Rekor bizde eşim 5.5 kilo doğmuş şimdi 1.87 boy 83 kilo:)ben 3300 eşim 3800 doğmuşuz
eşim 1.90 80 kilo
ben 1.68 58dim evlendiğimde
şimdi 80
Kuzum elbette öyle güzel bakılır edilir ama dokunamamak görememek insanı kahreder anlayamayız şuan onuVallahi bilemicem,ama katılıyorum kilo onemli ama gelişimi tamamlanmadiysa kötü. Varsın kalsin hastanede 2-3 hafta ne olacak emin ellerde
Ay evet evet doktor çok fenaymış ne kadar günah ya yeni doğup yapmış bir anneye öyle denilir mi? Canım çok zor biliyorum çokta iyi anlıyorum ama karnımda olup riski olacağına doğsun gözümün önünde olsunKuzum elbette öyle güzel bakılır edilir ama dokunamamak görememek insanı kahreder anlayamayız şuan onu
Birde doktoru tam bir öküzmüş afedersin ben o hastaneyi yıkmıştım başka hastanedeydik şuan mesela beşik almayın ne demek
Tabi orası ayrı konuAy evet evet doktor çok fenaymış ne kadar günah ya yeni doğup yapmış bir anneye öyle denilir mi? Canım çok zor biliyorum çokta iyi anlıyorum ama karnımda olup riski olacağına doğsun gözümün önünde olsun
Aminnn. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayii nasip etsin kuzularimizi,danalarimizi,aslanlarimiziTabi orası ayrı konu
Ne büyük bilinmezlik Allah hepimize acısın kurbanlık koyun gibi ne yaşicaz ne görücez bilmeden ilerliyoruz Allahım sınamasın
Aminnnn bebek inşallahAminnn. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayii nasip etsin kuzularimizi,danalarimizi,aslanlarimizi
İnşallahhhİnşaallah toparlamıştır canım. Ben 32 de gitmiştim. Kaygılarım azaldı şükür. Bazı ölçümler 33 bile çıktı. Güzel beslenmekten yorulmuş olsak bile devam etmek lazım galiba.
Şimdi şunluk demek dicemde ban yicem diyemiyorum ne kadar gaddar insanlar var ya sanane beşiğinden o mu geldi aklına yaniKuzum elbette öyle güzel bakılır edilir ama dokunamamak görememek insanı kahreder anlayamayız şuan onu
Birde doktoru tam bir öküzmüş afedersin ben o hastaneyi yıkmıştım başka hastanedeydik şuan mesela beşik almayın ne demek
Bazı insanlar doktor değil kasap gerçekten Allah vicdanlı merhametli doktorlarla karşılaştırsın yaŞimdi şunluk demek dicemde ban yicem diyemiyorum ne kadar gaddar insanlar var ya sanane beşiğinden o mu geldi aklına yani
Ya o kız adıyla müsemma çok kafaya takan biri galibaKızlar bu doğum yapan arkadaşın tavuk karası hastalığı mı vardı sanki genetik olucak diye kendini yiyip bitiriyordu ben mi yanlış hatırlıyorum
Banada çıkışmıştı basit Bi hastalık değil falan diye hatta
Aynen kesinlikle katılıyorum mizacı öyle demek ki herşeyi olumsuz gören olumsuz düşünen karamsar Bi yapısı varYa o kız adıyla müsemma çok kafaya takan biri galiba
Adı değişik gelmişti bakmıştım da garip gelmişti bi konusu
Kuzum elbette öyle güzel bakılır edilir ama dokunamamak görememek insanı kahreder anlayamayız şuan onu
Canım ben cuma gunu gitmiştim bu hareketsizlikten dolayı doktorum cok kızdı. Ben dunden beri hissetmiyorum cok cılız bir kaç defa hissettim diyince. Dogum dinamik bir olay 12 saatte 10 kez hissetmezsen beklemenin anlamı yok hemen acile dakikalar bile bebek için önemli sonra üzülmeyelim demişti. Sonucta bizde bir sorun cıkmadı. Pozisyonunu değiştirince anne vücudu adapte olana kadar az hissediliyormus. İnşallah sizin de oyle bir şeydir.Uyusun da canım anasına da acısın birazcık yahu en son hissettiğim saat 3 4 gibi falandı ya tembel teneke
Aminn canım yaaKurumus-Maskara kesinlik haklısın @Meylen onu orda bırakıp gitmek öyle zor ki bazen ağlar yinede bırakıp gitmek zorunda kalırsın elinde kolunda damar yolları cidden kolay bı süreç değil Allah sabırla kucağına almayida nasip etsin tüm kuvozde bebeğini bekleyen annelere..
Canım ben sabah kontrolde gördüm iyi çok şükür şimdide zıplıyo meselaCanım ben cuma gunu gitmiştim bu hareketsizlikten dolayı doktorum cok kızdı. Ben dunden beri hissetmiyorum cok cılız bir kaç defa hissettim diyince. Dogum dinamik bir olay 12 saatte 10 kez hissetmezsen beklemenin anlamı yok hemen acile dakikalar bile bebek için önemli sonra üzülmeyelim demişti. Sonucta bizde bir sorun cıkmadı. Pozisyonunu değiştirince anne vücudu adapte olana kadar az hissediliyormus. İnşallah sizin de oyle bir şeydir.
Canım genetik yatkınlık diye bişey var eşinin de geninde olabilir seninde yapısal bişey bu çekinik genler nasıldır bilemeyiz benim kardeşim 2650 doğan Bi bıdık Meselaİri yapılı değiliz aslında ama benim kardeşim 4.5 kilo doğmuş eşimin ve kardeşlerinin kilosunu tabiki bilmiyoruz köyde doğdukları için şeker normal çok canım sıkıldı ne bu kadar kilo alıyor bu bebe
Canım ben sabah kontrolde gördüm iyi çok şükür şimdide zıplıyo mesela
Benim derdim 5 saat ortadan yok olması
Benımkı üstte çıkıyor.Kuvveti de yok bacım çünkü hareket yok yemek yedim bekliyorum Bi iki değdi kafa aşağıda popoyu sola dayamış ayaklar sağda C şeklinde duruyo şuan belkide ondan
Yani ben zaten takmıyorum da Dr ilk baştaki konuşmaları canını sıktı sonra ben panikleyince sakinleştirmeye çalıştı ama ne çare ilk oğlumda da 4200 fln demişlerdi bı doğdu 3750Canım genetik yatkınlık diye bişey var eşinin de geninde olabilir seninde yapısal bişey bu çekinik genler nasıldır bilemeyiz benim kardeşim 2650 doğan Bi bıdık Mesela
Bi sorunu yoksa şeker vs kilosunu takmasan mı acaba bazı bebekler cidden iri doğuyor Bi arkadaşımın ablası 4650 doğurdu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?