Kız aklıma şeyde geldi erik yerken katır kutur ses çıkıyor ya kim bilir onlara ses nasıl gidiyor ona mı tepki veriyorlar acaba:))))Damak tatları şimdiden gelişiyor demek ki bıdıklar ya
Çok yorulursun canım hiç gerek yok boşver bencede
2 haftadır bendende öyle sesler geliyor CanımKızlar an itibariyle bebeğin hareketiyle beraber pıt pıt diye bi ses geldi hani şu pıtpıtlı poşetleri patlatırız ya öyle bi ses
Bi tek bana olmuyodur inşallah
Bu hamileliğimi herşeye rağmen özliycem acemi ce sürprizlerle dolu
Ama kuzum peynir yerkende çıldırıyorKız aklıma şeyde geldi erik yerken katır kutur ses çıkıyor ya kim bilir onlara ses nasıl gidiyor ona mı tepki veriyorlar acaba:))))
Maşallah minik cadıKızım çok tatlı olmuş
2300 gr az kilo almış ama pis kız
Doktor dediki senden 4 kilo bişey çıkmasını bekleyemeyiz 3 çıkarsa öp başına koy sağlıklı olsun yeter dedibide sana benzicek bak gör dedi doktora gözlerimle kalp attım resmen
Kızlar tuvalet normal kaslar gevşediği içinmiş son ayda Bi rahatlama olurmuş karın ağrısı sancı ishal yoksa takma dedi
Hareketi sordum saatte 5 kere haraket edicek etmeli dedi cılızda olsa hissedemezsen hemen Bişeyler atıştırıp uzan 1 saat takip et dedi
Daha neler görüp duyacağız ayollll
Kız aynı benAynen canım vaz geçtim zaten birde ben mutfağı çoook seviyorum uğraşmayı felan bi eşime bile yemek hazırlarken bir sürü şey yapiyorum kalabalığa iyice canım çıkar
Merhabalarrrrrrrr.Sınavlar bitince dün geceden beri okudum okuduuuummm şimdi bitti.Iyi doğuran eden yok.
Sezeryanda süt geliyor canlarım.Benim geldi sütüm.Ama kaynana faktörü sağolsun moral bozunca öyle hemen fosur fosur inmedi fakst bebeğe yetiyordu.Normal doğurup bi hafta inmeyen de var.Kesinlikle moral,uyku ve su süt için başkada birşey demiyorum.
@Binnurcel pıt pıtlar bende de oldu bir iki bebeğin eklem sesi imiş sanırım.Hickirik desen hergün kaç defa.
Ozgurkus magnormun hapını kullanıyorum 15 gündür kramplarıma vajina kemiği ağrılarına iyi gelmeye basladi
Kendi hastane çantam,bebek bezi,pişik kremi,ogluslarima elbise dolabı ve büyük temizlik kaldı geriye.Temizlik hariç bayram öncesi halledecegim inşallah.
Oğluşumu görmeye perşembe gideceğimÇok merak ediyorum.3 hafta önce 1740 gr 42 cm di.Simdi kaç oldu.Niye merak ediyorum son bir haftada karnım baya pirtladi cikti
Valla canım yaaaMaşallah minik cadıgün geçtikçe büyüyorlar ve zaman yaklaşıyor heyecan artıyor
bende merak ediyorum daha neler olacak
Tamam canım tesekkurlerMerhabalarrrrrrrr.Sınavlar bitince dün geceden beri okudum okuduuuummm şimdi bitti.Iyi doğuran eden yok.
Sezeryanda süt geliyor canlarım.Benim geldi sütüm.Ama kaynana faktörü sağolsun moral bozunca öyle hemen fosur fosur inmedi fakst bebeğe yetiyordu.Normal doğurup bi hafta inmeyen de var.Kesinlikle moral,uyku ve su süt için başkada birşey demiyorum.
@Binnurcel pıt pıtlar bende de oldu bir iki bebeğin eklem sesi imiş sanırım.Hickirik desen hergün kaç defa.
Ozgurkus magnormun hapını kullanıyorum 15 gündür kramplarıma vajina kemiği ağrılarına iyi gelmeye basladi
Kendi hastane çantam,bebek bezi,pişik kremi,ogluslarima elbise dolabı ve büyük temizlik kaldı geriye.Temizlik hariç bayram öncesi halledecegim inşallah.
Oğluşumu görmeye perşembe gideceğimÇok merak ediyorum.3 hafta önce 1740 gr 42 cm di.Simdi kaç oldu.Niye merak ediyorum son bir haftada karnım baya pirtladi cikti
:) fayda görebilecegim bişey olur insallah sorayım doktora bakalım hangısını önerecek buradakileri sunacagımPardonOzgurkus cum herkes magnorm yazınca bende öyle yazivermisim.Magosit hap kullanıyorum ben.Faydasini görmeye başladım.
hımmm sling bakim o zman kuzu, evet yenidoğan aparatı ile alacaktım alırsam zaten, slinge baktım ama ben beceremem belki bebiş aradan dereden düşer diye korktum yaaİlk zamanlar için wrap sling düşünüyorum, her kanguru yenidoğan uyumlu degil bazıları da aparatla yenidoğan doneminden itibaren kullanılabiliyor. Ama evde is yaparken bile sling büyük rahatlık..
allahtan yaza denk geldik,Ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor, artık dışarda ayakkabı giyemiyorum. Terlikler forever
Ben Solomombaby kanguru almıstım kızımda tepe tepe kullandık. Şimdi yine oradan aldım yeni dogan aparatı da var. Kızım bir ara sadece kanguruda uyudu. Bir ara dediysem hamileliğimi öğrenene kadarhımmm sling bakim o zman kuzu, evet yenidoğan aparatı ile alacaktım alırsam zaten, slinge baktım ama ben beceremem belki bebiş aradan dereden düşer diye korktum yaaneden böyle düşündüm bilmiyorum.
sen niye korktun canım bi durum mu var yoksa?Kızlar az önce bdv de gördüm. Burada mütamadiyenüzgün nickli bir arkadas vardı.Dogum yapmış.Ben de iyice korkmaya basladım erken dogacak diye. Doktoruma soyledım ciğer geliştirici yapalım mı dedim.Eğer acil bir durum olursa o kadar vaktimiz olur dedi. Hakkımızda hayırlısı
alırsam bende solomom düşünüyorum kuzu teşekkür ederim:)Ben Solomombaby kanguru almıstım kızımda tepe tepe kullandık. Şimdi yine oradan aldım yeni dogan aparatı da var. Kızım bir ara sadece kanguruda uyudu. Bir ara dediysem hamileliğimi öğrenene kadar
Aaa gerçekten mi iyiler mi pekiKızlar az önce bdv de gördüm. Burada mütamadiyenüzgün nickli bir arkadas vardı.Dogum yapmış.Ben de iyice korkmaya basladım erken dogacak diye. Doktoruma soyledım ciğer geliştirici yapalım mı dedim.Eğer acil bir durum olursa o kadar vaktimiz olur dedi. Hakkımızda hayırlısı
Canım ben onu sordum ama Malesef dinlenmekten başka hiç bişeyi yokmuş ılık duş tuzlu su ve dinlenme dedi seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunMerhaba herkese. Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ödem vardı yeni olmadı ama bu sabah uyandığımdan beri bir başkaEllerim kapanmıyor resmen, kıyafetlerin içine zor sığar oldum. Ayakkabılarımın hiçbiri olmuyor Dünden bu yana ne olmuş olabilir ki böylesine şiştim. Tansiyonum da normal. Ama ödem çok can sıkıcı bir hal aldı, bir kaç hafta sonra ne halde olacağım hiç bilmiyorum. Böyle çalışmak çok zormuş, sanki kıyafetlerin içinde sıkışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?