2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aaa gerçekten mi iyiler mi peki
Korkma canım sen tecrübelerinden dolayı korkuyorsun ama nasibimizi yaşicaz kendini öyle düşüncelere daldırma zamanda geçmez inşallah zamanında gelir hepsi
Bebeği küvezdeymiş canım cok okuyamadım ama annesi cok endişeli dogal olarak İnşallah bundan sonra hiç erken dogum olmaz topiğimizde hepsi saglıkla gelir o arkadasın oglu da bir an önce toparlar. Dua edelim..

canım çok hareketsiz kalınca ya da çok yorulunca şişiyorum bende , o his çok kötü biliyorum, hafif hareket iyidir :) bol su iç tuzu azalt beybisi.. geçmiiş olsun, az kaldı az :))

hımmm sling bakim o zman kuzu, evet yenidoğan aparatı ile alacaktım alırsam zaten, slinge baktım ama ben beceremem belki bebiş aradan dereden düşer diye korktum yaa neden böyle düşündüm bilmiyorum.
İlahi canım düşmez merak etme ama sen nasıl rahat edersen o. Yenidoğan uyumlu kangurular da iş görür

allahtan yaza denk geldik, kışında içten kaloriferli olurduk gerçii
Ay evet seviyorum yaz hamileliğini, dogunca üşüdü mu derdi de yok

Bebeği küvezdeymiş canım cok okuyamadım ama annesi cok endişeli dogal olarak İnşallah bundan sonra hiç erken dogum olmaz topiğimizde hepsi saglıkla gelir o arkadasın oglu da bir an önce toparlar. Dua edelim..
Amin vakti zamanında gelsinler

Çok haklı link verir misin canım varsa kaç haftalık kaç kilo doğdu acaba İnşallah Rabbim kimseyi zorda darda bırakmasın evladıyla sınamasın canım

sen niye korktun canım bi durum mu var yoksa?
Benim kızım 37+0 da dogdu bir sorunu yoktu sukur ama araları az olunca korkuyorum. Bir de hamileliğimin basında bir ara plesanta ondeydi sık sık kordonu boynuna dolayıp actı oglum falan derken içimde hep acaba erken mi dogacak diye kaygı olustu

Iyi yapmışsın vazgeçmekle yoksa sen nisanin poposuna vuramadan onlar sana vuracakmış

O kızcağızın ailesel sorunları da vardı inş onunla ilgili bi durum değildir erken doğum
Allah yardımcıları olsun
Nerde okudun bdv ne bu arada

anladım canım , rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun ayrı bırakmasın inşallah :)

Canım ben onu sordum ama Malesef dinlenmekten başka hiç bişeyi yokmuş ılık duş tuzlu su ve dinlenme dedi seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim. Çaresiz olması çok kötü, çalışırken de yapabilecekler sınırlı dayanıcaz mecbur...

canım çok hareketsiz kalınca ya da çok yorulunca şişiyorum bende , o his çok kötü biliyorum, hafif hareket iyidir :) bol su iç tuzu azalt beybisi.. geçmiiş olsun, az kaldı az :))

Acaba hafta sonu biraz yoruldum ondan olmuş olabilir mi :/ Ne yapacağımı şaşırdım. Teşekkür ederim destekleriniz için.

olabilir canım, çok yorma kendini, çok da yatma dediğim gibi, rica ederiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…