- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Benimde oyle gibi geliyo canim.haftaya falan giderim bi.ondan sonrada bakalim bi kere daha gel der sanirim.gerci son haftalar her hafta gidiliyo falan diye duyuyodum hep ama bakalim bana ne diycekAyda bir git işte canım. Nst için de sonu bekliyor olabilir. Bana da 32'de bir şey demedi. Bi problem olduğunda illaki doktora gideceğimizi onlar da biliyor. Tahminim bi sonraki gidişimde nst isteyecek. Bir şey olmazsa 37'de gideceğim ben. Sonra da doğum. İki gidişim kaldı gibi geliyor bana.
Valla bitti be herşeyim şaka gibi ama darısı başınıza ağzıma ettim şu 2 gün ama bitti yaniİnşallah dersin tabi yaptın temizliğide rahatsın
Bana da dedigi hep sen bensizde dogurursunbasta diyodu ki sen git bi daha dogumda gelirsin.yani peeinatolog oldugu icin neler neler goruyo beni sifir riskli mi horuyo artik nedendir anlamadim.bastan beri bu sekilde oldu tutumuEvet canım ilk zamanlar 4 hafta sonra diyordu sonra 2 haftaya düştü şuan benim haftada 1 e geldi çoğu arkadaşça 2 hafta yada haftada 1 diye biliyorum zaten
Bu beni üzerAaa hiç öyle birşey duymadım
Ben elime birini geçirsem razıyım ama bayram sonrasına kaldı benim inşallah doğurmam ozamana kadarValla bitti be herşeyim şaka gibi ama darısı başınıza ağzıma ettim şu 2 gün ama bitti yani
Niye üzülüyosun canım belki oluyodur ben bilmiyorum belki de sana öyle geldi karnın guruldamıs olmasın:)Bu beni üzer
Kuzum yok zaten bayramdan öncede gelmesinler dursunlar biraz daha bızlıklarBen elime birini geçirsem razıyım ama bayram sonrasına kaldı benim inşallah doğurmam ozamana kadar
Sanmıyorum canım pıtır pıtır farklı bises di du bakalım elbet bi kahraman çıkar bende de oluyor der bende rahatlarımNiye üzülüyosun canım belki oluyodur ben bilmiyorum belki de sana öyle geldi karnın guruldamıs olmasın:)
Hadi bakalım:)))Sanmıyorum canım pıtır pıtır farklı bises di du bakalım elbet bi kahraman çıkar bende de oluyor der bende rahatlarım
Haklısın canım bakalım kısmetimizde ne var ama inşallah acele etmezlerKuzum yok zaten bayramdan öncede gelmesinler dursunlar biraz daha bızlıklar
Ben kendim çantasıno falan hazırladım temizlik doğum zamanı da yapılır nolcak sen yine çantanı hazırla ev hallolur Bi şekilde
İlk 2 gün neden süt gelmiyormuş ki
Ben normal doğurdum sabah 7diydi ogün memeler bi şişti ağzıma girecek, lahana sardım onu beklettim akşamına sütüm gelmişti. Ablam ve kardeşim sezeryan oldu 24 saat içinde sütleri geldi. Biz foşur foşur süt bekliyoruz ilk 1-2 gün tatlı kaşığı kadar anca geliyo zaten oda bebeğe yetiyor. Onların mideleri zeytin kadarPeki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))
Canım ben seni rahatlatayım çıtlama sesi bende de var 1 haftadır falan. İlk hamileliğimdede olmuştu çok şaşırmıştım. İnternetten araştırdım bilimsel bi açıklamasıda yok. Özellikle bebek hareketli olduğunda ayağını falan dayayınca sanki kemiği çıtlıyormuş gibi bi ses çıkıyor. Aynı sesten bahsediyoruz sanırımSanmıyorum canım pıtır pıtır farklı bises di du bakalım elbet bi kahraman çıkar bende de oluyor der bende rahatlarım
Aynısı şuan bende var, sol yan yattım ama banamısın demiyor. Kopuyor belim, dinlenmeklede geçen değil. Ben bebek hareketlerinden makata baskı oluyor diyordum ama fark ettimki karnımda sertleşiyor. Kasılma zamanlayıcına baktım düzenli olmadığı için çok önemsemedim. Erkek belden vurur derler erkek bebişmi?Reglin ilk günü gibi ağrıyor belim..
Bütün gün durmadı bebiş. Şimdi de o malum bikini bölgesini dürtüyo.. Yan yatıyodu döndü belki diyorum ama uyusa da uyusam ya hu
Erkek canım.Aynısı şuan bende var, sol yan yattım ama banamısın demiyor. Kopuyor belim, dinlenmeklede geçen değil. Ben bebek hareketlerinden makata baskı oluyor diyordum ama fark ettimki karnımda sertleşiyor. Kasılma zamanlayıcına baktım düzenli olmadığı için çok önemsemedim. Erkek belden vurur derler erkek bebişmi?
Ya bazen dayanıyolar Bi yere sanki yer yokmuş gibi totoları nasıl rahat ediyorsa öyle kuzumReglin ilk günü gibi ağrıyor belim..
Bütün gün durmadı bebiş. Şimdi de o malum bikini bölgesini dürtüyo.. Yan yatıyodu döndü belki diyorum ama uyusa da uyusam ya hu
Büyükler kızda kasık ağrısı erkekte bel ağrısı derler canım. Önceki gebeliğimde erkekti belim kopuyordu.Ya bazen dayanıyolar Bi yere sanki yer yokmuş gibi totoları nasıl rahat ediyorsa öyle kuzum
Bel ağrısı olur diyolardı da ben hiç çekmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?