2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğrudur canım, oradaki sistem daha farklı, durabildiği kadar dursun bebişin ins. Küveze hiç gerek kalmasın. Az kalmıs zaten verilen tarihe de..

Benımkı üstte çıkıyor.
Olabilir takip et bakalım
Sol tarafta mı kafası
Nasıl anlıyorsun kuzum
Benımki hep sağda kafası sanki anlamıyorum
Kafa kasıkta solda popoyu da sola dayamış ayaklar sağ tarafta bugün ultrasonda gördüm kendini ittiği yer meğerse poposuymuş hatta kukusuna bak annesi diye doktor net Bi şekilde gösterdi şok oldum açmış bacakları yatıyo öyle edepsiz

Yani ben zaten takmıyorum da Dr ilk baştaki konuşmaları canını sıktı sonra ben panikleyince sakinleştirmeye çalıştı ama ne çare ilk oğlumda da 4200 fln demişlerdi bı doğdu 3750
Doğru bide o var - 400 + 400 olabiliyobiliyomuş sağlıklı olsunda kilosu umrumda bile değil valla isterse 2500 doğsun ister 4000
Belki oğlunda olduğu gibidir buda

Popoyla vuruyor demek nisosss
Hahaha kuksusuuudaha neler duyacağım

Yavrum düşünme ya benimkide öyle napalım güzel düşün şekerde normalmiş bak

O arkadaşın eşiyle,eşinin ailesi ile sorunları vardı.Bahsettigin sağlık problemi vardı.Atanmaya çalışıyordu ama aynı zamanda hamile kalmıştı falan.Dertler derya olmuş.Ve aşırı duygusal tepkileri var mizaciyla ilgili sanırım.En son tavuk karası hastalığı ile ilgili konu açmıştı.Benim yüzümden çocuğum hasta olacak öleydim biteydim falan diyordu.Eee hamilelik bu kadar sinir stresi kaldırmıyor Allah korusun ki erken dogum yapti.Cok ciddi bir şekilde acilen profesyonel yardım alması gerekiyor arkadaşın.Allah yar ve yardımcısı olsun...

Aa bende şimdi hatırladım o kızı tavuk karası hastalığı yüzünden hamile haliyle kendine etmediği beddua kalmamıştı.. Hatta eşi ona vurmuştu hamileyken, öyle Bi konu açmıştı bdv 'de, Allah yardımcısı olsun, umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına sağlıcakla alır..

Doğru canım bebekler herşeyi hissediyor vücut çok ilginç herşeye tepki veriyor inşallah bebeği iyileşir kendisine de ilaç olur Rabbim yardımcısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…