2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Büyükler kızda kasık ağrısı erkekte bel ağrısı derler canım. Önceki gebeliğimde erkekti belim kopuyordu.
Kasık ağrım da yok ki genel anlamda ağrı olmuyo ama dayanınca etimi acıtıyor karnımın yan tarafı yırtılacak gibi oluyo kuzum

Kızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Ben günde 1 kere cikiyorum ama baya zorlanıyorum hatta wc tıkanır diye korkuyorum ishal olmadıkça normaldir canım seninki de:)

Sanmıyorum canım pıtır pıtır farklı bises di du bakalım elbet bi kahraman çıkar bende de oluyor der bende rahatlarım
Geldim geldim bende bekliyordum birileri daha duysa da konuşsak diye, ilk çocuğumda hiç duymadım ikincide arada böyle tepikledikçe çıt çıt pıt pıt sesler gelirdi eşim bile duyup hayret ederdi doğunca gördük ki dizi kütlüyor küçük hanımın şimdi ikizlerden de oğlanın tarafından çıt çıtlar duyuyoruz galiba onun da dizinde kütleme var

kızlar birşey soracağım daha önce grupta konusu geçtimi bilmiyorum ama en azından tecrübeli anneler bana yardımcı olursa, ya da bilginizi paylaşırsanız çok sevineceğim. kanguru almayı düşünen var mı sizce faydalı mı? çoğu arkadaşım hiç kullanmadım diyor o yüzden soruyorum

Valla ben aldım kullanmayı da düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…