2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet işte anne ve bebekle ilgili. Ben de almadım kullanmadım..

Beklediğim kahramanlar çıktı şükür birtek bende olamazdı aman iyi olsunlarda yerim ben onun pıt pıtınıııı

Günaydın annişler:)) bende emzirmekten helak oldum diye dert yanayım mi malum kasılmalar ağrılar bitti 24 saat meme istiyor danam:) bi sağ bı sol derken bebek doğduktan 5 gün sonra işitme ve sarılık testi için bir de vitaminler için çocuk doktoru cagiriyor. Biz de bugün doktora gidicez. Oğlumun kimliği de çıktı bugün ayrıca devlet 300 lira para veriyormus ilk bebege haberiniz olsun

Beklediğim kahramanlar çıktı şükür birtek bende olamazdı aman iyi olsunlarda yerim ben onun pıt pıtınıııı
Bende de oluyor o pıt pıt yalnız değilsin canım
Oyy maşallah kuzuna öp bizim yerimize

Bende de oluyor o pıt pıt yalnız değilsin canım

Oyy maşallah kuzuna öp bizim yerimize
Emzirirken ağlıyorum beşiğin yanından ayrilamiyorum sürekli sukrediyorum yine de yetmiyor daha önce hiç bir şeyi sevmismiyim acaba diye kendimi sorguluyorum sürekli. Vallahi billahi böyle bir his yok böyle bir mutluluk yok. O kadar istiyorum ki sizinde bir an evvel tatmanizi hayirlisiyla .. onun böyle ellerimi sıkıca tutması memeye iyice sokulması. Herkes susturmak için bin takla atarken sadece kucağına aldın diye susmasi seni tanıyor olması muazzam..

Ayyy yaaaa
Kız senin dananı yesinler maşallah ne güzel emiyodur bu gidişle iyice dana olur sütün yarasın bereketlensin inşallah bizim yerimize de bol bol kokla
Senin doğumun bende şok etkisi oluşturdu hem çok korkuyorum aniden gelirse diye hemde çok merak ediyorum

Hıckırık canım o

Canım ya çatlaklar kayboldu demiştin hala aynımı o yarık yarık kırmızılıklar gitti mi yani inanması güç biraz

Oyy onun süt kokusuna kurban olsunlar çok merak ediyorum bende nasıl bir his. Sen anlattıkça çok hevesleniyorum
giderek çoğalıyoruz ozaman pıtpıtlı analar Saye-
Bende birde eklem sesi gibi ses ve saha ondan hiç bahsetmeyeyim

Kızım çok tatlı olmuş
2300 gr az kilo almış ama pis kız
Doktor dediki senden 4 kilo bişey çıkmasını bekleyemeyiz 3 çıkarsa öp başına koy sağlıklı olsun yeter dedi bide sana benzicek bak gör dedi doktora gözlerimle kalp attım resmen
Kızlar tuvalet normal kaslar gevşediği içinmiş son ayda Bi rahatlama olurmuş karın ağrısı sancı ishal yoksa takma dedi
Hareketi sordum saatte 5 kere haraket edicek etmeli dedi cılızda olsa hissedemezsen hemen Bişeyler atıştırıp uzan 1 saat takip et dedi

O şişlik bende var bu hafta yüzüm özellikle daha yuvarlak oldu

Maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…