- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Kuzum karın gerginken çok korkunç duruyordu göbek yumusayinca o görüntü kesinlikle kayboldu. Çok daha masum ve ince görünüyor zamanla eski haline döner diye düşünüyorum çok takilcak bı durumu yok :)Canım ya çatlaklar kayboldu demiştin hala aynımı o yarık yarık kırmızılıklar gitti mi yani inanması güç biraz
Ay benimkide erikde deli oluyor niye acaba:))Ben şeker tatlı sevmem kızımda sevmiyo tepki verdiği şeyleri buldum mesela karpuz erik peynir patates bunlara çıldırıyor diyebilirim
Hadi inşallah güzel haberle gelirsin sende
Daha neler görüp duyacağız ayollllOyy onun süt kokusuna kurban olsunlarçok merak ediyorum bende nasıl bir his. Sen anlattıkça çok hevesleniyorum
Bende birde eklem sesi gibi ses ve saha ondan hiç bahsetmeyeyim
Yazık kızbenimkide geçen ayağımı durtuyo yavaştan ertesi gün akşam sordum horluyomuydum diye evet dedi o
Bizim hastane özeldi malum biz 4800 bayildik 2 geceye. 28 gün içinde kimliği varsa ucretsizmis bugün yaptieacagimiz kontroller testler. O yüzden biz tanıdık bulduk apar topar geçici kimlik verdiler asli daha yok tabi kuzum. 300 bence de çok artık döviz falan alıp yatırım yapicaz o kadar parayı harcayamayiz malum :))) şaka bı yana olsun kız bir sürü kıyafet alırım onunla oğlumaCanım kimliği nasıl cıkardınız randevuyla mı direk gidip mi şimdi yeni kimlik kartları varya ondan sordum. 300 çok değil mi ya yarısını geri alsınlar bu kadar cömertlik olmaz :)))))
Ay benimkide erikde deli oluyor niye acaba:))
Anladım lüzum bilelim bizde acele edelim kimliğe:) tabi fayda faydadır:)Bizim hastane özeldi malum biz 4800 bayildik 2 geceye. 28 gün içinde kimliği varsa ucretsizmis bugün yaptieacagimiz kontroller testler. O yüzden biz tanıdık bulduk apar topar geçici kimlik verdiler asli daha yok tabi kuzum. 300 bence de çok artık döviz falan alıp yatırım yapicaz o kadar parayı harcayamayiz malum :))) şaka bı yana olsun kız bir sürü kıyafet alırım onunla oğluma
Damak tatları şimdiden gelişiyor demek ki bıdıklar yaAy benimkide erikde deli oluyor niye acaba:))
35. Haftanın daha ilk günleri ya ondan az gibi gelmiştir kilosu annesi haftasının sonlarına doğru yine kilosunu almıs olur, bizim melinoş hanım naptı bakalım yarın kontrolum var karın çevresi geride kalmıştı yaKızım çok tatlı olmuş
2300 gr az kilo almış ama pis kız
Doktor dediki senden 4 kilo bişey çıkmasını bekleyemeyiz 3 çıkarsa öp başına koy sağlıklı olsun yeter dedibide sana benzicek bak gör dedi doktora gözlerimle kalp attım resmen
Kızlar tuvalet normal kaslar gevşediği içinmiş son ayda Bi rahatlama olurmuş karın ağrısı sancı ishal yoksa takma dedi
Hareketi sordum saatte 5 kere haraket edicek etmeli dedi cılızda olsa hissedemezsen hemen Bişeyler atıştırıp uzan 1 saat takip et dedi
Ay oğlunu yiyim ne güzel yanında bütün derdin tasan bitti mis kokusu evinde darısı başımıza olsun artıkBizim hastane özeldi malum biz 4800 bayildik 2 geceye. 28 gün içinde kimliği varsa ucretsizmis bugün yaptieacagimiz kontroller testler. O yüzden biz tanıdık bulduk apar topar geçici kimlik verdiler asli daha yok tabi kuzum. 300 bence de çok artık döviz falan alıp yatırım yapicaz o kadar parayı harcayamayiz malum :))) şaka bı yana olsun kız bir sürü kıyafet alırım onunla oğluma
Aynen canım bugün 34+2 deyim kilosu normal sınırlarda ama ben Bi 50 100 gr fazla bekliyordum az beslenmiş35. Haftanın daha ilk günleri ya ondan az gibi gelmiştir kilosu annesi haftasının sonlarına doğru yine kilosunu almıs olur, bizim melinoş hanım naptı bakalım yarın kontrolum var karın çevresi geride kalmıştı ya
İzinli haftamdan selamlar çalışabilir aldım ama yıllık izin kullanıyoruz kocamla beraber. Kaşındım misafir alıyorum akşama yakın arkadaşım ve yeğenimbebek olunca alamam diye herkesi Çağırasım var
Bebegin eklem yerleri cıtırdıyordur çok normalSanmıyorum canım pıtır pıtır farklı bises di du bakalım elbet bi kahraman çıkar bende de oluyor der bende rahatlarım
İlk gebelikte bende de hiç olmadı bu yalancı kasılma, bunda yaşıyorum. Sanırım gün içinde hic dinlenememekten oluyor mecbur evde küçük cocuk olunca..Erkek canım.
İlk gebeliğim doğurana kadar sakin sakin geçmişti. Bunda aksiyon bitmiyo maşallah. Yarın bi daha söyliyim ebeye. Bana duş al geçer dicek muhtemelen ama yok yani geçmiyo..
Dediğin gibi sola döndüm yok, oturdum yok, ne istiyo arkadaş acaba
Ahhaaha aynen benim de alasım var anneleri dur bakalım bunu becerebilirsemAyy bende izine ayrılmışken iftara alayım büyükleri dedim ama eşim saçmalama dedikendi kendime iş çıkartıyormuşum haklı sanırım yaa yemek yaparken ayakta durmaktan belim kopuyor birde misafir olsa ne olur bilemiyorum Allah kolaylık versin sana
İlk zamanlar için wrap sling düşünüyorum, her kanguru yenidoğan uyumlu degil bazıları da aparatla yenidoğan doneminden itibaren kullanılabiliyor. Ama evde is yaparken bile sling büyük rahatlık..kızlar birşey soracağım daha önce grupta konusu geçtimi bilmiyorum ama en azından tecrübeli anneler bana yardımcı olursa, ya da bilginizi paylaşırsanız çok sevineceğim. kanguru almayı düşünen var mı sizce faydalı mı? çoğu arkadaşım hiç kullanmadım diyor o yüzden soruyorum
Çok yorulursun canım hiç gerek yok boşver bencedeAyy bende izine ayrılmışken iftara alayım büyükleri dedim ama eşim saçmalama dedikendi kendime iş çıkartıyormuşum haklı sanırım yaa yemek yaparken ayakta durmaktan belim kopuyor birde misafir olsa ne olur bilemiyorum Allah kolaylık versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?