2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğum öncesi bakıma girecekler vardı. Mayıs başı diyordum mayıs sonu ancak bugün saçımı boyatabildim ki en son hamilelik öncesi boyatmıştım. Benim bakım bu kadar dahası yok..
Ben kestirdim ama boyatamadım annem kıyameti kopardı kimyasalmıs bebek varmış mış mış boyattırmadı valla

Bende de var banu çifti app aslında bende bidahakinr bakayim. Canım sen amerika da doktor buldun mu? İlgili mi? Bide ben çok özür dilerim önceki gebeliğin ikizdi ya bunu da hep ikiz sanıyorum Karıştırıyorum. Aramızda 10 gün var seninle şimdi allah koruyan doğum yapsam pek sakıncası olmaz demi?

Ben kestirdim ama boyatamadım annem kıyameti kopardı kimyasalmıs bebek varmış mış mış boyattırmadı valla
Bilmiyorum ama şunu okudum kendini iyi hissettirecekse neden olmasın.
Düz boyaydı benim. Amonyaksız bi boya tercih ettim. Kimyacı bi arkadaş demişti Koku, ciltte yanma vs olmadı.

Ay kızlar hakketten benim en büyük korkum oldu bayramda doğum yapmak niye bilmiyorum çok korkuyorum bayramdan

Ya seninki çok da yalancı kasılma gelmedi anlattığın kadarıyla, bi dr mı görünsen, en azından acılma var mı bi baksalar..

Düz boyaydı benim. Amonyaksız bi boya tercih ettim. Kimyacı bi arkadaş demişti Koku, ciltte yanma vs olmadı.
Bende 14 haftalikken amonyaksiz boyayla boyadim hiç bir sorunumuz olmadi çok şükür kesim de yaptim

Kızlar ben çok beleşci oldum ya Online bir form doldurdum enfamilin ürünlerini göndermişler denemem için. İnşallah lazım olmaz ama olursa da denemek için fena değil

Eklentiler

• 4EEBF484-9BD2-42D6-9C28-E2058262F656.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 61
Benim ikiside tüp bebekti, bunda ikizi göze alamadık tek embriyo transferi yaptık rabbim nasip etti şükür Bana istdaki doktorum 34ten sonra doğarsa solunum cihazına bağlanma riski çok düşük, birkaç gün küvezde kalıp çıkar demişti. Yani 34 çok iyi benim için.
Burdaki doktorum hintli, iyi ilgili. İki kere gittim 2. Muayenede ultrason istedi, bi dahakinde 34ü geçicem nst isteyecek heralde. Doğuma takipli olduğum doktorun girmesi küçük ihtimal sezeryansa geliyormuş normalse o muayenehaneden/klinikten kim varsa hastanede o yaptırıyormuş. Doktor çok önemli değil doğuma kadar, o gün inşallah iyi biri denk gelir.

Bende 2 kere boyattı. Doktorum izin verdi.

Ya seninki çok da yalancı kasılma gelmedi anlattığın kadarıyla, bi dr mı görünsen, en azından acılma var mı bi baksalar..
22sinde gittim canım 4 cmdi progesteronda kullanıyorum, dakikaları düzenli ılmayınca önemsemedim. Çokta gazım var midem gergin ondanda şüphelendim bende bilmiyorumki burda ha deyince doktorada gidemiyorsun

İlk kontrolümde 2. Görüşmemizde ultrason 34ten sonra haftada 2 kez nst demişti. Sonraki kontrolümde ultrasonu çektik doktrla görüşmeye girdik 2 hafta sonra görüşelim dedi, ultrasonda serviks iyi diye galiba. Ama 7 hazirandaki 3. Muayenemde nst demezse ben isteyeceğim, 35tede serviks kültürü yapılıyormuş beta taramak için.

Yok bu çocuğun hareketleri benim canımı sıkıyor gerçekten yine yok ortada Allahım bugün kontrole gitmesem doktora uçucam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…