Kızlar bişey sorucam ya benim tuvalete çıkmam aşırı kolaylaştı kabızlık kalmadı günde 2-3 çıkıyorum artık ya tamam rahatladım da normal Bi durum mu acaba
Kızlar an itibariyle bebeğin hareketiyle beraber pıt pıt diye bi ses geldi hani şu pıtpıtlı poşetleri patlatırız ya öyle bi ses
Bi tek bana olmuyodur inşallah
Bu hamileliğimi herşeye rağmen özliycem acemi ce sürprizlerle dolu
Geldim geldim bende bekliyordum birileri daha duysa da konuşsak diye, ilk çocuğumda hiç duymadım ikincide arada böyle tepikledikçe çıt çıt pıt pıt sesler gelirdi eşim bile duyup hayret ederdi doğunca gördük ki dizi kütlüyor küçük hanımın şimdi ikizlerden de oğlanın tarafından çıt çıtlar duyuyoruz galiba onun da dizinde kütleme var
kızlar birşey soracağım daha önce grupta konusu geçtimi bilmiyorum ama en azından tecrübeli anneler bana yardımcı olursa, ya da bilginizi paylaşırsanız çok sevineceğim. kanguru almayı düşünen var mı sizce faydalı mı? çoğu arkadaşım hiç kullanmadım diyor o yüzden soruyorum
kızlar birşey soracağım daha önce grupta konusu geçtimi bilmiyorum ama en azından tecrübeli anneler bana yardımcı olursa, ya da bilginizi paylaşırsanız çok sevineceğim. kanguru almayı düşünen var mı sizce faydalı mı? çoğu arkadaşım hiç kullanmadım diyor o yüzden soruyorum