Ayy bizim de aynı durum adamcağız bu çocuk beni sevmiyor deyip içerleniyorBenim esimde oynarlarken elini koydumu duruyo oynamalari
Uzun süreli oturduğumda çok rahatsız oluyorum bu yuzden uzanmak istiyorumYani gene kendi vucudunu en iyi sen bilirsin ama fazla da zorlama kendini canim. Benim limitim az, cabuk yoruluyorum ama sen de dikkat et cunku ne kadar ayakta durursan y da oturarak da dahil, o kadar vajinana yuk biniyor.
Bazen dogum aninda planlanandan da farkli yontem olabiliyor, o gun karar verirsiniz doktorunla, icin rahat eder
Ben muhasebeciyim cnm buyurYokmu koca forumda bir muhasebeci aaaaaaa:))))) kızıyorım amaaaaaaa
Demekki hepsi aynı el istemiyorlar annemde koysa eşimde hemen duruyor:))Ayy bizim de aynı durum adamcağız bu çocuk beni sevmiyor deyip içerleniyor
Peki bisey yiyor musun? 22 de yada öncesinde?Kan çıkabilir cnm 1/2 damla normal ben ölçmüyorum cnm 22 de aksam yemek yedikten 1 saat sonra tokluk ölcüyorum aksam 22 de insülin vuruyorum.
Canım hayırlı olsun. Yapılan işle de alakalı. Sürekli oturmak da sıkıntı. Ben misafirliğe bile giderken sıkıntılıyım. Oturamıyorum uzun süre.bugün işyerinde son günümdü
bi tuhaf oldum arkadaşlarımla vedalaşırken
16 hafta sonra dönücem ama yinede içim bi değişik oldu
başıma neler gelicek yeni bi hayata geçiyorum herşey bebişle tamamen değişicek
dinlenicem doğuma kadar bol bol
bizim zilli 40ta doğarsa 6 haftam geçmiş olucak
doğumdan sonraya 10 haftam kalıcak ama olsun dayanamadım artık 37ye kadar durabilceklere helal olsun diyorum
ben 34te pes ettim
ellerim uyuşuyo artık şişlikten açıp kapatamıyorum
ayaklarımın üstüne basamıyorum bütüngün ayakkabının içinde
bide sürekli oturmaktan karnım iyice büyüdüğü için kaburgalarıma batıyo
Canım annenin de bağışıklığın güçlediriyor bende kaygı bozukluğu vardı ara ara atak tutuyor ona da iyi geliyormuş sol bilekten takılı olursa gebelikte aldım bendeBenim nişan bohçamda getirmişlerdi üstlerinde güpür işliydi onları çıkarıp bebeğin eşyalarıyla yıkadım kullanışlı olduhem düzenli tutat hem temiz
Anladım cnm şu masraflı günlere onu sokmayayım 3 ay sonra fşn bakarım o zmn, çok saolsen kendi bileğine yine bebiş içinmi taktın onu bilmiyorum, bebeklerde gördüm ben internette, çevremde kullananda yok sorabileceğim
Yok kuzum genelde yemiyorum ama çok acıkırsam hafif birşeyler atıstırıyorum yani salatalık gibi peynir gibi 1 meyve gibiPeki bisey yiyor musun? 22 de yada öncesinde?
Alla alla o neymiş öyle 1 saatBugün Bi sancı yaşadım ki aman yarabbi biraz daha sürseydi arayacaktım milleti tam 1 saate yakın adet sancısı gibi bacağa vuran bişey
Bugün yoruldun ondan mı oldu acaba çocuklar falanBugün Bi sancı yaşadım ki aman yarabbi biraz daha sürseydi arayacaktım milleti tam 1 saate yakın adet sancısı gibi bacağa vuran bişey
Benim diyetisyenlerim peynir kraker falan yememi istiyorlar iğneden sonra bazen yiyesim yok ama zorluyorum kendimiYok kuzum genelde yemiyorum ama çok acıkırsam hafif birşeyler atıstırıyorum yani salatalık gibi peynir gibi 1 meyve gibi
Valla şaştım kaldım eğil kalk zorladım mı naptım 2 3 dakika ara verip verip vurdu uzandım kalkmadan geçti yalancı sancıyı galiba canımBugün yoruldun ondan mı oldu acaba çocuklar falan
Doktor batma baskı oturunca rahatsız olma bişey hissetme hepsi normal dedi önemli olan sancıyla beraber olmaması canım dayanıyolar aşağıyaKızlar aşağıdan arada batma hissi oluyor
Bu durumu yaşayan var mı veya normal mi
Sancım falan yok
Hem direnç canım hemde az kilo almissin dedi ben yemem gerekenlere özellikle dikkat ettim hergun bol protein kalsiyum ağırlıklı beslendim vitaminleri düzenli kullandım yinede yetersiz kaldı demekki suyuda 3lt.ye çıkar dedi 8 cm mi neymiş 5 olursa erken doğum gerekir dedi birde baş aşağı pozisyon almış hep makattiboyu kilosu gayet güzel canım maşallah.. direnç peki olumsuz mu etki ediyor tam bilgim yok.. aspirin için ilk doktorum 34. haftaya kadar doğurmazsan o zaman bıraktırırım demişti riskli gebelik olduğu için o da..
sağlıkla kucağınıza alın insallah canım..
İnşallah canimMaşallah size, o farkı kapatır ya
Neden zorluyosun canım bence gereksiz acıkırsan yede acıkmıyosan niye yiyesin.ama şunu yap ozaman bence yatarken şekerini ölç baktın çok düşük cıktı ozaman bişeyler atıstır.Benim diyetisyenlerim peynir kraker falan yememi istiyorlar iğneden sonra bazen yiyesim yok ama zorluyorum kendimi
Yok canım ikiz kardeşlerin üzerine tencereden kaynar süt dökülmüş ve malesef biri yaşamını kaybetmişonya’daki çocuk olayı nedir canım kayıp mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?