Bebeği küvezdeymiş canım cok okuyamadım ama annesi cok endişeli dogal olarakAaa gerçekten mi iyiler mi peki
Korkma canım sen tecrübelerinden dolayı korkuyorsun ama nasibimizi yaşicaz kendini öyle düşüncelere daldırma zamanda geçmez inşallah zamanında gelir hepsi
canım çok hareketsiz kalınca ya da çok yorulunca şişiyorum bende , o his çok kötü biliyorum, hafif hareket iyidir :) bol su iç tuzu azalt beybisi.. geçmiiş olsun, az kaldı az :))Merhaba herkese. Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ödem vardı yeni olmadı ama bu sabah uyandığımdan beri bir başkaEllerim kapanmıyor resmen, kıyafetlerin içine zor sığar oldum. Ayakkabılarımın hiçbiri olmuyor Dünden bu yana ne olmuş olabilir ki böylesine şiştim. Tansiyonum da normal. Ama ödem çok can sıkıcı bir hal aldı, bir kaç hafta sonra ne halde olacağım hiç bilmiyorum. Böyle çalışmak çok zormuş, sanki kıyafetlerin içinde sıkışıyorum
İlahihımmm sling bakim o zman kuzu, evet yenidoğan aparatı ile alacaktım alırsam zaten, slinge baktım ama ben beceremem belki bebiş aradan dereden düşer diye korktum yaaneden böyle düşündüm bilmiyorum.
Ay evet seviyorum yaz hamileliğini, dogunca üşüdü mu derdi de yokallahtan yaza denk geldik,kışında içten kaloriferli olurduk gerçii
Amin vakti zamanında gelsinlerBebeği küvezdeymiş canım cok okuyamadım ama annesi cok endişeli dogal olarakİnşallah bundan sonra hiç erken dogum olmaz topiğimizde hepsi saglıkla gelir o arkadasın oglu da bir an önce toparlar. Dua edelim..
Çok haklı link verir misin canım varsa kaç haftalık kaç kilo doğdu acabaBebeği küvezdeymiş canım cok okuyamadım ama annesi cok endişeli dogal olarakİnşallah bundan sonra hiç erken dogum olmaz topiğimizde hepsi saglıkla gelir o arkadasın oglu da bir an önce toparlar. Dua edelim..
Benim kızım 37+0 da dogdu bir sorunu yoktu sukur ama araları az olunca korkuyorum. Bir de hamileliğimin basında bir ara plesanta ondeydi sık sık kordonu boynuna dolayıp actı oglum falan derken içimde hep acaba erken mi dogacak diye kaygı olustusen niye korktun canım bi durum mu var yoksa?
aynen, kışın doğum yaptı benim ark hep, ayy ben nefes alamıyordum evlerinde bebiş üşümesin diye kaloriferi öyle açmışlardı ki, yaz iyidir :))Ay evet seviyorum yaz hamileliğini, dogunca üşüdü mu derdi de yok
Canım link olmadı bir turlu. Bir derdim var bölümünde prematüre annesi olmak konus baslıgı o arkadasa aitÇok haklı link verir misin canım varsa kaç haftalık kaç kilo doğdu acabaİnşallah Rabbim kimseyi zorda darda bırakmasın evladıyla sınamasın canım
Kız aynı ben
Arkadaşları çağırayım dedim kaynanam daha neler onlar seni çağırsın dedi annem küfür ediyordu telefonda eşim hayatımda ilk defa Bi kadını dövücem sanırım hayırlısıyla doğursan dedi vazgeçtimm
O kızcağızın ailesel sorunları da vardı inş onunla ilgili bi durum değildir erken doğumBebeği küvezdeymiş canım cok okuyamadım ama annesi cok endişeli dogal olarakİnşallah bundan sonra hiç erken dogum olmaz topiğimizde hepsi saglıkla gelir o arkadasın oglu da bir an önce toparlar. Dua edelim..
Tamam canım inşallah iyidir ya bak üzüldüm şimdiCanım link olmadı bir turlu. Bir derdim var bölümünde prematüre annesi olmak konus baslıgı o arkadasa ait
Valla koca dayağı yicektim canımIyi yapmışsın vazgeçmekleyoksa sen nisanin poposuna vuramadan onlar sana vuracakmış
ooo çatlaksız ve kararmamış bir göbek en sevdiğimmmBen hic gobegimi koymamistim size ozendim bi anda:)
anladım canım , rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun ayrı bırakmasın inşallah :)Benim kızım 37+0 da dogdu bir sorunu yoktu sukur ama araları az olunca korkuyorum. Bir de hamileliğimin basında bir ara plesanta ondeydi sık sık kordonu boynuna dolayıp actı oglum falan derken içimde hep acaba erken mi dogacak diye kaygı olustu
Canım ben onu sordum ama Malesef dinlenmekten başka hiç bişeyi yokmuş ılık duş tuzlu su ve dinlenme dedi seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
canım çok hareketsiz kalınca ya da çok yorulunca şişiyorum bende , o his çok kötü biliyorum, hafif hareket iyidir :) bol su iç tuzu azalt beybisi.. geçmiiş olsun, az kaldı az :))
Baska bir bölüm canım forumda. Acılımı bir derdim varO kızcağızın ailesel sorunları da vardı inş onunla ilgili bi durum değildir erken doğum
Allah yardımcıları olsun
Nerde okudun bdv ne bu arada
Kışın hamileliği güzel oluyo ama bebek doğunca hep bi koruma işteaynen, kışın doğum yaptı benim ark hep, ayy ben nefes alamıyordum evlerinde bebiş üşümesin diye kaloriferi öyle açmışlardı ki, yaz iyidir :))
olabilir canım, çok yorma kendini, çok da yatma dediğim gibi, rica ederiz :))Çok teşekkür ederim. Çaresiz olması çok kötü, çalışırken de yapabilecekler sınırlı dayanıcaz mecbur...
Acaba hafta sonu biraz yoruldum ondan olmuş olabilir mi :/ Ne yapacağımı şaşırdım. Teşekkür ederim destekleriniz için.
Ay evet okudum kilosuda iyi maşallah ama ciğerlerde sıkıntı olmuş tınaıklık varmış o yüzden küveze alınmış Allah yardımcısı olsunhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/premature-annesi-olmak.1124175/
Bu linkten mi bahsediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?