2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aha annesini üzen Bi bıdık daha
Bol bol kalsiyum meyve ve omega canım toparlar inşallah toparlıyolar zaten güzel beslenince hiç takılma
Öyle oldu canım çok keyifle çıkamadım 2 kg üzerine çıktığı için sevindim ama fark açılmasında bunada razıyım napalim ordanda piknige gittik kızım kendini kaybediyo artık başka çocukların peşine koşuyor ve asla bizi dinlemiyor onun bu hali ve benim ona laf anlatamam sinirlerimi bozdu başladım ağlamaya

Hele bugün burcuymn bir hastane çantası hazırlamış, bana bunu uzaylılar yapmış deseler " Hııı gerçekten mi " derim. Insan değil bunlar Birazda şuraya yuvarlanayim

Çok kilolu olsun diye beklentimiz hiç olmadı da hep 1 hafta geriden geliyodu canım şimdi 2 haftaya gerileyince biraz tedirgin oldum gelişim geriliğine donmesin de inşallah zaten en başından beri direnç var bu haftadan sonra kilo alımını daha da çok etkiler zayıf bı kuzucuk olacak bu haftada ekstra özen gostermistim

Suyu sınırda olan arkadaşlar sizin kaçtı ve neler yaptınız nelerden fayda gordunuz Dr suyu artır dedi bende havuç suyunu sordum evet icebilirsiniz onunda faydası oluyor dedi

Hormonlar uçtu artık sinir boşalmaları oluyo sen çocuğuna sinirlenmişsin ben kedim apartmana kaçtı diye oturup ağlicaktım sinirden sonra dedim ki manyak mısın kedi o çocuk o yavrum napcan
İnşallah Bi daha ki kontrolde daha da güzel haber alırsın canım çok şükür iyi olsunda

Neden zorluyosun canım bence gereksiz acıkırsan yede acıkmıyosan niye yiyesin.ama şunu yap ozaman bence yatarken şekerini ölç baktın çok düşük cıktı ozaman bişeyler atıstır.
Gece uyurken şeker düşmesin diye 30 gram karbonhidrat almam lazımmış,kaç defa email attim istemiyorum daha az yemek istiyorum diye,olmaz bebeğin için yemelisin diyorlar

Aynen öyle canım çocuk o ben ağlayacak yer ariyodum galiba tutmasam daha da aglicam teşekkürler güzel dileklerin için canım

Suyu sınırda olan arkadaşlar sizin kaçtı ve neler yaptınız nelerden fayda gordunuz Dr suyu artır dedi bende havuç suyunu sordum evet icebilirsiniz onunda faydası oluyor dedi
Benim 100ml di artık düşmeye basladıgı zamanlardayız 90ml olmus acaba cumaya kac olacak

Gece uyurken şeker düşmesin diye 30 gram karbonhidrat almam lazımmış,kaç defa email attim istemiyorum daha az yemek istiyorum diye,olmaz bebeğin için yemelisin diyorlar
Valla doktorun daha II bilir tabi ama bana öyle demedi bende yemiyorum gece uyanırsam merak edip ölcüyorum normal cıkıyor

Kız valla iyiyim inan ki yorulsam Bi belirti olsa totomu çakıp oturcam da Bi şikayetim yok ki nazlanırsam Allahın gücüne gider yani
E kız olmuş işde bugün belliki yormuş.1 saat sancı girmiş daha ne belirti istiyosun:) birşey yapma yat değil tabide azcık daha dikkat et kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…