2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şimdi oldu canım ben yanlış anlamışım, ben 1 saat içerisinde 5 hareket algılanmalı diye düşündüm :)

Güzel haberlerle gel canım inşallaaahhh Kızın seni üzmeyecek bence annesi
Hissedemezsek bu şekilde olucakmış takibi canım yoksa ayaktayken zaten hissedemiyorum ki artık nette de 2 saatte 10 hareket yazıyodu zaten

Canım tam tersi olması gerekmiyor mu onlar niye 2 gün çalışıp 2 gün izin yapıyo çalışma saatleri mi fazla sende doğum iznine ayrıl öyleyse

Bende hepsini yıkamadıö daha sadece hastane çantasını hazırladım
Kapı süsü de gelirse eksiğimiz bitiyor sonra dinlenmek istiyorum artık uğraşacak dermanım kalmadı
kapı süsünü ben de sipariş verdim bu hafta gelecekmiş kendime gecelik falan hiç bişey almadım 15 güne kadar inşallah. kıyafetleri de haftasonu yıkarım :))

Ben pempe draje koydum canım ama inanılmaz pahalı kilosu 58₺ di 100 ad aldım 24 kutu için 4 er tane koydum

Çok tatlı görünüyor canım detay alalım adet fiyat vs

Kuzum o gördüğün kutu 50lik çikolata 80 tlye yaptırdım çikolata atolyesinden
Hediyelikleri 30 tane lavanta var içinde 122 TL bişey tuttu hayaller dükkanından yaptırdım kafayı sıyırdım çok model var

Kızlar Dr geliyorum bende benim oglen bir haftada 550gram olmuş karın çevresinde son iki haftadır önde gidiyor 3 hafta kadar şeker normal dedi ama canım sıkıldı ya bu bebe neden bu kadar hızlı buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…