cumartesiden beri telaştayım meylen sendede mi hareketler azaldı o yüzden mi böyle yazdın acabaKızım çok tatlı olmuş
2300 gr az kilo almış ama pis kız
Doktor dediki senden 4 kilo bişey çıkmasını bekleyemeyiz 3 çıkarsa öp başına koy sağlıklı olsun yeter dedibide sana benzicek bak gör dedi doktora gözlerimle kalp attım resmen
Kızlar tuvalet normal kaslar gevşediği içinmiş son ayda Bi rahatlama olurmuş karın ağrısı sancı ishal yoksa takma dedi
Hareketi sordum saatte 5 kere haraket edicek etmeli dedi cılızda olsa hissedemezsen hemen Bişeyler atıştırıp uzan 1 saat takip et dedi
Her saat 5 kere mi en azKızım çok tatlı olmuş
Doktor dediki senden 4 kilo bişey çıkmasını bekleyemeyiz 3 çıkarsa öp başına koy sağlıklı olsun yeter dedibide sana benzicek bak gör dedi doktora gözlerimle kalp attım resmen
Kızlar tuvalet normal kaslar gevşediği içinmiş son ayda Bi rahatlama olurmuş karın ağrısı sancı ishal yoksa takma dedi
Hareketi sordum saatte 5 kere haraket edicek etmeli dedi cılızda olsa hissedemezsen hemen Bişeyler atıştırıp uzan 1 saat takip et dedi
Maşallah kilosuda ideal canım bende çok merak ediyorum 3 hafta olduKızım çok tatlı olmuş
Meylen maşallah canım kuzuna, hem de sana benziyormuşKızım çok tatlı olmuş
Canım kimliği nasıl cıkardınız randevuyla mı direk gidip mi şimdi yeni kimlik kartları varya ondan sordum. 300 çok değil mi ya yarısını geri alsınlar bu kadar cömertlik olmaz :)))))Günaydın annişler:)) bende emzirmekten helak oldum diye dert yanayım mi malum kasılmalar ağrılar bitti24 saat meme istiyor danam:) bi sağ bı sol derken bebek doğduktan 5 gün sonra işitme ve sarılık testi için bir de vitaminler için çocuk doktoru cagiriyor. Biz de bugün doktora gidicez. Oğlumun kimliği de çıktı bugün ayrıca devlet 300 lira para veriyormus ilk bebege haberiniz olsun
Ohh süper süper:))Bı de varya kilo işini kesinlikle takmayin her sabah bir kilo eksilmeye devam ediyorum gerçi bende korkunç bir şişlik vardı ama ben onları hep kilo sanmıştım aynadan nefret ediyordum son zamanlarda. Şimdi sürekli yememe rağmen gerçekten gidiyor kilolar
Siz kilo yazdıkca benden nasıl bişiy cıkıcak merakdayım 15 günde 650 gr alan bir cocuum var:))) tam gününde doğursam kaç kilo olucaktı Allah bilir.benim oğlumda bana benziyor doktor aynı sen dedi nasıl becermişiz kız kendimize benzetmeyi:)))Kızım çok tatlı olmuş
Aynen tamda anlattığın gibi canım 4. Gün bugün benimde hiiiç korkma hareket halinde hissedemezsin artık uzanman 1 saat takip etmen gerek dedi çok iyi yoksa sıpalar yer kısıtlı alan daraldı oynayamıyor bide güçlü tekme vuramaz artık dedicumartesiden beri telaştayım meylen sendede mi hareketler azaldı o yüzden mi böyle yazdın acaba
Bugün bizim de kontrolümüz var çok merak ediyorum. Ama cuma günü tepikleriyle can acıtan sanki hiç uyumayan bebe 2 gündür sürekli uyuyor gibi.
Benim doktorum 12 saatte 10 hareket dedi canım. Belki haftadan haftaya değişiyordurMeylen maşallah canım kuzuna, hem de sana benziyormuşBu arada saatte 5 haraket saçma geldi bana, bu çocuklar zamanının çoğunu uyuyarak geçiriyor. O 12 saatte 5 hareket olmasın, doktorunu dışladım :):):)
Aynen canım saat başı 5 ama bunun için Bişeyler atıştırıp uzanmak gerekiyormuş artık ayaktayken hissedemeyebilirmişizHer saat 5 kere mi en az
AA neden 2 haftada 1 değil mi kontrolün canım?Maşallah kilosuda ideal canım bende çok merak ediyorum 3 hafta oldu
Hayır canım mesela diyelim ki hareket etmedi yok ortada 5 6 saat hissedemedin hemen Bişeyler atıştır uzan 1 saat takip et 5 kere hareket ederse tamamdır bizim için dediMeylen maşallah canım kuzuna, hem de sana benziyormuşBu arada saatte 5 haraket saçma geldi bana, bu çocuklar zamanının çoğunu uyuyarak geçiriyor. O 12 saatte 5 hareket olmasın, doktorunu dışladım :):):)
Ay canım hatırlayanlar hatırlar hep gebelik başından beri dedim ki 3 kilo 3300 falan doğsun bebekliği uzun sürsün minyon olsun Allah duydu sesimi tabi gen faktörü de var eşim cin ali ben desen malum minyonuz yaniSiz kilo yazdıkca benden nasıl bişiy cıkıcak merakdayım 15 günde 650 gr alan bir cocuum var:))) tam gününde doğursam kaç kilo olucaktı Allah bilir.benim oğlumda bana benziyor doktor aynı sen dedi nasıl becermişiz kız kendimize benzetmeyi:)))
Geçen hafta eşim yoğundu canım bugünde asm de tahlilleri yaptırdım yarın giderim sanırım 33+6 ama 34+0 da mı gitsem acaba Çarşamba günüAA neden 2 haftada 1 değil mi kontrolün canım?
İnşallah iyidir meleğin
ahhh yaramazlar 1 günde hemen bu kadar mı değişiyormuş hareketler. Sırf hareketlensin diye yemediğim tatlı kalmadı şekerden tiksindim o kadar deyim :/ İyi olmanıza sevindim. inşallah bizimkise de iyidir öğlen gidicem bakalımAynen tamda anlattığın gibi canım 4. Gün bugün benimde hiiiç korkma hareket halinde hissedemezsin artık uzanman 1 saat takip etmen gerek dedi çok iyi yoksa sıpalar yer kısıtlı alan daraldı oynayamıyor bide güçlü tekme vuramaz artık dedi
Hıçkırıktan çok farklı canım dışardan duyulabilen bir çıtlama sesi buHıckırık canım o
1Geçen hafta eşim yoğundu canım bugünde asm de tahlilleri yaptırdım yarın giderim sanırım 33+6 ama 34+0 da mı gitsem acaba Çarşamba günü
Dayanabilirsen bekle kuzumGeçen hafta eşim yoğundu canım bugünde asm de tahlilleri yaptırdım yarın giderim sanırım 33+6 ama 34+0 da mı gitsem acaba Çarşamba günü
Günaydın kızlar geceleri nefes alıp vermek iyice zorlaştı bu da horlamaya sebep oluyor
Ben şeker tatlı sevmem kızımda sevmiyo tepki verdiği şeyleri buldum mesela karpuz erik peynir patates bunlara çıldırıyor diyebilirimahhh yaramazlar 1 günde hemen bu kadar mı değişiyormuş hareketler. Sırf hareketlensin diye yemediğim tatlı kalmadı şekerden tiksindim o kadar deyim :/ İyi olmanıza sevindim. inşallah bizimkise de iyidir öğlen gidicem bakalım
Yazık kızEşim sen uyumadan önce ben uyusam keşke yoksa senin horlamandan uyuyamiyorum diyorbende yataktan kovdum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?