2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Rapor al canım böyle iş yerine müstehak al 2 gün raporunu gıkını da çıkaramaz

Gittik cnm çok şükür iyiymiş . Fazla yorulmaktan olabilir dedi doktorum. Birde yön değiştirmiş o yüzden hareketleri farklı gelmiş olabilir dedi
Oh gözünaydın canım bu haftanın da kaygısı bu olcak demek ki doğsunlarda gerek ısırarak gerek mıncıklayarak gerek sıka sıka severek alırız öcümüzü

bayramlar fazla mesaili çalıştırılan zaman dilimleri olup hamileler bu gibi resmi tarihlerde fazla mesaili çalıştırılamaz diye biliyorum.İsterseniz çalıştığınız yerde İK a bu konuyu bir danışın.Ayrıca vardiyalı çalışılan yerlerde de bu durum genel olarak geçerli

Çook şirinler bayıldım kaçar adet yaptırdın cnm, ben 50 hediyelik yapsam diye düşünüyorum sayıyada kararsız kaldım
Canımm Kuzum bizim hastaneye büyükler gelmez kuzenler arkadaşlar falan gelir o yüzden 30 tane süs 50lik çikolata yaptırdım gelecek kişileri sen bilirsin tabiki
Mevlüdüne en az 150 yaptırmam lazım ama

Hayır canım mesela diyelim ki hareket etmedi yok ortada 5 6 saat hissedemedin hemen Bişeyler atıştır uzan 1 saat takip et 5 kere hareket ederse tamamdır bizim için dedi
Valla öyle dedi bakalım
Şimdi oldu canım ben yanlış anlamışım, ben 1 saat içerisinde 5 hareket algılanmalı diye düşündüm :)
Güzel haberlerle gel canım inşallaaahhh Kızın seni üzmeyecek bence annesi

Afiyetle yensin inş baktın mı tadına kız @Meylen
Bende mika kutuları 30 adet yaptırdım aynalı içine çikomu şeker mi lokummu karar vermedim daha
Bide böyle çikolata alıcam yetmezse bununla devam ederim ve sonra evde gelene de veririm diye düşündüm
Ayrı hediyelik bişey vermeyi düşünmüyorum
Mevlütte anılık bişey yaparım bende çokça adetli

Hediyelik birşey bende düşünmüyorum.Isimli çikolata vericem hastaneye ve eve gelenlere.Mevlüt yapmakta da kararsızım.Ilk oğlanda büyük çaplı birşey yapmıştım.Belki haksızlık olmasın diye 15-20 kişilik bi Kuran okuma yapabilirim.Niye böyleyim ki ben yaaaa.2.cocuk olunca mı acaba.1.de kafayı yiyodum onu da bunu da şunu da herşeyi yapmıştım

Bende de var son 3-4 gündür çok tuhaf bir agri,dün gece eşime ben doğuruyorum galiba dedim o derece yani
Geçmiş olsun, vaktini beklesin bu bebeler ya, hepsinde bir acele. Haziran anneleri grubu da bu sene Mayıs anneleri oldu, bizde de haziranda çok doğum olacak gibi duruyor ya hayırlısı..

Baktım canım anayı unutmayıp isimsiz tadımlık göndermişler çok güzel tadı
badem şekeri çok şık duruyo bence hani renkliler var ya mavi pembe falan

Arası çok az ise belki ondandır canım
Benim ara çok olunca hevesliyim çok değişmiş herşey bide yapasım geliyo
Kızımda hastane süsü püsü bile yoktu ben yapmıştım kendi ellerimle öyle satılan bişeyler değildi bunlar
Aşmış organizasyon işleri kendini

Mevlüt bizim sokakta kızımın doğumgünlerinide yaptığım bi cafe var ama büyük katlı
Orada olacak büyük ihtimal eylül ayında bizde önemlidir mevlüt evimiz küçük kızımda çok zorlanmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…