Ağlicaktım cumartesi gecesi pazar kalkmadan yattım o ayak acısından çok şükür indi bugün doktora gittim geldim yine başladı hafif acı şişlik yok kesinlikle uzun süre ayakkabı ayakta kalma ve yorgunluk yapıyo canımÇok teşekkür ederim. Çaresiz olması çok kötü, çalışırken de yapabilecekler sınırlı dayanıcaz mecbur...
Acaba hafta sonu biraz yoruldum ondan olmuş olabilir mi :/ Ne yapacağımı şaşırdım. Teşekkür ederim destekleriniz için.
O beni baya germistiHello kızlar
Geçmişi okuyamıyorum hiç
Gece gittim netflixde birdbox izledim içim kıyıldı gerildim hamilelik doğum falan
Ama güzel uyumuşum gece çok kalkmadım böyle olunca çok mutlu oluyorum
Epidurali de ne fena anlatmış tam korktuğum şeyler :)Bebeği küvezdeymiş canım cok okuyamadım ama annesi cok endişeli dogal olarakİnşallah bundan sonra hiç erken dogum olmaz topiğimizde hepsi saglıkla gelir o arkadasın oglu da bir an önce toparlar. Dua edelim..
Ay evet okudum kilosuda iyi maşallah ama ciğerlerde sıkıntı olmuş tınaıklık varmış o yüzden küveze alınmış Allah yardımcısı olsun
Ağlicaktım cumartesi gecesi pazar kalkmadan yattım o ayak acısından çok şükür indi bugün doktora gittim geldim yine başladı hafif acı şişlik yok kesinlikle uzun süre ayakkabı ayakta kalma ve yorgunluk yapıyo canım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/premature-annesi-olmak.1124175/
Bu linkten mi bahsediyorsunuz ?
Acı yok acı yokEpidurali de ne fena anlatmış tam korktuğum şeyler :)
Rabbim evlatla sınamasın kimseyi Allahım yardımcısı olsunBende çok üzüldüm. 2 yıl önce çok yakın arkadaşımın 31 haftalıkken bir anda suyu geldi ve doğuma alınmıştı. 1 aya yakın kuvözde kaldı. Evet malesef uzun bir süre kucağa vermedilerO 1750 doğurmuştu ve 1450 ye kadar düştü doğumdan sonra,2 kiloyu görmeden çıkartmıyorlardı. Hastane yönetmeliği böyleymiş. Her gün gram gram takibini yaptı durdu. Çok zor Allahım kimseye yaşatmasın. Kilosu iyiymiş bu bebeğin neyse ki çok kalmaz diye umut ediyorum. O solunum sorunu 4 kiloluk bebekte bile olabiliyor 2-3 güne bile çıkartırlar belki. Dualarımız o ve onun gibi herkesle...
Ya aynen bende öyle. Hareket etmek istemiyorum ödem bir tuhaf hissettiriyor. Sende dikkat et bol bol dinlenmeye bak şansın varken.
hepimiz sağlıklıca zamanında doğuralım inşallah içimi bir sıkıntı aldı
Amin canım hem canımızı sıkmamak hem de son haftalarda kendimizi fazla yormamamız gerekiyor sanırımAmin o yüzden hiç bir şeye canımızı sıkmamak gerekiyor elimizden geldiğince. Sonraki süreç daha üzüyor çünküAllahım bir an önce iyi haberlerini aldırıp içini rahatlatsın inşallah çok zor. Makinaya bağlı olması üzdü beni de en çok. Sanıyorum anneye tam açıklama yapılmadığı için çok tedirgin. Acil şifalar versin Allahım.
çok güzellerrr afiyetle yenilsin inşallah
İnşallah canımmçok güzellerrr afiyetle yenilsin inşallah
Hediyeliklerimiz ve çikiletamız geldi teyzeleri
Canım çikolata kampanyada şuan o gördüğün 50lik kutu isimli olarak 80 tl çikolata atolyesindenÇok güzelmişşş :) Nereden , ne kadara sipariş verdiniz ? Belki yazıldı ama ben görmemiş olabilirim sanki.
İnsana değer vermeyen iş yeri ve patron, bir de kadın. Halinden en çok anlaması gereken cins. Çok mecbur değilsen bunlarla devam etme derim. Değişmez çünkü..ya çok sinirlendim kızlar!! oturdum sinirimden ağlıyorum resmen..
normalde bayramda seyranda çalışılan bir işyerinde çalışıyorum, iş arkadaşlarım 2 gün çalışıp 2 gün off yapıyor ben hamile olduğum için 6 gün çalışıp 1 gün off yapıyorum. bugün iş yerimden bayramda bir gün izin istedim. biz bayramda izin kullandırtmıyoruz dedi kadın bana ya. bütün iş arkadaşlarım off yapıyor ben hamile halimle bütün bayram eşek gibi çalışcam hale bak!!
Kuzum çikolata atolyesinden 50lik 80 tl çikolatalar isimler süsü püsü kutusu dahilNerede nekadara yaptırdınız canım hediyelik ne tam olarak @Meylen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?