Bendeee bendeeeBen yarın kzıımın esyalarını yıkayacagim
Ben de ütü yapıyorum, çok çalışkan anneleriz bu geceBu saatte çamaşır asıyor oluşum bence 100 puaniyi geceler kızlarr
Bu temmuz annelerinde bir tane numunelik uyuşuk iş yapmayan gercekten hamile gibi davranan bir tip cıkmadı yaherkes su saatte sekizinci ayında biseyler yapıyo
benim yasak olduğu için hiçbişey yapamıyorum canım ama tembellikten değil yaniBu temmuz annelerinde bir tane numunelik uyuşuk iş yapmayan gercekten hamile gibi davranan bir tip cıkmadı yaherkes su saatte sekizinci ayında biseyler yapıyo
Calısabilir alıp kac hafta calısmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama su bayram tatilinde güzelce dinlen bence sonra da ayrıl izne yaa biraz bebekler gelmeden vücudu dinlendirmeye hakkımız yok mu ki evde bile olsak bos oturmuyoruz evin işi bebişşlerin hazırlıkları ... ben izne ayrıldıgımdan beri oturmadım üc dört gundur sadece acaba ben cok kosturuyorum da kızım ondan mı kılo almadı dıye korkumdan oturdum, oturdum dediğim yemek temizlik yaptım sadeceBu saat oldu daha yeni yatağa girdim
Sabah kalk, kızı hazırla doyur, beslenmesini hazırla, okula bırak
Işe.git çalış
Eve gel, evin işi zaten bitmez, kızın ödevleri, banyosu, bakımı, mutfağı topla evi topla vs vs derken ben artik fena halde tükendim
Haftaya çalışabilir raporu alacaktım ama almasam mı diye düşünmeye başladım
Azcik dinlenmek istiyorum ya
Bak gördün mü doktor tamam yatmana oturmana gerek yok dese hemen elinde süpürge vileda ben biliyorum grubumu duramıyoruz motor takmıslar kurt yerleştirmişlerbenim yasak olduğu için hiçbişey yapamıyorum canım ama tembellikten değil yani
bi doğurayım bütün izmiri süpürcem silcem o derece özledim temizlik yapmayı
Maşşallah maşşallah:)) hatun dediğin etli butlu olur ama yinede vereceğiz kız sağlık için doğuralımda birlikte zayıflarız yada zayıflamayız bosverrrrSelam tiyzelerrrBen küçük Leo
Evet kızlar sıcak sıcak az önce çektim bu gördüğünüz sisko sanirsam şuan 119 kilo
Al benden deokadar gecen gün ağladım bilen bişey yapamıyorum bendiye:)benim yasak olduğu için hiçbişey yapamıyorum canım ama tembellikten değil yani
bi doğurayım bütün izmiri süpürcem silcem o derece özledim temizlik yapmayı
İyi geceler balımm:)Oğlumu yıkayıp, uyutup, 2 makina ütü bitirip, yanına kıvrıldım ben de..
Ancak okuyabildim sohbetlerinizi..
Hepimiz çok güzeliz..
Hepimiz çok güçlüyüz bence..
3-4 haftaya hayatlarımız değişecek (bazılarımız için tekrar)
Bizim bebiş aynı anda 3 farklı yeri dürtmeye başladı. Vajinada baskı hissediyorum. Yarın ebe günü bi mıncıklasın bakim napıo içerlerde..
Canım ultrason çekiyo ama 1 temmuza kadar bekle karamel bekle ☺
Herkese çoook iyi geceler.. Sancısız ağrısız keyifli uykularınız olsun
Kiz anlaştık biz zayiflicaz başka yolu yokMaşşallah maşşallah:)) hatun dediğin etli butlu olur ama yinede vereceğiz kız sağlık için doğuralımda birlikte zayıflarız yada zayıflamayız bosverrrr
Çok teşekkür ederim canım benim aynen sağlıklı olmak en önemlisi. Evet evet hatta fotoyu annemgilin evinde çektim :) o akşam aldım meyve falan götürdüm opustukKuzu bencede çok tatlısın
Güle güle doğur gitsin kilolar ayrıca gitmese nolur herkes zayıf olcak diye bişey yok ki sağlıklı olalım da
Annenle aran düzeldi dimi senin üzülmüştün sanki
Cnnm göbüş kiloyu da unutturuyor emin ol
Yeterki sağlıkla gelsinler,sağlıklı olalım
Zaten doğum sonrası incecik olacagız
Ay birde herkesin temizlik anlayışı bir değil. Burda makinadan renklileri çıkarıyorum hep toz kabardım tiksintiden. Bebeğin kıyafetlerini yıkadım toz ütülerken hapşurdum. Birde bebeğin kıyafetlerini bireysel makinada yıkadım sitenin genel laundry’sinfe bile değil. yıkamadan yüksekısıda boş çalıştırdım düşün yani.Bak gördün mü doktor tamam yatmana oturmana gerek yok dese hemen elinde süpürge vileda ben biliyorum grubumu duramıyoruz motor takmıslar kurt yerleştirmişler
Aynen vallahi hemde dünyanın en güzel mucizelerini taşıyoruzTatlım bende hiç eksik kalmam kilo konusunda iyi bi kiloyla hamile kaldım düşün uslanmamış olacam ki 30. Haftadan sonra şeker çıktıama içimizde muzice taşıyoruz onlar sağlıklı doğsunlar onların peşinde koşarken gidecek tüm kilolar ben inanıyorum yaşasın tombul hamişler
Derli toplu olanlar daha temiz gibi görünür hep ama bence pis olacağına dağınık olsun illa bi secim yapmam gerekirseAy birde herkesin temizlik anlayışı bir değil. Burda makinadan renklileri çıkarıyorum hep toz kabardım tiksintiden. Bebeğin kıyafetlerini yıkadım toz ütülerken hapşurdum. Birde bebeğin kıyafetlerini bireysel makinada yıkadım sitenin genel laundry’sinfe bile değil. yıkamadan yüksekısıda boş çalıştırdım düşün yani.
Benim tanıdığım biri var hayatta ev süpürmez elektrik süpürgesi bile yok hemen moplarla sağ sol tmm bitti. Toz bezinide sehpayada vazo altınada pencere önüne de banyoyada aynı kullanır. Evi bi gör şahane ortalıkta hiçbir şey yok, düzenli temiz herkes ne temiz kadın diyor ama bana göre temiz değil, hamilelikte en çok onu aradım valla dip köşe temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?