2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Acikcasi doktor cok rahat.sizler mesela sik gidiyosunuz nts dediginiz seye baglaniyosunuz bana hic bunlardan bahsetmiyo bile.umarim iyidie normaldr canim
Özele gitmiyor musun? 34. Haftaya gelmişin sokması gerekirdi herhalde.belki de gerek görmüyordur cnm bilemiyoruz ki şimdi benim riskim olduğu için mesela doğum başlamasın ve kalp atış takibi için nst ye sokucak .

Yok canım ya huzursuz bacak sendromu değil galiba
dönem dönem oda gelir ama bu bildiğin ağrıyo üşütünce ağrırya kemikler o şekilde sanırım takviye magnezyum almam gerekiyo

Kızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Yoksa doğum belirtisi miiiiiii:)))) normaldir canım ya benimde bazen oluyor çok cıktığım:) bazende az oluyor

Muayenehanesi canim.her seferinde cikarken ne zaman geliyim tekrar diye soruyorum.hani kendisi arayip vs cagirmiyo.4-5 hafta sonra gel iste falan dedi. En son 3 hafta oldu gideli

Muayenehanesi canim.her seferinde cikarken ne zaman geliyim tekrar diye soruyorum.hani kendisi arayip vs cagirmiyo.4-5 hafta sonra gel iste falan dedi. En son 3 hafta oldu gideli
O nasıl birşeymiş öyle ya 4/5 hafta sonra gel işde oldu olacak ben doğumda geleyim deseydin:))

Kızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Valla ben hamile kaldım kalalı her yemekten sonra büyük tuvalete çıkıyorum, hemde diare şeklinde, Dr. bol su içtiğin sürece sıkıntı yok dedi, 3 hafta önce falan bi kabız olmuştum, sonrasında yine foşur foşur devam bişey olmaz diye düşünüyorum kuzum, yediğin bir şeyden kaynaklı olabilir belki ama yine de yarın bi sor kontrolünde

İshal belirtisi yok gebelik başından beri bende normaldim sonra 5. Aydan sonra kabızlık başladı 5-6 gündür aşırı kolay çıkıyorum hafif karın ağrısıyla birlikte bide günde 3 olunca
Sorayım yarın kuzum bakalım ne dicek şikayetim yok tabisi

Sor bakalım ne diyecek

Çok enteresan ya bazen aynı haftadaki kişilerle aynı belirtileri yaşıyoruz 2/3 gün önce bende karın ağrısıyla devamlı tuvalete çıktım ishalmiyim bileymi dokundu yoksa erken doğum belirtisi mi diye düşündüm Sen yarın bi sor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…