Özele gitmiyor musun? 34. Haftaya gelmişin sokması gerekirdi herhalde.belki de gerek görmüyordur cnm bilemiyoruz ki şimdi benim riskim olduğu için mesela doğum başlamasın ve kalp atış takibi için nst ye sokucak .Acikcasi doktor cok rahat.sizler mesela sik gidiyosunuz nts dediginiz seye baglaniyosunuz bana hic bunlardan bahsetmiyo bile.umarim iyidie normaldr canim
Bunu bende duymamıştımBak onu sorim etkili bir sakinleltirici yapabiliyorlar mı! Bunu duymamıştım hiç
Ya en fazla iki üç gün canım ondada bebeğin ihtiyacı çok az oluyomuş zaten ağız sütü bile yetiyo diyolar emdirdikçe illaki gelcek yaniAy inşallah hemen gelir ya ben hiç mama vermek istemiyorum.açıkçası gelmese bile direnmek istiyorum mama vermeden.
O anda gelişen bişey olmuş yani önceden yapılcağı konusulmamıstı ablamın kalbi çok hızlı atınca yapılmışBunu bende duymamıştım
Yoksa doğum belirtisi miiiiiii:)))) normaldir canım ya benimde bazen oluyor çok cıktığım:) bazende az oluyorKızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Muayenehanesi canim.her seferinde cikarken ne zaman geliyim tekrar diye soruyorum.hani kendisi arayip vs cagirmiyo.4-5 hafta sonra gel iste falan dedi. En son 3 hafta oldu gideliÖzele gitmiyor musun? 34. Haftaya gelmişin sokması gerekirdi herhalde.belki de gerek görmüyordur cnm bilemiyoruz ki şimdi benim riskim olduğu için mesela doğum başlamasın ve kalp atış takibi için nst ye sokucak .
O nasıl birşeymiş öyle ya 4/5 hafta sonra gel işde oldu olacak ben doğumda geleyim deseydin:))Muayenehanesi canim.her seferinde cikarken ne zaman geliyim tekrar diye soruyorum.hani kendisi arayip vs cagirmiyo.4-5 hafta sonra gel iste falan dedi. En son 3 hafta oldu gideli
Canım yaz meyveleri çıktı meyve tüketimin arttıysa ki erik çok yiyordun onun etkisidirKızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Bilmem sağda solda hemen süt gelmiyor diye okudum ben..İlk 2 gün neden süt gelmiyormuş ki
Valla ben hamile kaldım kalalı her yemekten sonra büyük tuvalete çıkıyorum, hemde diare şeklinde, Dr. bol su içtiğin sürece sıkıntı yok dedi, 3 hafta önce falan bi kabız olmuştum, sonrasında yine foşur foşur devamKızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Valla bende bazene bağlamıştım ama 5 - 6 gündür sabitlendi kuzumYoksa doğum belirtisi miiiiiii:)))) normaldir canım ya benimde bazen oluyor çok cıktığım:) bazende az oluyor
Erik yemiyorum 1 haftadır canım tuz yemim diye normalse aşırı rahatladım elbette şikayetim yokta merak ettim sizede oldu mu diyeCanım yaz meyveleri çıktı meyve tüketimin arttıysa ki erik çok yiyordun onun etkisidir
İshal belirtisi yok gebelik başından beri bende normaldim sonra 5. Aydan sonra kabızlık başladı 5-6 gündür aşırı kolay çıkıyorum hafif karın ağrısıyla birlikte bide günde 3 oluncaValla ben hamile kaldım kalalı her yemekten sonra büyük tuvalete çıkıyorum, hemde diare şeklinde, Dr. bol su içtiğin sürece sıkıntı yok dedi, 3 hafta önce falan bi kabız olmuştum, sonrasında yine foşur foşur devambişey olmaz diye düşünüyorum kuzum, yediğin bir şeyden kaynaklı olabilir belki ama yine de yarın bi sor kontrolünde
Bıaralar bendede bi rahatlama söz konusu ben bunu meyve tüketimine bağladım inş doğru bağlamışımdırErik yemiyorum 1 haftadır canım tuz yemim diye normalse aşırı rahatladım elbette şikayetim yokta merak ettim sizede oldu mu diye
Sor bakalım ne diyecekİshal belirtisi yok gebelik başından beri bende normaldim sonra 5. Aydan sonra kabızlık başladı 5-6 gündür aşırı kolay çıkıyorum hafif karın ağrısıyla birlikte bide günde 3 olunca
Sorayım yarın kuzum bakalım ne dicek şikayetim yok tabisi
Yarın sorucam canım bakalım ne dicek doktorBıaralar bendede bi rahatlama söz konusu ben bunu meyve tüketimine bağladım inş doğru bağlamışımdır
Çok enteresan ya bazen aynı haftadaki kişilerle aynı belirtileri yaşıyoruz 2/3 gün önce bende karın ağrısıyla devamlı tuvalete çıktım ishalmiyim bileymi dokundu yoksa erken doğum belirtisi mi diye düşündüm Sen yarın bi sor yineİshal belirtisi yok gebelik başından beri bende normaldim sonra 5. Aydan sonra kabızlık başladı 5-6 gündür aşırı kolay çıkıyorum hafif karın ağrısıyla birlikte bide günde 3 olunca
Sorayım yarın kuzum bakalım ne dicek şikayetim yok tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?