Bende de nstye bağladıkların da bebek hareketlerine göre eline verdikleri butona basıyorsun resmen orada hiç oynamadı ya bebeAma annesi o saatti bilmiyor ki,kaybolmus nerden bilsin senin merak edeceğini. Artık gitmez merak etme sen
Doğrudur canım, oradaki sistem daha farklı, durabildiği kadar dursun bebişin ins. Küveze hiç gerek kalmasın. Az kalmıs zaten verilen tarihe de..Benim ikiside tüp bebekti, bunda ikizi göze alamadık tek embriyo transferi yaptık rabbim nasip etti şükürBana istdaki doktorum 34ten sonra doğarsa solunum cihazına bağlanma riski çok düşük, birkaç gün küvezde kalıp çıkar demişti. Yani 34 çok iyi benim için.
Burdaki doktorum hintli, iyi ilgili. İki kere gittim 2. Muayenede ultrason istedi, bi dahakinde 34ü geçicem nst isteyecek heralde. Doğuma takipli olduğum doktorun girmesi küçük ihtimal sezeryansa geliyormuş normalse o muayenehaneden/klinikten kim varsa hastanede o yaptırıyormuş. Doktor çok önemli değil doğuma kadar, o gün inşallah iyi biri denk gelir.
Bende 2 kere boyattı. Doktorum izin verdi.
22sinde gittim canım 4 cmdi progesteronda kullanıyorum, dakikaları düzenli ılmayınca önemsemedim. Çokta gazım var midem gergin ondanda şüphelendim bende bilmiyorumki burda ha deyince doktorada gidemiyorsun
İnşallah kuzum valla son zamanlar daha Bi zormuş onu anladımAma annesi o saatti bilmiyor ki,kaybolmus nerden bilsin senin merak edeceğini. Artık gitmez merak etme sen
Kafa kasıkta solda popoyu da sola dayamış ayaklar sağ tarafta bugün ultrasonda gördüm kendini ittiği yer meğerse poposuymuş hatta kukusuna bak annesi diye doktor net Bi şekilde gösterdi şok oldum açmış bacakları yatıyo öyle edepsizBenımkı üstte çıkıyor.
Olabilir takip et bakalım
Sol tarafta mı kafası
Nasıl anlıyorsun kuzum
Benımki hep sağda kafası sanki anlamıyorum
Doğru bide o var - 400 + 400 olabiliyobiliyomuş sağlıklı olsunda kilosu umrumda bile değil valla isterse 2500 doğsun ister 4000Yani ben zaten takmıyorum da Dr ilk baştaki konuşmaları canını sıktı sonra ben panikleyince sakinleştirmeye çalıştı ama ne çare ilk oğlumda da 4200 fln demişlerdi bı doğdu 3750
Canım benimde 2/3 gün öyle oldu şuan yırtınıyo resmen biraz uyusun diyorum merak etme kuduruklanır 1/2 güneYok bu çocuğun hareketleri benim canımı sıkıyor gerçekten yine yok ortada Allahım bugün kontrole gitmesem doktora uçucam o derece
Canım sus valla kudursunCanım benimde 2/3 gün öyle oldu şuan yırtınıyo resmen biraz uyusun diyorum merak etme kuduruklanır 1/2 güne
Benimde bulandı haklısın kuzum ama yapcak bişey yok keyfini bekliycez bu götsüz colarınCanım sus valla kudursunhareketli bebeye alışıp birden böyle olması insanın beynini bulandırıyor
Popoyla vuruyor demek nisosssKafa kasıkta solda popoyu da sola dayamış ayaklar sağ tarafta bugün ultrasonda gördüm kendini ittiği yer meğerse poposuymuş hatta kukusuna bak annesi diye doktor net Bi şekilde gösterdi şok oldum açmış bacakları yatıyo öyle edepsiz
Yavrum düşünme ya benimkide öyle napalım güzel düşün şekerde normalmiş bakİri yapılı değiliz aslında ama benim kardeşim 4.5 kilo doğmuş eşimin ve kardeşlerinin kilosunu tabiki bilmiyoruz köyde doğdukları için şeker normal çok canım sıkıldı ne bu kadar kilo alıyor bu bebe
Kızlar bu doğum yapan arkadaşın tavuk karası hastalığı mı vardı sanki genetik olucak diye kendini yiyip bitiriyordu ben mi yanlış hatırlıyorum
Banada çıkışmıştı basit Bi hastalık değil falan diye hatta
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/mutemadiyenuzgun.697188/ bu kızdan canımHangi kizdan bahsediyorsunuz
Çoook güzel, çok beğendimKızlar kapı süsümüz nasıl olmuş Eki Görüntüle 2273487
Valla çok haklısınBenimde bulandı haklısın kuzum ama yapcak bişey yok keyfini bekliycez bu götsüz coların
Doğru canım bebekler herşeyi hissediyor vücut çok ilginç herşeye tepki veriyor inşallah bebeği iyileşir kendisine de ilaç olur Rabbim yardımcısı olsunnO arkadaşın eşiyle,eşinin ailesi ile sorunları vardı.Bahsettigin sağlık problemi vardı.Atanmaya çalışıyordu ama aynı zamanda hamile kalmıştı falan.Dertler derya olmuş.Ve aşırı duygusal tepkileri var mizaciyla ilgili sanırım.En son tavuk karası hastalığı ile ilgili konu açmıştı.Benim yüzümden çocuğum hasta olacak öleydim biteydim falan diyordu.Eee hamilelik bu kadar sinir stresi kaldırmıyor Allah korusun ki erken dogum yapti.Cok ciddi bir şekilde acilen profesyonel yardım alması gerekiyor arkadaşın.Allah yar ve yardımcısı olsun...
Sağlıkla kullanın canımmKızlar kapı süsümüz nasıl olmuş Eki Görüntüle 2273487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?