2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de cok acıktım mutfağa gidiyim dedim büyük bir iştahla bir de ne göreyim yemekler kücük kaplara bosaltılıp dolaba konulacak bulasık makınası doldurulacak , doldurdum sanıyordum lenn dedim kaçamak senin neyine neyseki iştahım asla gitmez lavanonun üzerini pür-ü pak eyledikten sonra tıkındımsimdi de sahur hazırlığı başlar lililililili

Bu saat oldu daha yeni yatağa girdim

Sabah kalk, kızı hazırla doyur, beslenmesini hazırla, okula bırak
Işe.git çalış
Eve gel, evin işi zaten bitmez, kızın ödevleri, banyosu, bakımı, mutfağı topla evi topla vs vs derken ben artik fena halde tükendim

Haftaya çalışabilir raporu alacaktım ama almasam mı diye düşünmeye başladım
Azcik dinlenmek istiyorum ya

Bu temmuz annelerinde bir tane numunelik uyuşuk iş yapmayan gercekten hamile gibi davranan bir tip cıkmadı ya herkes su saatte sekizinci ayında biseyler yapıyo
benim yasak olduğu için hiçbişey yapamıyorum canım ama tembellikten değil yani
bi doğurayım bütün izmiri süpürcem silcem o derece özledim temizlik yapmayı

Calısabilir alıp kac hafta calısmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama su bayram tatilinde güzelce dinlen bence sonra da ayrıl izne yaa biraz bebekler gelmeden vücudu dinlendirmeye hakkımız yok mu ki evde bile olsak bos oturmuyoruz evin işi bebişşlerin hazırlıkları ... ben izne ayrıldıgımdan beri oturmadım üc dört gundur sadece acaba ben cok kosturuyorum da kızım ondan mı kılo almadı dıye korkumdan oturdum, oturdum dediğim yemek temizlik yaptım sadece

benim yasak olduğu için hiçbişey yapamıyorum canım ama tembellikten değil yani
bi doğurayım bütün izmiri süpürcem silcem o derece özledim temizlik yapmayı
Bak gördün mü doktor tamam yatmana oturmana gerek yok dese hemen elinde süpürge vileda ben biliyorum grubumu duramıyoruz motor takmıslar kurt yerleştirmişler

Oğlumu yıkayıp, uyutup, 2 makina ütü bitirip, yanına kıvrıldım ben de..
Ancak okuyabildim sohbetlerinizi..
Hepimiz çok güzeliz..
Hepimiz çok güçlüyüz bence..

3-4 haftaya hayatlarımız değişecek (bazılarımız için tekrar)

Bizim bebiş aynı anda 3 farklı yeri dürtmeye başladı. Vajinada baskı hissediyorum. Yarın ebe günü bi mıncıklasın bakim napıo içerlerde..

Canım ultrason çekiyo ama 1 temmuza kadar bekle karamel bekle

Herkese çoook iyi geceler.. Sancısız ağrısız keyifli uykularınız olsun

Selam tiyzelerrr Ben küçük Leo

Evet kızlar sıcak sıcak az önce çektim bu gördüğünüz sisko sanirsam şuan 119 kilo
Maşşallah maşşallah:)) hatun dediğin etli butlu olur ama yinede vereceğiz kız sağlık için doğuralımda birlikte zayıflarız yada zayıflamayız bosverrrr

İyi geceler balımm:)

Kuzu bencede çok tatlısın
Güle güle doğur gitsin kilolar ayrıca gitmese nolur herkes zayıf olcak diye bişey yok ki sağlıklı olalım da

Annenle aran düzeldi dimi senin üzülmüştün sanki
Çok teşekkür ederim canım benim aynen sağlıklı olmak en önemlisi. Evet evet hatta fotoyu annemgilin evinde çektim :) o akşam aldım meyve falan götürdüm opustuk

Bak gördün mü doktor tamam yatmana oturmana gerek yok dese hemen elinde süpürge vileda ben biliyorum grubumu duramıyoruz motor takmıslar kurt yerleştirmişler
Ay birde herkesin temizlik anlayışı bir değil. Burda makinadan renklileri çıkarıyorum hep toz kabardım tiksintiden. Bebeğin kıyafetlerini yıkadım toz ütülerken hapşurdum. Birde bebeğin kıyafetlerini bireysel makinada yıkadım sitenin genel laundry’sinfe bile değil. yıkamadan yüksekısıda boş çalıştırdım düşün yani.

Benim tanıdığım biri var hayatta ev süpürmez elektrik süpürgesi bile yok hemen moplarla sağ sol tmm bitti. Toz bezinide sehpayada vazo altınada pencere önüne de banyoyada aynı kullanır. Evi bi gör şahane ortalıkta hiçbir şey yok, düzenli temiz herkes ne temiz kadın diyor ama bana göre temiz değil, hamilelikte en çok onu aradım valla dip köşe temizlik

Aynen vallahi hemde dünyanın en güzel mucizelerini taşıyoruz Hayırlısıyla gelsinler hepsi inşallah

Derli toplu olanlar daha temiz gibi görünür hep ama bence pis olacağına dağınık olsun illa bi secim yapmam gerekirse
Ama lütfen abartmayalım ne temizliğin ne de ev işlerinin asla sonu yok hayat gecip gidiyor cocuklarımıza vakit ayıralım
Not: hayat gecil gitmeden bi cılgınlık yapıp hastane valizini yıkadım bu sondu ama daha da bısey yapmam eşime söz verdim piremsesss olacam pembik gelin olcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…