Kız sus benim daha işlerim var ben temmuzun başına kadar uzatmak istiyorum hayırlısıylaYarın sorucam canım bakalım ne dicek doktor
Çünkü doğuma yakın kendimizi hafif hissedebilceğimizi tuvalete çıkabilcrğimizi okumuştum son 2 3 haftamız mı yoksa
Çok enteresan ya bazen aynı haftadaki kişilerle aynı belirtileri yaşıyoruz 2/3 gün önce bende karın ağrısıyla devamlı tuvalete çıktım ishalmiyim bileymi dokundu yoksa erken doğum belirtisi mi diye düşündüm Sen yarın bi sor yine
Aynen canım aramızda 1 gün var sadeceKız sus benim daha işlerim var ben temmuzun başına kadar uzatmak istiyorum hayırlısıyla
Bu genel geçer bir varsayım ama dogruluk payı sadece tesaduflerden ibaret. Plasenta vucuttan ayrılır ayrılmaz sut salgılanmaya baslar. Hatta bazılarımızın su anda bile sutu gelıyorken neden sezeryanda 2 gun gelmiyor diye kendimizi şartlayalım. Zaten sut beyinden salgılanan bir hormonun sonucu.Beynizimizi olmayacak diye şartlarsak olmazPeki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))
Acabaaaaaaaaa:))) meylen kız en çok senin doğumu merak ediyorum niyeyse:)Yarın sorucam canım bakalım ne dicek doktor
Çünkü doğuma yakın kendimizi hafif hissedebilceğimizi tuvalete çıkabilcrğimizi okumuştum son 2 3 haftamız mı yoksa
Manyak olduğum içindir canım başından beri korkmuyorum diyorum ya deli cesaretiyleAcabaaaaaaaaa:))) meylen kız en çok senin doğumu merak ediyorum niyeyse:)
Senin doğum zamanıyla ilgili hissettiğim bir zaman var ama söylemem:)))Manyak olduğum içindir canım başından beri korkmuyorum diyorum ya deli cesaretiyle
Valla bende ölücem artık meraktan
Acikcasi doktor cok rahat.sizler mesela sik gidiyosunuz nts dediginiz seye baglaniyosunuz bana hic bunlardan bahsetmiyo bile.umarim iyidie normaldr canim
Kız söyle Bee ne zaman doğurucamSenin doğum zamanıyla ilgili hissettiğim bir zaman var ama söylemem:)))
Kızlar bence 1 ay çok uzun bu haftalar için takipde olmakda yarar var gibiAyda bir git işte canım. Nst için de sonu bekliyor olabilir. Bana da 32'de bir şey demedi. Bi problem olduğunda illaki doktora gideceğimizi onlar da biliyor. Tahminim bi sonraki gidişimde nst isteyecek. Bir şey olmazsa 37'de gideceğim ben. Sonra da doğum. İki gidişim kaldı gibi geliyor bana.
Bence spinal sezeryanın bir parcası sakinleştirici. Bana yaptık yapıcaz demediler ama yaptıklarına eminim. Zaten doktor rutin kontrollerde psikolojik olarak da tanıyor bizi ve anestezi uzmanına illa ki tavsiyeleri oluyordur. Anestezi uzmanı da aynı şekilde dozunu vs. kişiden kişiye psikolojiye göre ayarlıyordur diye dusunuyorum.O anda gelişen bişey olmuş yani önceden yapılcağı konusulmamıstı ablamın kalbi çok hızlı atınca yapılmış
Kızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Kız nerden bilim nezaman doğurcan :))) sadece bi his onuda söylemem doğurunca sen söylerim:)))Kız söyle Bee ne zaman doğurucam
Planlı olmayan şeyler benlik değil aşırı aşırı heyecan yapıyorum
Eğer alışkanlığın değiştiyse tabiki ona bağlı olabilir canım ben değişik bişey yapmadığım için şüphelendimBenim uzun zamandır böyle. Acaba şu takviyelerle mi ilgili bilmiyorum.
Hadi bakalımKız nerden bilim nezaman doğurcan :))) sadece bi his onuda söylemem doğurunca sen söylerim:)))
Valla bende anlamadim canim bu isi.hani her gidisimize azda degil 500 tl veeiyorz.tamam guzel bakiyo perinatolog zaten bi devlet hastanesinde ama beni heralde risksiz gordugu icin oldukca rahatti hep.normalde mesela sizde nasil oluyo hoca cikarken su zamana randevu al diye kendisi mi yonlendiriyo?O nasıl birşeymiş öyle ya 4/5 hafta sonra gel işde oldu olacak ben doğumda geleyim deseydin:))
İnşallah dersin tabi yaptın temizliğide rahatsınAynen canım aramızda 1 gün var sadece
Ben kendi adıma inşallah diyeyim canım o zaman
Belki kuruntu yapıyorum bilmiyorum dediğin gibi meyvedendir dicem ama ben aylardır deli gibi meyve yiyorum
Kızlar bence 1 ay çok uzun bu haftalar için takipde olmakda yarar var gibi
Evet canım ilk zamanlar 4 hafta sonra diyordu sonra 2 haftaya düştü şuan benim haftada 1 e geldi çoğu arkadaşça 2 hafta yada haftada 1 diye biliyorum zatenValla bende anlamadim canim bu isi.hani her gidisimize azda degil 500 tl veeiyorz.tamam guzel bakiyo perinatolog zaten bi devlet hastanesinde ama beni heralde risksiz gordugu icin oldukca rahatti hep.normalde mesela sizde nasil oluyo hoca cikarken su zamana randevu al diye kendisi mi yonlendiriyo?
Aaa hiç öyle birşey duymadımKızlar an itibariyle bebeğin hareketiyle beraber pıt pıt diye bi ses geldi hani şu pıtpıtlı poşetleri patlatırız ya öyle bi ses
Bi tek bana olmuyodur inşallah
Bu hamileliğimi herşeye rağmen özliycem acemi ce sürprizlerle dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?