2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Uzun süreli oturduğumda çok rahatsız oluyorum bu yuzden uzanmak istiyorum
Neyse az kaldı 1 aycık
Sağlıkla gelsinler melekleryarın gidecegım dr bakalım ne diyecek

Canım hayırlı olsun. Yapılan işle de alakalı. Sürekli oturmak da sıkıntı. Ben misafirliğe bile giderken sıkıntılıyım. Oturamıyorum uzun süre.
İş ise 37 ye kadar istiyorum. Son iki haftası her gün 3 er saat. O yüzden inş. bakalım.

Canım annenin de bağışıklığın güçlediriyor bende kaygı bozukluğu vardı ara ara atak tutuyor ona da iyi geliyormuş sol bilekten takılı olursa gebelikte aldım bende

Hem direnç canım hemde az kilo almissin dedi ben yemem gerekenlere özellikle dikkat ettim hergun bol protein kalsiyum ağırlıklı beslendim vitaminleri düzenli kullandım yinede yetersiz kaldı demekki suyuda 3lt.ye çıkar dedi 8 cm mi neymiş 5 olursa erken doğum gerekir dedi birde baş aşağı pozisyon almış hep makatti

Benim diyetisyenlerim peynir kraker falan yememi istiyorlar iğneden sonra bazen yiyesim yok ama zorluyorum kendimi
Neden zorluyosun canım bence gereksiz acıkırsan yede acıkmıyosan niye yiyesin.ama şunu yap ozaman bence yatarken şekerini ölç baktın çok düşük cıktı ozaman bişeyler atıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…