2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşaallah toparlamıştır canım. Ben 32 de gitmiştim. Kaygılarım azaldı şükür. Bazı ölçümler 33 bile çıktı. Güzel beslenmekten yorulmuş olsak bile devam etmek lazım galiba.

Temmuz annelerinde miydi ?@mutemadiyenuzgun

Öyle oluyor canım. Biz de ilkine mevlüt yaptık. İkinciye yapmadık. Süs, çikolata vs. ise hepsinde aynı olmasına dikkat ediyorum. Onlara Lora'dan bebek süsü yaptırmıştım. Bunda da ordan beğendik. Çikolatada ise fark bu isimli olacak inşallah o kadar..

Canım kimliği nasıl cıkardınız randevuyla mı direk gidip mi şimdi yeni kimlik kartları varya ondan sordum. 300 çok değil mi ya yarısını geri alsınlar bu kadar cömertlik olmaz :)))))
Ohho biz o paraya bez mama birde küçük altın alırız çocuğumuza

Bende de var son 3-4 gündür çok tuhaf bir agri,dün gece eşime ben doğuruyorum galiba dedim o derece yani
Dün gece bende doğruyorum sandım, yani karnım taş kesiliyor aynı anda bele ve makata doğru bi sancı geliyor. Bu haftada yalancı doğum sancısı normal diyorlar bende düzenli değil diye önemsemedim ama gel bana sor. Süreleri çok doğru değil ama kasılma zamanları doğru

Eklentiler

• 1173A259-F582-41F9-8B27-439FC5CBC475.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 39
Gel bide beni al:)))

Araları 4 yaş 4 ay olacak ogluslarimin.Yakin sayılır.Mevlut ilk bebekte önemlidir bizimde.Ikinciye yapan çok nadirdir.Kuran okuma yapılır da öyle hani büyük organizasyon yapılmaz.Kucuk oğluma haksızlık gibi düşünüyorum yapıyorum herşeyi de böyle istek heyecan patlaması yok yani.Saglikla bi doğsun da bakıcam artik

Canim sen süre falan tütmüşsün ama ben onlari yapmayi bile bilmem. Evet yalancı doğum sancıları başlıyormuş bu haftalarda kalsınlar bir kaç hafta daha sonra gelsinler. Buraya yazan bir arkadaş daha doğum yapti gerçi o bizi hatirlamiyor ama

Kızlar Dr geliyorum bende benim oglen bir haftada 550gram olmuş karın çevresinde son iki haftadır önde gidiyor 3 hafta kadar şeker normal dedi ama canım sıkıldı ya bu bebe neden bu kadar hızlı buyuyor

Canım anne baba iri yapılı iseniz bu da etken olabilir.

allahımmm resmen bebek aşeriyorum şuan

Sıra sende mi acaba?

Doğum öncesi bakıma girecekler vardı. Mayıs başı diyordum mayıs sonu ancak bugün saçımı boyatabildim ki en son hamilelik öncesi boyatmıştım. Benim bakım bu kadar dahası yok..

Benim bi ara 10dkda 1 karnım sertleşince ben bi bakayım sıklığına dedim. Telda dr banu’nun uygulamasını kullanıyorum o uygulamada var bu özellik. 36ya bayram sonuna kadar doğmasında sonrası çok önemli değil doktorum 34ü hedef koymuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…