Ohh süper yapmışsınız maşallahÇok teşekkür ederim canım benim aynen sağlıklı olmak en önemlisi. Evet evet hatta fotoyu annemgilin evinde çektim :) o akşam aldım meyve falan götürdüm opustuk
Eşime diyorum kilitlipoşet al kıyafet koyucam ne alaka koy bi poşete allerjik yapcan bebeği diyor, bebek kıyafetini yıkadım nemliydi kurumuş bu kaldırayım mı diyor dedim elin yıkadınmı dokunmadanDerli toplu olanlar daha temiz gibi görünür hep ama bence pis olacağına dağınık olsun illa bi secim yapmam gerekirse
Ama lütfen abartmayalım ne temizliğin ne de ev işlerinin asla sonu yok hayat gecip gidiyor cocuklarımıza vakit ayıralım
Not: hayat gecil gitmeden bi cılgınlık yapıp hastane valizini yıkadımbu sondu ama daha da bısey yapmam eşime söz verdim piremsesss olacam pembik gelin olcam ben
Şükocum bende evde müge anlıya sardım kaç haftadır ama böyle pislik bi ilişkisi olan aile yokAy ben her gece kendime dert edincek bişey buluyorım ya
Dün gece gittim film izledim gerdin kendimi
Şimdide müge anlıda ki ecrin bulunmuş ona bakıyım dedim konu neymiş diye kusucam ilişkilerden yani
Bu arada bu kapı süsüne bayıldım :)Kızlar kapı süsümüz nasıl olmuş Eki Görüntüle 2273487
Calısabilir alıp kac hafta calısmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama su bayram tatilinde güzelce dinlen bence sonra da ayrıl izne yaa biraz bebekler gelmeden vücudu dinlendirmeye hakkımız yok mu ki evde bile olsak bos oturmuyoruz evin işi bebişşlerin hazırlıkları ... ben izne ayrıldıgımdan beri oturmadım üc dört gundur sadece acaba ben cok kosturuyorum da kızım ondan mı kılo almadı dıye korkumdan oturdum, oturdum dediğim yemek temizlik yaptım sadece
Ay ben her gece kendime dert edincek bişey buluyorım ya
Şimdide müge anlıda ki ecrin bulunmuş ona bakıyım dedim konu neymiş diye kusucam ilişkilerden yani
Canım günaydın. Hala calisiyor musun?Günaydın kızlar 6da gözümü açtım
Teşekkür ederiz canımBu arada bu kapı süsüne bayıldım :)
Ecrine ayrı üzüldüm Konya'da ki çocuğa ayrıAy ben her gece kendime dert edincek bişey buluyorım ya
Evet canım daha 31+0dayım insallah nasip olursa 36 37ye kadar calısmayı düşünüyorum doğum sonrasına daha cok izin kalsın diyeCanım günaydın. Hala calisiyor musun?
Teşekkür ederiz canım
Maşallah bebisine canımSelam tiyzelerrrBen küçük Leo
Evet kızlar sıcak sıcak az önce çektim bu gördüğünüz sisko sanirsam şuan 119 kilo
bi bak duruma göre al diyorsun yani kuzu:)Evet işte anne ve bebekle ilgili. Ben de almadım kullanmadım..
severim sizi :) KOLAY GELSİN VALLA KUZU, sen bize ön bilgi gibisin :))Günaydın annişler:)) bende emzirmekten helak oldum diye dert yanayım mi malum kasılmalar ağrılar bitti24 saat meme istiyor danam:) bi sağ bı sol derken bebek doğduktan 5 gün sonra işitme ve sarılık testi için bir de vitaminler için çocuk doktoru cagiriyor. Biz de bugün doktora gidicez. Oğlumun kimliği de çıktı bugün ayrıca devlet 300 lira para veriyormus ilk bebege haberiniz olsun
2 yasina kadar kullananlarda oldu gerçekten iyi bi kanguru alırsan çok rahat kullanıyorsun benimki 15 dk ya belimi agritiyodu toplamda yinede hoşuma gidiyo onunla gezmek eşimde kullandı bı sürebi bak duruma göre al diyorsun yani kuzu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?