Maşallah ellerine sağlık annenin canımAnnem ördü kuzucum torunu kız olsa neler vardı mecbur erkeğe göre olanları alcam içinden
Benimki 34 -35 bırakırız dediKızlar Dr.larınız magnezyum kullanımını ne zaman kesin diyor? Benimki 35. Haftadan sonra kullanma dedi
Günaydın iyi haftalar hatunlar ben işe gidiyorum ☺
Günaydın canım. Biz de işe gidiyoruz. Bayram öncesi son 5
Evet işte anne ve bebekle ilgili. Ben de almadım kullanmadım..kızlar birşey soracağım daha önce grupta konusu geçtimi bilmiyorum ama en azından tecrübeli anneler bana yardımcı olursa, ya da bilginizi paylaşırsanız çok sevineceğim. kanguru almayı düşünen var mı sizce faydalı mı? çoğu arkadaşım hiç kullanmadım diyor o yüzden soruyorum
Bebek emme yeteneğini kaybetmesin diye süt olmasa da emziriyorsun:))Peki şunu anlamadım hani diyolar ya ilk 2 gün süt gelmiyor zaten diye, o zaman ne nasıl oluyor:))
Geldim geldimbende bekliyordum birileri daha duysa da konuşsak diye, ilk çocuğumda hiç duymadım ikincide arada böyle tepikledikçe çıt çıt pıt pıt sesler gelirdi eşim bile duyup hayret ederdi doğunca gördük ki dizi kütlüyor küçük hanımın şimdi ikizlerden de oğlanın tarafından çıt çıtlar duyuyoruz galiba onun da dizinde kütleme var
Beklediğim kahramanlar çıktı şükürCanım ben seni rahatlatayım çıtlama sesi bende de var 1 haftadır falan. İlk hamileliğimdede olmuştu çok şaşırmıştım. İnternetten araştırdım bilimsel bi açıklamasıda yok. Özellikle bebek hareketli olduğunda ayağını falan dayayınca sanki kemiği çıtlıyormuş gibi bi ses çıkıyor. Aynı sesten bahsediyoruz sanırım
Ee 5 senedir bünye alışık değil hele pazartesileri hiç değilHahahaha keyfini çıkar kız
Bende de oluyor o pıt pıt yalnız değilsin canımBeklediğim kahramanlar çıktı şükürbirtek bende olamazdı aman iyi olsunlarda yerim ben onun pıt pıtınıııı
Oyy maşallah kuzunaGünaydın annişler:)) bende emzirmekten helak oldum diye dert yanayım mi malum kasılmalar ağrılar bitti24 saat meme istiyor danam:) bi sağ bı sol derken bebek doğduktan 5 gün sonra işitme ve sarılık testi için bir de vitaminler için çocuk doktoru cagiriyor. Biz de bugün doktora gidicez. Oğlumun kimliği de çıktı bugün ayrıca devlet 300 lira para veriyormus ilk bebege haberiniz olsun
Emzirirken ağlıyorum beşiğin yanından ayrilamiyorum sürekli sukrediyorum yine de yetmiyor daha önce hiç bir şeyi sevmismiyim acaba diye kendimi sorguluyorum sürekli. Vallahi billahi böyle bir his yok böyle bir mutluluk yok. O kadar istiyorum ki sizinde bir an evvel tatmanizi hayirlisiyla .. onun böyle ellerimi sıkıca tutması memeye iyice sokulması. Herkes susturmak için bin takla atarken sadece kucağına aldın diye susmasi seni tanıyor olması muazzam..Bende de oluyor o pıt pıt yalnız değilsin canım
Oyy maşallah kuzunaöp bizim yerimize
Ayyy yaaaaGünaydın annişler:)) bende emzirmekten helak oldum diye dert yanayım mi malum kasılmalar ağrılar bitti24 saat meme istiyor danam:) bi sağ bı sol derken bebek doğduktan 5 gün sonra işitme ve sarılık testi için bir de vitaminler için çocuk doktoru cagiriyor. Biz de bugün doktora gidicez. Oğlumun kimliği de çıktı bugün ayrıca devlet 300 lira para veriyormus ilk bebege haberiniz olsun
Hıckırık canım oKızlar an itibariyle bebeğin hareketiyle beraber pıt pıt diye bi ses geldi hani şu pıtpıtlı poşetleri patlatırız ya öyle bi ses
Bi tek bana olmuyodur inşallah
Bu hamileliğimi herşeye rağmen özliycem acemi ce sürprizlerle dolu
Hıçkırık gibi değil canım ya böyle hareket ederken içerden sanki minik baloncuklar patlıyoHıckırık canım o
Canım ya çatlaklar kayboldu demiştin hala aynımı o yarık yarık kırmızılıklar gitti mi yani inanması güç birazBı de varya kilo işini kesinlikle takmayin her sabah bir kilo eksilmeye devam ediyorum gerçi bende korkunç bir şişlik vardı ama ben onları hep kilo sanmıştım aynadan nefret ediyordum son zamanlarda. Şimdi sürekli yememe rağmen gerçekten gidiyor kilolar
Oyy onun süt kokusuna kurban olsunlarEmzirirken ağlıyorum beşiğin yanından ayrilamiyorum sürekli sukrediyorum yine de yetmiyor daha önce hiç bir şeyi sevmismiyim acaba diye kendimi sorguluyorum sürekli. Vallahi billahi böyle bir his yok böyle bir mutluluk yok. O kadar istiyorum ki sizinde bir an evvel tatmanizi hayirlisiyla .. onun böyle ellerimi sıkıca tutması memeye iyice sokulması. Herkes susturmak için bin takla atarken sadece kucağına aldın diye susmasi seni tanıyor olması muazzam..
Bende birde eklem sesi gibi ses ve saha ondan hiç bahsetmeyeyim
O şişlik bende var bu hafta yüzüm özellikle daha yuvarlak olduBı de varya kilo işini kesinlikle takmayin her sabah bir kilo eksilmeye devam ediyorum gerçi bende korkunç bir şişlik vardı ama ben onları hep kilo sanmıştım aynadan nefret ediyordum son zamanlarda. Şimdi sürekli yememe rağmen gerçekten gidiyor kilolar
Maşallah maşallahEmzirirken ağlıyorum beşiğin yanından ayrilamiyorum sürekli sukrediyorum yine de yetmiyor daha önce hiç bir şeyi sevmismiyim acaba diye kendimi sorguluyorum sürekli. Vallahi billahi böyle bir his yok böyle bir mutluluk yok. O kadar istiyorum ki sizinde bir an evvel tatmanizi hayirlisiyla .. onun böyle ellerimi sıkıca tutması memeye iyice sokulması. Herkes susturmak için bin takla atarken sadece kucağına aldın diye susmasi seni tanıyor olması muazzam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?