ya çok sinirlendim kızlar!! oturdum sinirimden ağlıyorum resmen..
normalde bayramda seyranda çalışılan bir işyerinde çalışıyorum, iş arkadaşlarım 2 gün çalışıp 2 gün off yapıyor ben hamile olduğum için 6 gün çalışıp 1 gün off yapıyorum. bugün iş yerimden bayramda bir gün izin istedim. biz bayramda izin kullandırtmıyoruz dedi kadın bana ya. bütün iş arkadaşlarım off yapıyor ben hamile halimle bütün bayram eşek gibi çalışcam hale bak!!
Bende hepsini yıkamadıö daha sadece hastane çantasını hazırladım
Kapı süsü de gelirse eksiğimiz bitiyor sonra dinlenmek istiyorum artık uğraşacak dermanım kalmadı
Kapı süsü de gelirse eksiğimiz bitiyor sonra dinlenmek istiyorum artık uğraşacak dermanım kalmadı
kapı süsünü ben de sipariş verdim bu hafta gelecekmiş kendime gecelik falan hiç bişey almadım 15 güne kadar inşallah. kıyafetleri de haftasonu yıkarım :))
Afiyetle yensin inş baktın mı tadına kız @Meylen
Bende mika kutuları 30 adet yaptırdım aynalı içine çikomu şeker mi lokummu karar vermedim daha
Bide böyle çikolata alıcam yetmezse bununla devam ederim ve sonra evde gelene de veririm diye düşündüm
Ayrı hediyelik bişey vermeyi düşünmüyorum
Mevlütte anılık bişey yaparım bende çokça adetli
Kuzum o gördüğün kutu 50lik çikolata 80 tlye yaptırdım çikolata atolyesinden
Hediyelikleri 30 tane lavanta var içinde 122 TL bişey tuttu hayaller dükkanından yaptırdım kafayı sıyırdım çok model var
kapı süsünü ben de sipariş verdim bu hafta gelecekmiş kendime gecelik falan hiç bişey almadım 15 güne kadar inşallah. kıyafetleri de haftasonu yıkarım :))
Kızlar Dr geliyorum bende benim oglen bir haftada 550gram olmuş karın çevresinde son iki haftadır önde gidiyor 3 hafta kadar şeker normal dedi ama canım sıkıldı ya bu bebe neden bu kadar hızlı buyuyor