2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim de öyle, hatta haftasonu ankaradaydık, bize 2 saatlik yol bize, bi ara yolda doğuruyorum sandım ama normalmiş
Canım siz çok şanslısınız Türkiyekiler,her an doktora gidip bakabilirsiniz ultrasonla bizim burdaki doktorlarin ultrason cihazı bile yok başka yere gönderiyorlar baktiriyorlar,onların da yetkileri yok sonuçları söylemeye

Kızlar çok yoruldum bugun misafir bebek odası derken
Alttan iğne batması gibi oluyor arada
Sizde de bu durum mevcut mu

allahımmm resmen bebek aşeriyorum şuan

canım ceviz yumurta süt bunları hergün yiyo musun ?

bdv ?
böyle bi nick hatırlıyorum evet oda mı doğurmuş

Yaaa kızlar ayakları tam böbreğime ve alt kısma vuruyor acı çektircek kadar sancım yok bu cmtsi kontrolüm eskiden hep sağdan vuruyordu,şimdi sol taraftan can acıtacak kadar çığlık atıyorum resmen

Bizde perşembe kontrole gideceğiz bayram öncesi bayramda göremicem yavrumu bidaha bayramdan sonraya

Canım kimliği nasıl cıkardınız randevuyla mı direk gidip mi şimdi yeni kimlik kartları varya ondan sordum. 300 çok değil mi ya yarısını geri alsınlar bu kadar cömertlik olmaz :)))))

Hah hah bu iyiydi
Tam bilmiyorum birkaç yıl önce her çocuk için aylık 32 tl idi maaşa yansıması. Yav bir paket bez bile daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…