Teşekkür ederizÇok tatlıkaça yaptırdın canım bende artık karar verip sipariş vereyim diyorum
Rapor al canım böyle iş yerine müstehak al 2 gün raporunu gıkını da çıkaramazya çok sinirlendim kızlar!! oturdum sinirimden ağlıyorum resmen..
normalde bayramda seyranda çalışılan bir işyerinde çalışıyorum, iş arkadaşlarım 2 gün çalışıp 2 gün off yapıyor ben hamile olduğum için 6 gün çalışıp 1 gün off yapıyorum. bugün iş yerimden bayramda bir gün izin istedim. biz bayramda izin kullandırtmıyoruz dedi kadın bana ya. bütün iş arkadaşlarım off yapıyor ben hamile halimle bütün bayram eşek gibi çalışcam hale bak!!
Gittik cnm çok şükür iyiymişİnşallah canımmgittin mi iyi mi bıdık
Çook şirinler bayıldım
Oh gözünaydın canımGittik cnm çok şükür iyiymiş. Fazla yorulmaktan olabilir dedi doktorum. Birde yön değiştirmiş o yüzden hareketleri farklı gelmiş olabilir dedi
Yalancı doğum sancıları galibailk gebeliğimde senin haftalarından itibaren olmuştu canım sık sık
bayramlar fazla mesaili çalıştırılan zaman dilimleri olup hamileler bu gibi resmi tarihlerde fazla mesaili çalıştırılamaz diye biliyorum.İsterseniz çalıştığınız yerde İK a bu konuyu bir danışın.Ayrıca vardiyalı çalışılan yerlerde de bu durum genel olarak geçerliya çok sinirlendim kızlar!! oturdum sinirimden ağlıyorum resmen..
normalde bayramda seyranda çalışılan bir işyerinde çalışıyorum, iş arkadaşlarım 2 gün çalışıp 2 gün off yapıyor ben hamile olduğum için 6 gün çalışıp 1 gün off yapıyorum. bugün iş yerimden bayramda bir gün izin istedim. biz bayramda izin kullandırtmıyoruz dedi kadın bana ya. bütün iş arkadaşlarım off yapıyor ben hamile halimle bütün bayram eşek gibi çalışcam hale bak!!
CanımmÇook şirinler bayıldımkaçar adet yaptırdın cnm, ben 50 hediyelik yapsam diye düşünüyorum sayıyada kararsız kaldım
Bende de var son 3-4 gündür çok tuhaf bir agri,dün gece eşime ben doğuruyorum galiba dedim o derece yaniİlk gebelikte bende de hiç olmadı bu yalancı kasılma, bunda yaşıyorum. Sanırım gün içinde hic dinlenememekten oluyor mecbur evde küçük cocuk olunca..
Şimdi oldu canım ben yanlış anlamışım, ben 1 saat içerisinde 5 hareket algılanmalı diye düşündüm :)Hayır canım mesela diyelim ki hareket etmedi yok ortada 5 6 saat hissedemedin hemen Bişeyler atıştır uzan 1 saat takip et 5 kere hareket ederse tamamdır bizim için dedi
Valla öyle dedi bakalım
Güzel haberlerle gel canım inşallaaahhh35. Haftanın daha ilk günleri ya ondan az gibi gelmiştir kilosu annesi haftasının sonlarına doğru yine kilosunu almıs olur, bizim melinoş hanım naptı bakalım yarın kontrolum var karın çevresi geride kalmıştı ya
Afiyetle yensin inş baktın mı tadına kız @Meylen
Bende mika kutuları 30 adet yaptırdım aynalı içine çikomu şeker mi lokummu karar vermedim daha
Bide böyle çikolata alıcam yetmezse bununla devam ederim ve sonra evde gelene de veririm diye düşündüm
Ayrı hediyelik bişey vermeyi düşünmüyorum
Mevlütte anılık bişey yaparım bende çokça adetli
Geçmiş olsun, vaktini beklesin bu bebeler ya, hepsinde bir acele. Haziran anneleri grubu da bu sene Mayıs anneleri oldu, bizde de haziranda çok doğum olacak gibi duruyor ya hayırlısı..Bende de var son 3-4 gündür çok tuhaf bir agri,dün gece eşime ben doğuruyorum galiba dedim o derece yani
Kuzum yeni ürünleri tanıtım fiyatı mı neymiş bende tesadüfen gördüm@Meylen cim çikolatalar çok güzel hacı şerif'e bakıyordum ben hep senin aldığın daha uygunmuş sanırım.
Baktım canımAfiyetle yensin inş baktın mı tadına kız @Meylen
Bende mika kutuları 30 adet yaptırdım aynalı içine çikomu şeker mi lokummu karar vermedim daha
Bide böyle çikolata alıcam yetmezse bununla devam ederim ve sonra evde gelene de veririm diye düşündüm
Ayrı hediyelik bişey vermeyi düşünmüyorum
Mevlütte anılık bişey yaparım bende çokça adetli
Arası çok az ise belki ondandır canımHediyelik birşey bende düşünmüyorum.Isimli çikolata vericem hastaneye ve eve gelenlere.Mevlüt yapmakta da kararsızım.Ilk oğlanda büyük çaplı birşey yapmıştım.Belki haksızlık olmasın diye 15-20 kişilik bi Kuran okuma yapabilirim.Niye böyleyim ki ben yaaaa.2.cocuk olunca mı acaba.1.de kafayı yiyodum onu da bunu da şunu da herşeyi yapmıştım
3-4 hafta daha dursa 37-38 haftalarda gelse de olur ama daha erkeni olmasinGeçmiş olsun, vaktini beklesin bu bebeler ya, hepsinde bir acele. Haziran anneleri grubu da bu sene Mayıs anneleri oldu, bizde de haziranda çok doğum olacak gibi duruyor ya hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?