İnşaallah toparlamıştır canım. Ben 32 de gitmiştim. Kaygılarım azaldı şükür. Bazı ölçümler 33 bile çıktı. Güzel beslenmekten yorulmuş olsak bile devam etmek lazım galiba.35. Haftanın daha ilk günleri ya ondan az gibi gelmiştir kilosu annesi haftasının sonlarına doğru yine kilosunu almıs olur, bizim melinoş hanım naptı bakalım yarın kontrolum var karın çevresi geride kalmıştı ya
Maşaallah canım kolay gelsin. Bu sene benden hayır yokİzinli haftamdan selamlar çalışabilir aldım ama yıllık izin kullanıyoruz kocamla beraber. Kaşındım misafir alıyorum akşama yakın arkadaşım ve yeğenimbebek olunca alamam diye herkesi Çağırasım var
Temmuz annelerinde miydi ?@mutemadiyenuzgunKızlar az önce bdv de gördüm. Burada mütamadiyenüzgün nickli bir arkadas vardı.Dogum yapmış.Ben de iyice korkmaya basladım erken dogacak diye. Doktoruma soyledım ciğer geliştirici yapalım mı dedim.Eğer acil bir durum olursa o kadar vaktimiz olur dedi. Hakkımızda hayırlısı
Evet evet hatta benimle ayni gündü doğum yapacağı günTemmuz annelerinde miydi ?@mutemadiyenuzgun
Deme kız öyleKızlar size foto atcam ama korkmayın tamam mı Allah korusun bişey olmasın önceden uyarayım evet ben bir insanım:)))
Nasıl demeyim kız şu göbeğe bir bakDeme kız öyle
Baktım gayet güzel bir göbek :) parmaklar da öyle olması normalNasıl demeyim kız şu göbeğe bir bak
Hıhı hıhı :))) valla resimde daha küçük bile çıkmış ben bakıp bakıp korkuyorum:)))Baktım gayet güzel bir göbek :) parmaklar da öyle olması normal❤
Öyle oluyor canım. Biz de ilkine mevlüt yaptık. İkinciye yapmadık. Süs, çikolata vs. ise hepsinde aynı olmasına dikkat ediyorum. Onlara Lora'dan bebek süsü yaptırmıştım. Bunda da ordan beğendik. Çikolatada ise fark bu isimli olacak inşallah o kadar..Hediyelik birşey bende düşünmüyorum.Isimli çikolata vericem hastaneye ve eve gelenlere.Mevlüt yapmakta da kararsızım.Ilk oğlanda büyük çaplı birşey yapmıştım.Belki haksızlık olmasın diye 15-20 kişilik bi Kuran okuma yapabilirim.Niye böyleyim ki ben yaaaa.2.cocuk olunca mı acaba.1.de kafayı yiyodum onu da bunu da şunu da herşeyi yapmıştım
Ohho biz o paraya bez mama birde küçük altın alırız çocuğumuzaCanım kimliği nasıl cıkardınız randevuyla mı direk gidip mi şimdi yeni kimlik kartları varya ondan sordum. 300 çok değil mi ya yarısını geri alsınlar bu kadar cömertlik olmaz :)))))
Dün gece bende doğruyorum sandım, yani karnım taş kesiliyor aynı anda bele ve makata doğru bi sancı geliyor. Bu haftada yalancı doğum sancısı normal diyorlar bende düzenli değil diye önemsemedim ama gel bana sor. Süreleri çok doğru değil ama kasılma zamanları doğruBende de var son 3-4 gündür çok tuhaf bir agri,dün gece eşime ben doğuruyorum galiba dedim o derece yani
Gel bide beni al:)))Ohho biz o paraya bez mama birde küçük altın alırız çocuğumuza
Dün gece bende doğruyorum sandım, yani karnım taş kesiliyor aynı anda bele ve makata doğru bi sancı geliyor. Bu haftada yalancı doğum sancısı normal diyorlar bende düzenli değil diye önemsemedim ama gel bana sor. Süreleri çok doğru değil ama kasılma zamanları doğru
Yokmu koca forumda bir muhasebeci aaaaaaa:))))) kızıyorım amaaaaaaa
Arası çok az ise belki ondandır canım
Benim ara çok olunca hevesliyim çok değişmiş herşey bide yapasım geliyo
Kızımda hastane süsü püsü bile yoktu ben yapmıştım kendi ellerimle öyle satılan bişeyler değildi bunlar
Aşmış organizasyon işleri kendini
Mevlüt bizim sokakta kızımın doğumgünlerinide yaptığım bi cafe var ama büyük katlı
Orada olacak büyük ihtimal eylül ayında bizde önemlidir mevlüt evimiz küçük kızımda çok zorlanmıştık
Canim sen süre falan tütmüşsün ama ben onlari yapmayi bile bilmem. Evet yalancı doğum sancıları başlıyormuş bu haftalardaOhho biz o paraya bez mama birde küçük altın alırız çocuğumuza
Dün gece bende doğruyorum sandım, yani karnım taş kesiliyor aynı anda bele ve makata doğru bi sancı geliyor. Bu haftada yalancı doğum sancısı normal diyorlar bende düzenli değil diye önemsemedim ama gel bana sor. Süreleri çok doğru değil ama kasılma zamanları doğru
Kızlar Dr geliyorum bende benim oglen bir haftada 550gram olmuş karın çevresinde son iki haftadır önde gidiyor 3 hafta kadar şeker normal dedi ama canım sıkıldı ya bu bebe neden bu kadar hızlı buyuyor
allahımmm resmen bebek aşeriyorum şuan
Şükür:) özel msj attım canım anlar mı bilmem ama deneyelim:))Canım nasıl bi problem var? Eşim iktisadi idari bilimler fak. mezunu. Danışırız olmazsa
Canim sen süre falan tütmüşsün ama ben onlari yapmayi bile bilmem. Evet yalancı doğum sancıları başlıyormuş bu haftalardakalsınlar bir kaç hafta daha sonra gelsinler. Buraya yazan bir arkadaş daha doğum yapti gerçi o bizi hatirlamiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?