2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız sus benim daha işlerim var ben temmuzun başına kadar uzatmak istiyorum hayırlısıyla
Aynen canım aramızda 1 gün var sadece
Ben kendi adıma inşallah diyeyim canım o zaman
Belki kuruntu yapıyorum bilmiyorum dediğin gibi meyvedendir dicem ama ben aylardır deli gibi meyve yiyorum

Peki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))
Bu genel geçer bir varsayım ama dogruluk payı sadece tesaduflerden ibaret. Plasenta vucuttan ayrılır ayrılmaz sut salgılanmaya baslar. Hatta bazılarımızın su anda bile sutu gelıyorken neden sezeryanda 2 gun gelmiyor diye kendimizi şartlayalım. Zaten sut beyinden salgılanan bir hormonun sonucu.Beynizimizi olmayacak diye şartlarsak olmaz

Acikcasi doktor cok rahat.sizler mesela sik gidiyosunuz nts dediginiz seye baglaniyosunuz bana hic bunlardan bahsetmiyo bile.umarim iyidie normaldr canim

Ayda bir git işte canım. Nst için de sonu bekliyor olabilir. Bana da 32'de bir şey demedi. Bi problem olduğunda illaki doktora gideceğimizi onlar da biliyor. Tahminim bi sonraki gidişimde nst isteyecek. Bir şey olmazsa 37'de gideceğim ben. Sonra da doğum. İki gidişim kaldı gibi geliyor bana.

Kızlar bence 1 ay çok uzun bu haftalar için takipde olmakda yarar var gibi

O anda gelişen bişey olmuş yani önceden yapılcağı konusulmamıstı ablamın kalbi çok hızlı atınca yapılmış
Bence spinal sezeryanın bir parcası sakinleştirici. Bana yaptık yapıcaz demediler ama yaptıklarına eminim. Zaten doktor rutin kontrollerde psikolojik olarak da tanıyor bizi ve anestezi uzmanına illa ki tavsiyeleri oluyordur. Anestezi uzmanı da aynı şekilde dozunu vs. kişiden kişiye psikolojiye göre ayarlıyordur diye dusunuyorum.

O nasıl birşeymiş öyle ya 4/5 hafta sonra gel işde oldu olacak ben doğumda geleyim deseydin:))
Valla bende anlamadim canim bu isi.hani her gidisimize azda degil 500 tl veeiyorz.tamam guzel bakiyo perinatolog zaten bi devlet hastanesinde ama beni heralde risksiz gordugu icin oldukca rahatti hep.normalde mesela sizde nasil oluyo hoca cikarken su zamana randevu al diye kendisi mi yonlendiriyo?

Kızlar bence 1 ay çok uzun bu haftalar için takipde olmakda yarar var gibi

Tabii beklenmedik bi durum bebek hareketlerinde sıradışı bir şey olduğunda mutlaka gidilir. Bir de ne bileyim tansiyon, şeker, su fazla veya az, rahim ağzı kısalığı veya baştan beri riskli gebelik durumu varsa zaten takiplidir. Hani bizim doktorlar söylemedi ya ona istinaden dedim ben. Bi problem görmedi diye
İlk hamilelikte Dr. bi sonraki kontrolde nst ve çatıya bakacağım dedi. Nst'ye giremeden doğuma girdim ben civciv 37'de gelince..

Evet canım ilk zamanlar 4 hafta sonra diyordu sonra 2 haftaya düştü şuan benim haftada 1 e geldi çoğu arkadaşça 2 hafta yada haftada 1 diye biliyorum zaten

Kızlar an itibariyle bebeğin hareketiyle beraber pıt pıt diye bi ses geldi hani şu pıtpıtlı poşetleri patlatırız ya öyle bi ses
Bi tek bana olmuyodur inşallah
Bu hamileliğimi herşeye rağmen özliycem acemi ce sürprizlerle dolu

Aaa hiç öyle birşey duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…