2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eşime diyorum kilitlipoşet al kıyafet koyucam ne alaka koy bi poşete allerjik yapcan bebeği diyor, bebek kıyafetini yıkadım nemliydi kurumuş bu kaldırayım mı diyor dedim elin yıkadınmı dokunmadan adam ohhooo çekeceğimiz var sen çocuğada elletmezsin diyor. Benim temizlik anlayışım farklı aynen dediğin gibi dağınık olsun ama tertemiz olsun.

Bebekler 2 yaşına kadar beslendiği kadar büyürmüş 2 yaşından sonra ve ergenlikte genetik faktörlerin etkisine göre gelişimi devam edermiş. Bebeğim küçük diye üzülmeyin ırk ve gebelik hastalıkları etkileyecektir ama küçük doğan bebek küçük kalmayacaktır diyor doktorumuz video kanalında

Ay ben her gece kendime dert edincek bişey buluyorım ya
Dün gece gittim film izledim gerdin kendimi
Şimdide müge anlıda ki ecrin bulunmuş ona bakıyım dedim konu neymiş diye kusucam ilişkilerden yani
Şükocum bende evde müge anlıya sardım kaç haftadır ama böyle pislik bi ilişkisi olan aile yok Allah bildiği gibi yapsın. Çocuğu duyunca kahroldum, yavrum yaşasa idi kim bilir neler görecekti o aileden, yada kim bilir neler ettiler kuzuya

Eşim de seninle aynı fikirde. Bayram tatili bir geçsin bakalım. Başlıcam muhtemelen doğum iznine.

Şimdide müge anlıda ki ecrin bulunmuş ona bakıyım dedim konu neymiş diye kusucam ilişkilerden yani

Izleme canım ya ben hiç bakmadım. Annem izlemiş bugün. Komaya girmiş nerdeyse kadın

Günaydın güzel anneler 16. Haftada artık hareketi hissedelimde içimiz rahatlasın diyorduk şimdi doğuma az kala doğsun anneliği yaşayalım diyoruz. Bu günlerimizi çok arayacağız her ne kadar problemli geçsede. Bol bol fotoğraf çekilin anılar biriktirin insan hayatında kaç kere hamile kalıyorki

Ecrine ayrı üzüldüm Konya'da ki çocuğa ayrı

severim sizi :) KOLAY GELSİN VALLA KUZU, sen bize ön bilgi gibisin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…