2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ceviz yumurta yiyorum süt değil ama yoğurt ve peynir yiyorum kuzum
Doktor genetik senden kilolu çıkması imkansız dedi uzun boylu minyon muş benim hatun da haftasına göre zaten normal çok şükür
ben benim kızı diyete mi soksam diyorum
kessem mi bu yediklerimi
boyna kilo alıyo

Kız deli etti beni 4 gündür ya bugün nstde çekildim ultrasonda da normaldi orda bile uyuyordu noldu da bu kadar uyumaya başladı aklıma mukayet olarak şu 6 haftayı hayırlısıyla geçirmek istiyorum
Uyuyacak ki büyüyecek. Bak herşey yolundaymış işte. Kötüyü çağırma kendine

Yok bu çocuğun hareketleri benim canımı sıkıyor gerçekten yine yok ortada Allahım bugün kontrole gitmesem doktora uçucam o derece

Portakal suyu veya herhangi meyve suyu içip yan tarafına uzan bakalım.Ama normal yani 7/24 hareket etmiyorlar.Arada uyuyorlar ya da hareketleri cılız oluyor.Takinti haline getirme bu durumu.Sikinti yok Allahın izniyle

Portakal suyu veya herhangi meyve suyu içip yan tarafına uzan bakalım.Ama normal yani 7/24 hareket etmiyorlar.Arada uyuyorlar ya da hareketleri cılız oluyor.Takinti haline getirme bu durumu.Sikinti yok Allahın izniyle
Yemek yicem şimdi canım takıntı değil inan ki önceki hallerini Bi bilsen sende normal karşılamadı umarım Bi kaç gündür yorulduğum içindir eskisi gibi tepinir meleğim

Anladım canım. Az kalmış randevune. Evet benimde sonraki randevumde bisey yapicaz dedi o zaman 35+5 olucam bakteri mi ne o bakilacakmis

Kız deli etti beni 4 gündür ya bugün nstde çekildim ultrasonda da normaldi orda bile uyuyordu noldu da bu kadar uyumaya başladı aklıma mukayet olarak şu 6 haftayı hayırlısıyla geçirmek istiyorum
Yeri daraldı diye az hissedersin ama kuvvetli olur hareketleri

Belkide onu stres yaptı o sebep oldu
Maşallah erken doğmuş ama kilosu çok iyi sanırım kilo bişey ifade etmiyor gelişimi önemli olsun hastalığı olmasın yeter
Vallahi bilemicem,ama katılıyorum kilo onemli ama gelişimi tamamlanmadiysa kötü. Varsın kalsin hastanede 2-3 hafta ne olacak emin ellerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…