2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ya çatlaklar kayboldu demiştin hala aynımı o yarık yarık kırmızılıklar gitti mi yani inanması güç biraz
Kuzum karın gerginken çok korkunç duruyordu göbek yumusayinca o görüntü kesinlikle kayboldu. Çok daha masum ve ince görünüyor zamanla eski haline döner diye düşünüyorum çok takilcak bı durumu yok :)

Yazık kız benimkide geçen ayağımı durtuyo yavaştan ertesi gün akşam sordum horluyomuydum diye evet dedi o

Aman biraz uyuyamasınlar ne var yani biz o kadar zorluklarla baş ediyoruz baba olmak bu kadar kolay olmamalı şu ara taktım zaten beleşten baba olacaksın gıcığım sana diyorum ama işte gene vicdanım el vermiyor kiyamıyorum iftarı sahuru derken canım cıkıyor

Canım kimliği nasıl cıkardınız randevuyla mı direk gidip mi şimdi yeni kimlik kartları varya ondan sordum. 300 çok değil mi ya yarısını geri alsınlar bu kadar cömertlik olmaz :)))))
Bizim hastane özeldi malum biz 4800 bayildik 2 geceye. 28 gün içinde kimliği varsa ucretsizmis bugün yaptieacagimiz kontroller testler. O yüzden biz tanıdık bulduk apar topar geçici kimlik verdiler asli daha yok tabi kuzum. 300 bence de çok artık döviz falan alıp yatırım yapicaz o kadar parayı harcayamayiz malum :))) şaka bı yana olsun kız bir sürü kıyafet alırım onunla oğluma

Ay benimkide erikde deli oluyor niye acaba:))

Benim ki erik dalında geçen gün müziğe tepki verdiğini farkettik eşim bir sürü müzik denedi nasıl tepkiler verecek diye benim kız erik dalında bildiğiniz coştu ehh Angara bebesi olduğu belli olmasın mı videoya aldim bende artık hareketlerini çok hissetmediğimde erik dalını açıyorum kıpırdanmaya başlıyor

Anladım lüzum bilelim bizde acele edelim kimliğe:) tabi fayda faydadır:)

35. Haftanın daha ilk günleri ya ondan az gibi gelmiştir kilosu annesi haftasının sonlarına doğru yine kilosunu almıs olur, bizim melinoş hanım naptı bakalım yarın kontrolum var karın çevresi geride kalmıştı ya

Ay oğlunu yiyim ne güzel yanında bütün derdin tasan bitti mis kokusu evinde darısı başımıza olsun artık

Aynen canım bugün 34+2 deyim kilosu normal sınırlarda ama ben Bi 50 100 gr fazla bekliyordum az beslenmiş haftaya pazartesiye kadar 150-200 gram almış olmazsa popoya popoya vurucam
İnşallah yakalamıştır kuzun gününü sen güzel beslen gerisini bebekler hallediyor canım

Ayy bende izine ayrılmışken iftara alayım büyükleri dedim ama eşim saçmalama dedi kendi kendime iş çıkartıyormuşum haklı sanırım yaa yemek yaparken ayakta durmaktan belim kopuyor birde misafir olsa ne olur bilemiyorum Allah kolaylık versin sana

İlk gebelikte bende de hiç olmadı bu yalancı kasılma, bunda yaşıyorum. Sanırım gün içinde hic dinlenememekten oluyor mecbur evde küçük cocuk olunca..

Merhabalarrrrrrrr.Sınavlar bitince dün geceden beri okudum okuduuuummm şimdi bitti.Iyi doğuran eden yok.

Sezeryanda süt geliyor canlarım.Benim geldi sütüm.Ama kaynana faktörü sağolsun moral bozunca öyle hemen fosur fosur inmedi fakst bebeğe yetiyordu.Normal doğurup bi hafta inmeyen de var.Kesinlikle moral,uyku ve su süt için başkada birşey demiyorum.

B Binnurcel pıt pıtlar bende de oldu bir iki bebeğin eklem sesi imiş sanırım.Hickirik desen hergün kaç defa.

Ozgurkus magnormun hapını kullanıyorum 15 gündür kramplarıma vajina kemiği ağrılarına iyi gelmeye basladi

Kendi hastane çantam,bebek bezi,pişik kremi,ogluslarima elbise dolabı ve büyük temizlik kaldı geriye.Temizlik hariç bayram öncesi halledecegim inşallah.

Oğluşumu görmeye perşembe gideceğim Çok merak ediyorum.3 hafta önce 1740 gr 42 cm di.Simdi kaç oldu.Niye merak ediyorum son bir haftada karnım baya pirtladi cikti

Ahhaaha aynen benim de alasım var anneleri dur bakalım bunu becerebilirsem eşim de saçma buluyor da çekineceğim insanlar değiller cok çeşit de yapmayacağım maksat beraber vakit geçirmek olsun Ramazan’da seviyorum misafir ağırlamayı oruç da değilken cok zoruma gitmiyor açıkcası

İlk zamanlar için wrap sling düşünüyorum, her kanguru yenidoğan uyumlu degil bazıları da aparatla yenidoğan doneminden itibaren kullanılabiliyor. Ama evde is yaparken bile sling büyük rahatlık..

Çok yorulursun canım hiç gerek yok boşver bencede

Ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor, artık dışarda ayakkabı giyemiyorum. Terlikler forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…