2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Peki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))

Herkesin iç karnı dış karnı farklı canım vücut yapısı farklı
Benden sadece bi hafta önde bi tanıdığımız o kadar fark var ki sanki onun ikiz gibi
Benim de çıkmadı da çıkmadı karnım dedim heralde böyle doğurcam sonradan bir fırladı sorma :)) hepinizin karınları varken bende hiçbişey yoktu:)

İlk 2 gün neden süt gelmiyormuş ki
Sezaryen de doğal süreç olan kasılma başlamadan müdahale edilirse süt biraz geç gelebiliyor canım hormon salgılanmasıyla beynin algılaması olayı
Ama şuna şahit oldum annemle doğal doğumu başlayıp açılması varken mecburi son an sezaryene döndüğü için hemen geldi sütü

Bak onu sorim etkili bir sakinleltirici yapabiliyorlar mı! Bunu duymamıştım hiç

Demek ki değişiyor canım ablam planlı oldu sezeryan sütü de hemen geldi.hormonlarla alakalı bir durum yine herhalde

Demek ki değişiyor canım ablam planlı oldu sezeryan sütü de hemen geldi.hormonlarla alakalı bir durum yine herhalde
Tabiki vajinal doğumda da hemen gelicek diye Bi kaide yok ki kuzum gelmeyenlerde var geç gelende
Mesela nasıl şuan bazılarımızın süt sızıntısı oldu bazılarımızın olmadı kesinlikle hormon o yüzden 36dan sonra meme masajı öneriyolar ya hani uyarılma başlasın diye

Bak onu sorim etkili bir sakinleltirici yapabiliyorlar mı! Bunu duymamıştım hiç
Benim ablamın panik atağı var o normal muayne bile olamıyordu o derece:)) muayene derken karından ultrason diyorum bak yatıyordu kadın tam bakıcak benim tuvaletm geldi diyordu tuvalete gidiyordu her seferinde kalbi çarpıyordu midesi bulamıyordu.doğumda da sezeryanda kalbi çok hızlı atmaya başlamış yerinden cıkıcak gibi sakinleştirici yapmışlar bakmıslar olmamış 2. Yi yapmışlar sakinleşmiş leyladı:))) o şekilde epidurel oldu

Peki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))

Geliyo be canım nasıl gelmiyo sen kulak asma kötü hikayelere

Geleceği varsa gelir o gelmicekse uğraştırır biraz
Ya da gelir gider bisüre sonra
Herkes için farklı ve sürpriz biraz bunlar bence

Ay inşallah hemen gelir ya ben hiç mama vermek istemiyorum.açıkçası gelmese bile direnmek istiyorum mama vermeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…