Aman öyle olsun canım napcan büyük olucakda bebeğin sağlığıyla da alakası yok nasılsa bırak öyle olsunEvet benim neden kucuk acaba
Bana birşey demedi neden kesicez ki magnezyumun ne zararı varmışKızlar Dr.larınız magnezyum kullanımını ne zaman kesin diyor? Benimki 35. Haftadan sonra kullanma dedi
Kasılmaları önlüyormuş canımBana birşey demedi neden kesicez ki magnezyumun ne zararı varmış
Hımm evet mantıklıymış:)) ama ozaman sezeryanların kesmesine gerek yokKasılmaları önlüyormuş canım
Olabilir onu bilmiyorum benim şuan için vajinal doğum görünüyor o yüzden 35ten sonra kes ilacı dediHımm evet mantıklıymış:)) ama ozaman sezeryanların kesmesine gerek yok
Peki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))Aynı kaygılarımız evet bende paniğim bu anlamda
Hayırlısı olsun bakalım
Ama doğum genel anestezisi ekstra sana şunu yaşatacak uyandıracaklar işte o tatlı uykudan emzir emzir diye :)) çok sinir bozucu bişeydi o ilk anlar
Herkesin iç karnı dış karnı farklı canım vücut yapısı farklıEvet benim neden kucuk acaba
İlk 2 gün neden süt gelmiyormuş kiPeki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))
Benim de çıkmadı da çıkmadı karnım dedim heralde böyle doğurcam sonradan bir fırladı sorma :)) hepinizin karınları varken bende hiçbişey yoktu:)Herkesin iç karnı dış karnı farklı canım vücut yapısı farklı
Benden sadece bi hafta önde bi tanıdığımız o kadar fark var ki sanki onun ikiz gibi
Sezaryen de doğal süreç olan kasılma başlamadan müdahale edilirse süt biraz geç gelebiliyor canım hormon salgılanmasıyla beynin algılaması olayıİlk 2 gün neden süt gelmiyormuş ki
Sezeryanla doğum için diyorsan benim ablamın hemen gelmişti valla hatta yiğenim saatlerce emmişti.emdikcede sahada arttıPeki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))
Bak onu sorim etkili bir sakinleltirici yapabiliyorlar mı! Bunu duymamıştım hiçCanım en iyi kararı doktorun verir.hiç panik yapma güzel şeyler düşün şimdiden benim ablamda panik atak 2 tane sakinleştirici yaptılar öyle epidural oldu.sakinleştirici de işe yarıyor doktorun zaten gerekli olanı yapar şimdiden düşünüp şartlama kendini
Demek ki değişiyor canım ablam planlı oldu sezeryan sütü de hemen geldi.hormonlarla alakalı bir durum yine herhaldeSezaryen de doğal süreç olan kasılma başlamadan müdahale edilirse süt biraz geç gelebiliyor canım hormon salgılanmasıyla beynin algılaması olayı
Ama şuna şahit oldum annemle doğal doğumu başlayıp açılması varken mecburi son an sezaryene döndüğü için hemen geldi sütü
Tabiki vajinal doğumda da hemen gelicek diye Bi kaide yok ki kuzum gelmeyenlerde var geç gelendeDemek ki değişiyor canım ablam planlı oldu sezeryan sütü de hemen geldi.hormonlarla alakalı bir durum yine herhalde
Benim ablamın panik atağı var o normal muayne bile olamıyordu o derece:)) muayene derken karından ultrason diyorum bak yatıyordu kadın tam bakıcak benim tuvaletm geldi diyordu tuvalete gidiyordu her seferinde kalbi çarpıyordu midesi bulamıyordu.doğumda da sezeryanda kalbi çok hızlı atmaya başlamış yerinden cıkıcak gibi sakinleştirici yapmışlar bakmıslar olmamış 2. Yi yapmışlar sakinleşmiş leyladı:))) o şekilde epidurel olduBak onu sorim etkili bir sakinleltirici yapabiliyorlar mı! Bunu duymamıştım hiç
Acikcasi doktor cok rahat.sizler mesela sik gidiyosunuz nts dediginiz seye baglaniyosunuz bana hic bunlardan bahsetmiyo bile.umarim iyidie normaldr canimAman öyle olsun canım napcan büyük olucakda bebeğin sağlığıyla da alakası yok nasılsa bırak öyle olsun
Peki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))
Ay inşallah hemen gelir ya ben hiç mama vermek istemiyorum.açıkçası gelmese bile direnmek istiyorum mama vermeden.Tabiki vajinal doğumda da hemen gelicek diye Bi kaide yok ki kuzum gelmeyenlerde var geç gelende
Mesela nasıl şuan bazılarımızın süt sızıntısı oldu bazılarımızın olmadı kesinlikle hormon o yüzden 36dan sonra meme masajı öneriyolar ya hani uyarılma başlasın diye
Benim çok geç büyüdü şimdi tam büyüdü ama yinefe benden büyükler var bu haftalardaBenim de çıkmadı da çıkmadı karnım dedim heralde böyle doğurcam sonradan bir fırladı sorma :)) hepinizin karınları varken bende hiçbişey yoktu:)
Hmm anladim canim.doktorda oyle bi aciklama yapmiyo.bakalim umarim normaldirHerkesin iç karnı dış karnı farklı canım vücut yapısı farklı
Benden sadece bi hafta önde bi tanıdığımız o kadar fark var ki sanki onun ikiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?