Çoook güzel, çok beğendim ❣ güle güle kullanın
Teşekkür ederizSağlıkla kullanın canımm
Selam tiyzelerrrBen küçük Leo
Evet kızlar sıcak sıcak az önce çektim bu gördüğünüz sisko sanirsam şuan 119 kilo
Neden acaba kendinizi yerden yere vuruyorsunuz hatun kişilerSelam tiyzelerrrBen küçük Leo
Evet kızlar sıcak sıcak az önce çektim bu gördüğünüz sisko sanirsam şuan 119 kilo
Ya çok teşekkür ederim çok utandırdın beniŞişko değil bi kere tatlı bir anne adayı görüyorum ben.Icinde bir mucize taşıyan.Ayrica herkes fit hamile olmak zorunda degilllll.Herkesin vücudu farklı.Kendimiz ve bebişlerimiz sağlıklı olalım yeter ki.Dogumdan sonra gidecek o kilolar.Veee binlerce km uzaktan kalbinin güzelliğini hissedebiliyorum tatlım.
Kızlar kapı süsümüz nasıl olmuş Eki Görüntüle 2273487
Kuzum benim çok teşekkür ederim :) sizin kadar tatli olmasakta idare ediyoruz oglusumlaNeden acaba kendinizi yerden yere vuruyorsunuz hatun kişiler
Çok tatlı Bi hamişsin
Yakışıklı Leo'nunSelam tiyzelerrrBen küçük Leo
Canim benimm sağol. İnşallah hedefim ciddi anlamda kilo vermek,belki sizler kadar zayif olamicam ama kendimle barışık olana kadar vericemYakışıklı Leo'nungüzel annesi samimi söylüyorum çok güzelsiniz. Boş ver kiloları şuan dünyanın en şanslı insanlarıyız, her şeye değer. Doğumdan sonra vereceğiz, normal hamilikte önceki kilolarımız bile gidecek bak gör.
Kuzum ben de kilolu hamile kaldım şun 90 ı geçtim ve boyum senden daha da kısa, ama takmıyorum napayım kuzum sağlıklı gelsin de her şeyin üstesinden gelirim inşallahCanim benimm sağol. İnşallah hedefim ciddi anlamda kilo vermek,belki sizler kadar zayif olamicam ama kendimle barışık olana kadar vericem❤
Amin inşallahHarika olmuş benim oğlumun adaşının kapı süsü.Sağlikla gelsin Keremlerimiz
Ya çok teşekkür ederim çok utandırdın benibu sözlerin çok değerli gerçekten ❤❤❤❤ Çok moral oldun bana :) allah razi olsun senden canım benimmm
No no no hiç birimiz birbirimizden ne üstün ne eksiğiz kuzum can taşıyoruz anne adayıyız dünyanın en tatlı kadınları biziz şuanKuzum benim çok teşekkür ederim :) sizin kadar tatli olmasakta idare ediyoruz oglusumla ❤❤
Gebeliğe doyduysan ne güzel ben gebe halimi çoook özlüyorum ya iğnelere rağmen cok güzeldi herşey :)Maşallah İnci'ye,kız çocuğu da ayrı bir tat, bizimki konuşmada o kadar başarılı değil henüz, ama her dediğini anlıyor ve yaptırıyor. Evde çamaşır makinasını doldurup boşaltıyor, dönünce hen hen diyor hoşuna gidiyor, yemek yapımına çok hevesli, pilavı karıştırıyor, eline süpürge verince evi süpürüyor gelinim çok şanslı kökten yetiştiriyorum oğlumu her hamilelik kendine has bence yine yaşarsın aynı heyecanı, ama ben bu hamileliğinde gebeliğe doydum. İlkinde çok özlemiştim. Şimdi dogurayim istiyorum ama korku ve endişe de var. İki cocukla zor olacak biliyorum. Rabbim istediğin vakitte hazır olduğunda sağlıkla nasip etsin Alpim
Tatlım bende hiç eksik kalmam kilo konusunda iyi bi kiloyla hamile kaldım düşün uslanmamış olacam ki 30. Haftadan sonra şeker çıktıCanim benimm sağol. İnşallah hedefim ciddi anlamda kilo vermek,belki sizler kadar zayif olamicam ama kendimle barışık olana kadar vericem❤
Cnnm göbüş kiloyu da unutturuyor emin olSelam tiyzelerrrBen küçük Leo
Ben yarın kzıımın esyalarını yıkayacagimBu saatte çamaşır asıyor oluşum bence 100 puaniyi geceler kızlarr
Doğrudur canım, eskisi gibi bos vakit de yok araya kaynamıştır. Metehan benden öğreniyor, babasından da görüyor öyle de gider ins. eşine yardımcı olur ilerde. Ramazan ayı her haliyle anlamlı olmuş sizin için de. Zaman çabuk geçmiş 2 yıl olmuş baksana. İnci kızımıza da kocaman aferin annesine hep yardım etsin böyleGebeliğe doyduysan ne güzel ben gebe halimi çoook özlüyorum ya iğnelere rağmen cok güzeldi herşey :)
Msjı alıntıladım cvplayayım dıye üstünden ay geçti :))
Maşallah sana öyle erkekler yetiştirin yazık kızlarımıza Bizim ramazan sofralarımızı hep inci kurdu bu sene 2 yıl önce de ramazanda geldi . Ramazan ayı gelince hep o zamanlarım geliyor aklıma . Sen isme karar vermişmiydin
Bu saatte çamaşır asıyor oluşum bence 100 puaniyi geceler kızlarr
Kuzu bencede çok tatlısınYa çok teşekkür ederim çok utandırdın benibu sözlerin çok değerli gerçekten ❤❤❤❤ Çok moral oldun bana :) allah razi olsun senden canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?