2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim gebelikte çıktı ama ara ara 4ü buluyordu doktorlar gebelik harici 4 için ilaca gerek yok diyordu. Doğum sonu test yapar duruma göre bırakırız heralde.

Eki Görüntüle 2272978 bu tam olarak ben .kalkıp temizlik yapicam .
Bende akrep olarak nazardan korkarım, daga sosyal medyada paylaşmadım, sık görüştüğüm kişilere yollamam az görüştüğüm kişilere yolluyorum

BH kasılmaları ve doğum kasılmasını gösteren bi video, belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için şuraya link bırakayım..
Ayyy canım mükemmel anlatım olmuş, demekki mideden sancı önemli kasık değil, rahmin tepe noktasını kollayacağız. Hoş bende ikizlerde barsak hareketliliği ile belli olmuştu bi hafta deci belim ağrımıştı sonra ishal gibi kramp tuvalete gitme birkaç kez ve rahim açılmıştı. Nstde sancım çıkıncada benim barsaklarım çosuyor.

Nasıl istiyorsan öyle olsun canım. Kendini en iyi sen tanıyorsun. En doğru kararı verirsin

Ama sakin ol, daha önce 5 kez anestezi almayı gerektirecek işlemlerden geçmişsin, eminim sezeryandan dolayı da sknti yaşamazsın. Zorluk çekeceğiz elbette ama ben senin baş edebileceğine inanıyorum. Çok sukur yardımcın da olacak. Korkualrin yerini heyecanlar alsın inşallah, hamileliği bir atlatalım her şey daha da güzel olacak. Görürsünüz hamilelik daha zormus diyeceksiniz :))

Huzursuz bacak sendromundan bahsediyorsun sanırım. Bende de var. Mesela ayaklarini bir yere sıkıştirinca rahatlıyor musun ya da birisi oturunca :)?

Bana magnezyum iyi geliyor. Ama suda çozulenler değil tablet şeklinde olanlar

Hamilelikte ortaya çıkarlarınki genelde düzeliyor doğumdan sonra. Ama benimki gitmez, sadece ilacının dozunu düşürür muhtemelen

1.82 güzel bir değer. Bu değeri korumak için doktorun devam etmeni istiyor. Bırakırsan tekrar yükselir. O yüzden doğuma kadar devam :)

Sizce değermi 4 gece 5 gün sonra tekrar o yolu geri döneceğiz? Yani çok kararsızım kestiremiyorum hiç

Ben olsam giderim valla ohh mis gibi tatil. Doğum öncesi motivasyon
Sonucta altınızda araba var. Kötü olursan dur bir yerde konakla dinlen, sonra devam et nolcak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…