle oluyor

Reactions: LaL
Hımm evet troidin de kiloya etkisi oluyor, hem insülin hem troid ilacı daha çok incelirsin :))

En güzeli boşver dinleme kimseyi kuzum bende Ağustos başında didime gidecem kv e, sonuna kadar dururuz orda, kv bahane tatil şahane

3 gündür evdeyim benim gibi totonun üstüne oturmazsan şişer canımcım
Ah ne acı hemde var ya canımı çıkarıyor

Bende baya inceldim canım. Kollar bacaklar çöp gibi, bir göbek var önden giden. Ben hamile kaldığım kiloya sadece bir kilo ekledim doğurunca baya baya eksiye düşerim

Bizim kızın hareketleri 3 gündür yok denecek kadar azaldı kıpırdayamıyor dana olduğu için dimi?
Yarın kontrolüm var Allahtan

Epidural de korkacak hiç bir şey yok yemin ederim hamilelik daha zor. İğne yapılana kadar bir kaç dakika sabır sadece. Sonrasında anında ayaklarına bir ısı yayılıyor ve hissetmiyorsun. Bebeğinin ilk sesini duymak muhteşem bişey ve sen ikiz annesi olarak zaten güçlüsün inan bana başa cikamiycagimiz bişey değil o an tek istegin agladiklarini duymak olucak sana ne yapıldığı umurunda bile olmayacak güven bana lavitabellamk

B bibliyofil_k canım şu tül keseleri nerden ne kadara almıştın sordum ama gözden kaçtı sanırım. Bir yazıversen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…