Ben kestirdim ama boyatamadım annem kıyameti kopardı kimyasalmıs bebek varmış mış mış boyattırmadı vallaDoğum öncesi bakıma girecekler vardı. Mayıs başı diyordum mayıs sonu ancak bugün saçımı boyatabildim ki en son hamilelik öncesi boyatmıştım. Benim bakım bu kadardahası yok..
Bende de var banu çifti app aslında bende bidahakinr bakayim. Canım sen amerika da doktor buldun mu? İlgili mi? Bide ben çok özür dilerim önceki gebeliğin ikizdi ya bunu da hep ikiz sanıyorum Karıştırıyorum. Aramızda 10 gün var seninle şimdi allah koruyan doğum yapsam pek sakıncası olmaz demi?Benim bi ara 10dkda 1 karnım sertleşince ben bi bakayım sıklığına dedim. Telda dr banu’nun uygulamasını kullanıyorum o uygulamada var bu özellik. 36ya bayram sonuna kadar doğmasında sonrası çok önemli değil doktorum 34ü hedef koymuştu
Bilmiyorum ama şunu okudum kendini iyi hissettirecekse neden olmasın.Ben kestirdim ama boyatamadım annem kıyameti kopardı kimyasalmıs bebek varmış mış mış boyattırmadı valla
Ya seninki çok da yalancı kasılma gelmedi anlattığın kadarıyla, bi dr mı görünsen, en azından acılma var mı bi baksalar..Ohho biz o paraya bez mama birde küçük altın alırız çocuğumuza
Dün gece bende doğruyorum sandım, yani karnım taş kesiliyor aynı anda bele ve makata doğru bi sancı geliyor. Bu haftada yalancı doğum sancısı normal diyorlar bende düzenli değil diye önemsemedim ama gel bana sor. Süreleri çok doğru değil ama kasılma zamanları doğru
Canım bana da atabilirsinŞükür:) özel msj attım canım anlar mı bilmem ama deneyelim:))
Bende 14 haftalikken amonyaksiz boyayla boyadim hiç bir sorunumuz olmadi çok şükür kesim de yaptimBilmiyorum ama şunu okudum kendini iyi hissettirecekse neden olmasın.
Düz boyaydı benim. Amonyaksız bi boya tercih ettim. Kimyacı bi arkadaş demiştiKoku, ciltte yanma vs olmadı.
Evet canımTemmuz annelerinde miydi ?@mutemadiyenuzgun
Benim ikiside tüp bebekti, bunda ikizi göze alamadık tek embriyo transferi yaptık rabbim nasip etti şükürBende de var banu çifti app aslında bende bidahakinr bakayim. Canım sen amerika da doktor buldun mu? İlgili mi? Bide ben çok özür dilerim önceki gebeliğin ikizdi ya bunu da hep ikiz sanıyorum Karıştırıyorum. Aramızda 10 gün var seninle şimdi allah koruyan doğum yapsam pek sakıncası olmaz demi?
Bende 2 kere boyattı. Doktorum izin verdi.Bilmiyorum ama şunu okudum kendini iyi hissettirecekse neden olmasın.
Düz boyaydı benim. Amonyaksız bi boya tercih ettim. Kimyacı bi arkadaş demiştiKoku, ciltte yanma vs olmadı.
22sinde gittim canım 4 cmdi progesteronda kullanıyorum, dakikaları düzenli ılmayınca önemsemedim. Çokta gazım var midem gergin ondanda şüphelendim bende bilmiyorumki burda ha deyince doktorada gidemiyorsunYa seninki çok da yalancı kasılma gelmedi anlattığın kadarıyla, bi dr mı görünsen, en azından acılma var mı bi baksalar..
Benim ikiside tüp bebekti, bunda ikizi göze alamadık tek embriyo transferi yaptık rabbim nasip etti şükürBana istdaki doktorum 34ten sonra doğarsa solunum cihazına bağlanma riski çok düşük, birkaç gün küvezde kalıp çıkar demişti. Yani 34 çok iyi benim için.
Burdaki doktorum hintli, iyi ilgili. İki kere gittim 2. Muayenede ultrason istedi, bi dahakinde 34ü geçicem nst isteyecek heralde. Doğuma takipli olduğum doktorun girmesi küçük ihtimal sezeryansa geliyormuş normalse o muayenehaneden/klinikten kim varsa hastanede o yaptırıyormuş. Doktor çok önemli değil doğuma kadar, o gün inşallah iyi biri denk gelir.
Anladim burayla ayni sistemmiş. Benim doktorum da planli olursa ben gelirim demisti ama ani doğum olursa hastanede kim olursa o yapacak demişti. Aslında nstye suan geçmiş olman lazımdı ama galiba oda doktordan doktora değişiyor ben şimdiye kadar 2 kez gittim,yarin de gidiyorum her hafta var nstm sanki gereksiz bisey
Kız ne var be klasik hamilelik işteEvet o bir göbek o dolma dolmalarda parmak
Sen çok çağırma doğumu, bir de benim kuzu tosun oldu diyorsun. İnşallah zamanında sağlıkla gelirAy kızlar hakketten benim en büyük korkum oldu bayramda doğum yapmak niye bilmiyorum çok korkuyorum bayramdan
Kız ben varım ya grubun muhasebecisi ik sorumlusu özlük personel idari işler ne ararsan amele styleŞükür:) özel msj attım canım anlar mı bilmem ama deneyelim:))
Meylenciğim rahat bırak kızı ya. Uyuyor çocuk.Yok bu çocuğun hareketleri benim canımı sıkıyor gerçekten yine yok ortada Allahım bugün kontrole gitmesem doktora uçucam o derece
Çok yorduysan kendini oynamıyorYok bu çocuğun hareketleri benim canımı sıkıyor gerçekten yine yok ortada Allahım bugün kontrole gitmesem doktora uçucam o derece
Uyusun da canım anasına da acısın birazcık yahu en son hissettiğim saat 3 4 gibi falandı ya tembel tenekeMeylenciğim rahat bırak kızı ya. Uyuyor çocuk.
Kız deli etti beni 4 gündür ya bugün nstde çekildim ultrasonda da normaldi orda bile uyuyordu noldu da bu kadar uyumaya başladı aklıma mukayet olarak şu 6 haftayı hayırlısıyla geçirmek istiyorumÇok yorduysan kendini oynamıyor
Süt iç bakalım
Uyuyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?