- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
ben benim kızı diyete mi soksam diyorumCeviz yumurta yiyorum süt değil ama yoğurt ve peynir yiyorum kuzum
Doktor genetik senden kilolu çıkması imkansız dedi uzun boylu minyon muş benim hatunda haftasına göre zaten normal çok şükür
Uyuyacak ki büyüyecek. Bak herşey yolundaymış işte. Kötüyü çağırma kendineKız deli etti beni 4 gündür ya bugün nstde çekildim ultrasonda da normaldi orda bile uyuyordu noldu da bu kadar uyumaya başladı aklıma mukayet olarak şu 6 haftayı hayırlısıyla geçirmek istiyorum
sus kız ağzından yel alsınCanım anne baba iri yapılı iseniz bu da etken olabilir.
Sıra sende mi acaba?
Yok bu çocuğun hareketleri benim canımı sıkıyor gerçekten yine yok ortada Allahım bugün kontrole gitmesem doktora uçucam o derece
Babada yada sende var mı canım ikimizde 3200 falan doğmuşuz minyon yapımız var 57 kilo ben 65 kilo falan eşim en kilolu olduğumuz halimizben benim kızı diyete mi soksam diyorum
kessem mi bu yediklerimi
boyna kilo alıyo
İnsan korkuyor yaUyuyacak ki büyüyecek. Bak herşey yolundaymış işte. Kötüyü çağırma kendine
Yemek yicem şimdi canım takıntı değil inan ki önceki hallerini Bi bilsen sende normal karşılamadı umarım Bi kaç gündür yorulduğum içindir eskisi gibi tepinir meleğimPortakal suyu veya herhangi meyve suyu içip yan tarafına uzan bakalım.Ama normal yani 7/24 hareket etmiyorlar.Arada uyuyorlar ya da hareketleri cılız oluyor.Takinti haline getirme bu durumu.Sikinti yok Allahın izniyle
ben 3300 eşim 3800 doğmuşuzBabada yada sende var mı canım ikimizde 3200 falan doğmuşuz minyon yapımız var 57 kilo ben 65 kilo falan eşim en kilolu olduğumuz halimiz
Eşin yapılı canım babaya çekmiş o zaman gayet normalben 3300 eşim 3800 doğmuşuz
eşim 1.90 80 kilo
ben 1.68 58dim evlendiğimde
şimdi 80
Anladım canım. Az kalmış randevune. Evet benimde sonraki randevumde bisey yapicaz dedi o zaman 35+5 olucam bakteri mi ne o bakilacakmisİlk kontrolümde 2. Görüşmemizde ultrason 34ten sonra haftada 2 kez nst demişti. Sonraki kontrolümde ultrasonu çektik doktrla görüşmeye girdik 2 hafta sonra görüşelim dedi, ultrasonda serviks iyi diye galiba. Ama 7 hazirandaki 3. Muayenemde nst demezse ben isteyeceğim, 35tede serviks kültürü yapılıyormuş beta taramak için.
Yeri daraldı diye az hissedersin ama kuvvetli olur hareketleriKız deli etti beni 4 gündür ya bugün nstde çekildim ultrasonda da normaldi orda bile uyuyordu noldu da bu kadar uyumaya başladı aklıma mukayet olarak şu 6 haftayı hayırlısıyla geçirmek istiyorum
Evet evet o canımKızlar bu doğum yapan arkadaşın tavuk karası hastalığı mı vardı sanki genetik olucak diye kendini yiyip bitiriyordu ben mi yanlış hatırlıyorum
Banada çıkışmıştı basit Bi hastalık değil falan diye hatta
Kuvveti de yok bacım çünkü hareket yok yemek yedim bekliyorum Bi iki değdi kafa aşağıda popoyu sola dayamış ayaklar sağda C şeklinde duruyo şuan belkide ondanYeri daraldı diye az hissedersin ama kuvvetli olur hareketleri
İnşallah canım tedirginlik işde fenaSen çok çağırma doğumu, bir de benim kuzu tosun oldu diyorsun. İnşallah zamanında sağlıkla gelir
Belkide onu stres yaptı o sebep olduEvet evet o canım
Bunlar ne kiKızlar ben çok beleşci oldum yaOnline bir form doldurdum enfamilin ürünlerini göndermişler denemem için. İnşallah lazım olmaz ama olursa da denemek için fena değil
Vallahi bilemicem,ama katılıyorum kilo onemli ama gelişimi tamamlanmadiysa kötü. Varsın kalsin hastanede 2-3 hafta ne olacak emin ellerdeBelkide onu stres yaptı o sebep oldu
Maşallah erken doğmuş ama kilosu çok iyi sanırım kilo bişey ifade etmiyor gelişimi önemli olsun hastalığı olmasın yeter
Çok büyükkkkk git gide de büyüyo yaKız ne var be klasik hamilelik işte
Süt,bazıları hazır bazılarını sütle karıştırıp veriyorsun çok iyi bir marka anne sütüne çok yakın. İnşallah gerek olmaz öylesine form doldurdum unutmuştum baktim getirdilerBunlar ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?