Canım siz çok şanslısınız Türkiyekiler,her an doktora gidip bakabilirsiniz ultrasonla bizim burdaki doktorlarin ultrason cihazı bile yok başka yere gönderiyorlar baktiriyorlar,onların da yetkileri yok sonuçları söylemeye
Emzirirken ağlıyorum beşiğin yanından ayrilamiyorum sürekli sukrediyorum yine de yetmiyor daha önce hiç bir şeyi sevmismiyim acaba diye kendimi sorguluyorum sürekli. Vallahi billahi böyle bir his yok böyle bir mutluluk yok. O kadar istiyorum ki sizinde bir an evvel tatmanizi hayirlisiyla .. onun böyle ellerimi sıkıca tutması memeye iyice sokulması. Herkes susturmak için bin takla atarken sadece kucağına aldın diye susmasi seni tanıyor olması muazzam..
Ben şeker tatlı sevmem kızımda sevmiyo tepki verdiği şeyleri buldum mesela karpuz erik peynir patates bunlara çıldırıyor diyebilirim
Hadi inşallah güzel haberle gelirsin sende
Aynen canım bugün 34+2 deyim kilosu normal sınırlarda ama ben Bi 50 100 gr fazla bekliyordum az beslenmiş haftaya pazartesiye kadar 150-200 gram almış olmazsa popoya popoya vurucam
İnşallah yakalamıştır kuzun gününü sen güzel beslen gerisini bebekler hallediyor canım
Kızlar az önce bdv de gördüm. Burada mütamadiyenüzgün nickli bir arkadas vardı.Dogum yapmış.Ben de iyice korkmaya basladım erken dogacak diye. Doktoruma soyledım ciğer geliştirici yapalım mı dedim.Eğer acil bir durum olursa o kadar vaktimiz olur dedi. Hakkımızda hayırlısı
Ceviz yumurta yiyorum süt değil ama yoğurt ve peynir yiyorum kuzum
Doktor genetik senden kilolu çıkması imkansız dedi uzun boylu minyon muş benim hatun da haftasına göre zaten normal çok şükür
Yaaa kızlar ayakları tam böbreğime ve alt kısma vuruyor acı çektircek kadar sancım yok bu cmtsi kontrolüm eskiden hep sağdan vuruyordu,şimdi sol taraftan can acıtacak kadar çığlık atıyorum resmen
Canım kimliği nasıl cıkardınız randevuyla mı direk gidip mi şimdi yeni kimlik kartları varya ondan sordum. 300 çok değil mi ya yarısını geri alsınlar bu kadar cömertlik olmaz :)))))