- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Kuzum nazhanem diye bir sayfadan aldım instagramdan 2 büyük 2 orta 2 küçük 43 tl tuttu toplamB bibliyofil_k canım şu tül keseleri nerden ne kadara almıştın sordum ama gözden kaçtı sanırım. Bir yazıversen
Sağol canım yeterli oldu mu keseler peki. Küçük boyun içine ne koydun meselaKuzum nazhanem diye bir sayfadan aldım instagramdan 2 büyük 2 orta 2 küçük 43 tl tuttu toplam
Çok sağol canım zahmet verdim sanaKüçük boya eldiven göğüs pedi emzik krem falan konur kuzumSaye-
Benim gebelikte çıktı ama ara ara 4ü buluyordu doktorlar gebelik harici 4 için ilaca gerek yok diyordu. Doğum sonu test yapar duruma göre bırakırız heralde.Tiroid ilacı kullanan da çok grupta. Merak ettiğim biz buna doğum sonrası da devam edeceğiz mi?En son 1,82 çıktı. Yine yazmış dr. Daha önce kullanmıyordum. Hamileliklerimde de kullanmamıştım. Yani gerek görülmedi veya incelenmedi bilmiyorum tabii.
Bende akrep olarak nazardan korkarım, daga sosyal medyada paylaşmadım, sık görüştüğüm kişilere yollamam az görüştüğüm kişilere yolluyorumEki Görüntüle 2272978 bu tam olarak ben .kalkıp temizlik yapicam .
Ayyy canım mükemmel anlatım olmuş, demekki mideden sancı önemli kasık değil, rahmin tepe noktasını kollayacağız. Hoş bende ikizlerde barsak hareketliliği ile belli olmuştu bi hafta deci belim ağrımıştı sonra ishal gibi kramp tuvalete gitme birkaç kez ve rahim açılmıştı. Nstde sancım çıkıncada benim barsaklarım çosuyor.BH kasılmaları ve doğum kasılmasını gösteren bi video, belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için şuraya link bırakayım..
İyi günlerde kullanın canımcım
Yoruldun canım onunlada ilgisi olabilirİnşallah ondandır kuzum valla kız kaç saat geçiyo anca oynuyo
Canım dün epidural sezeryanın korkulacak yanı yok diye bana anlatırlarken, hayır ben genel anestezi istiyorum diye ağladım. Sonrada 2 çocukla napıcam ben diye korkup anksiyete yaşadım. Bende özellikle bilinmezlik hep korkutur, korkulacak bişi olmasa dahi...
Kızlar ara ara geceleri inanılmaz ayak bacak ağrısı çekiyorum şöyle düşünün ağrısından uykuya bile dalamıyorum böyle nereye koysam şaşırıyorum varmı benim gibi olan
Dipnot: dr magnezyum vs vermedi
Hamilelikte ortaya çıkarlarınki genelde düzeliyor doğumdan sonra. Ama benimki gitmez, sadece ilacının dozunu düşürür muhtemelenTiroid ilacı kullanan da çok grupta. Merak ettiğim biz buna doğum sonrası da devam edeceğiz mi?En son 1,82 çıktı. Yine yazmış dr. Daha önce kullanmıyordum. Hamileliklerimde de kullanmamıştım. Yani gerek görülmedi veya incelenmedi bilmiyorum tabii.
Sizce değermi 4 gece 5 gün sonra tekrar o yolu geri döneceğiz? Yani çok kararsızım kestiremiyorum hiç
Çok güzel olmuş canım sen mi ördün bunları
Annem ördü kuzucum torunu kız olsa neler vardı mecbur erkeğe göre olanları alcam içindenÇok güzel olmuş canım sen mi ördün bunları
Ama 3 gündür böyle canım acaip azaldı normalde dün kontrole gitmem lazımdı gidemedim yarın gidicem inşallah herşey yolundadırYoruldun canım onunlada ilgisi olabilir
Küçükmüş ya senin göbiş ne güzel benimkini görsen korkarsın:)))Ben hic gobegimi koymamistim size ozendim bi anda:)
Evet benim neden kucuk acabaKüçükmüş ya senin göbiş ne güzel benimkini görsen korkarsın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?