Dikkat et yavrum zorlucak hareketler yapma artık iyiyim diyosunda 35 oldun aman dikkatValla şaştım kaldım eğil kalk zorladım mı naptım 2 3 dakika ara verip verip vurdu uzandım kalkmadan geçti yalancı sancıyı galiba canım
Öyle oldu canım çok keyifle çıkamadım 2 kg üzerine çıktığı için sevindim ama fark açılmasında bunada razıyım napalim ordanda piknige gittik kızım kendini kaybediyo artık başka çocukların peşine koşuyor ve asla bizi dinlemiyor onun bu hali ve benim ona laf anlatamam sinirlerimi bozdu başladım ağlamayaAha annesini üzen Bi bıdık daha
Bol bol kalsiyum meyve ve omega canım toparlar inşallah toparlıyolar zaten güzel beslenince hiç takılma
Hele bugünBende misafirlikte çok rahatsızım
Gitmek istemiyorum biyere
Çekmece dolap temizleyim ayıklayım dedim eğil kalk canım çıktı bugün
Sizin gazınıza gelmicem bida ya amann napıyosanız yapın deli şeyler
Çok kilolu olsun diye beklentimiz hiç olmadı da hep 1 hafta geriden geliyodu canım şimdi 2 haftaya gerileyince biraz tedirgin oldum gelişim geriliğine donmesin de inşallah zaten en başından beri direnç var bu haftadan sonra kilo alımını daha da çok etkiler zayıf bı kuzucuk olacak bu haftada ekstra özen gostermistimKilosuna çok takılmayın gerçekten alıyorlar haftalar ilerledikçe. Daha öncede bana 2 hafta geriden geliyor diyordu doktor. Ben ekstra hiçbir şey yapmadığım halde haftasıyla uyumlu duruma geldi. Her hafta aynı aralıkta kilo almıyorlar. tedbiri elden bırakmadan düzenli yiyip takviyelerinizi alıyorsanız hiç korkmayın. Herkesin söylediği gibi her bebek 4 kilo doğacak diye bir şey yok. Sağlıkla azar azar da olsa kilosunu alıp zamanında gelsin tek istediğimiz :)
Allah sabır versin ya çok üzücü gerçektenYok canım ikiz kardeşlerin üzerine tencereden kaynar süt dökülmüş ve malesef biri yaşamını kaybetmiş
Kız valla iyiyim inan ki yorulsam Bi belirti olsa totomu çakıp oturcam da Bi şikayetim yok ki nazlanırsam Allahın gücüne gider yaniDikkat et yavrum zorlucak hareketler yapma artık iyiyim diyosunda 35 oldun aman dikkat
Hormonlar uçtu artık sinir boşalmaları oluyo sen çocuğuna sinirlenmişsin ben kedim apartmana kaçtı diye oturup ağlicaktım sinirden sonra dedim ki manyak mısın kedi o çocuk o yavrum napcanÖyle oldu canım çok keyifle çıkamadım 2 kg üzerine çıktığı için sevindim ama fark açılmasında bunada razıyım napalim ordanda piknige gittik kızım kendini kaybediyo artık başka çocukların peşine koşuyor ve asla bizi dinlemiyor onun bu hali ve benim ona laf anlatamam sinirlerimi bozdu başladım ağlamaya
Benimde son 10 gündür vardı canım bu haftalardan sonra oluyomuş zatenBugün ilk defa ayaklarım şişti yaolmadı olmadı derken
Sancım yok ama arada iğne vuruyor bana korkuyorum ,zaten hamişliğimden beri karnım aşağıdaDoktor batma baskı oturunca rahatsız olma bişey hissetme hepsi normal dedi önemli olan sancıyla beraber olmaması canım dayanıyolar aşağıya
Gece uyurken şeker düşmesin diye 30 gram karbonhidrat almam lazımmış,kaç defa email attim istemiyorum daha az yemek istiyorum diye,olmaz bebeğin için yemelisin diyorlarNeden zorluyosun canım bence gereksiz acıkırsan yede acıkmıyosan niye yiyesin.ama şunu yap ozaman bence yatarken şekerini ölç baktın çok düşük cıktı ozaman bişeyler atıstır.
Aynen öyle canım çocuk o ben ağlayacak yer ariyodum galiba tutmasam daha da aglicam teşekkürler güzel dileklerin için canımHormonlar uçtu artık sinir boşalmaları oluyo sen çocuğuna sinirlenmişsin ben kedim apartmana kaçtı diye oturup ağlicaktım sinirden sonra dedim ki manyak mısın kedi o çocuk o yavrum napcan
İnşallah Bi daha ki kontrolde daha da güzel haber alırsın canım çok şükür iyi olsunda
Benim 1 haftadır hergun akşam oluyor canımBugün ilk defa ayaklarım şişti yaolmadı olmadı derken
Benim 100ml di artık düşmeye basladıgı zamanlardayız 90ml olmus acaba cumaya kac olacakSuyu sınırda olan arkadaşlar sizin kaçtı ve neler yaptınız nelerden fayda gordunuz Dr suyu artır dedi bende havuç suyunu sordum evet icebilirsiniz onunda faydası oluyor dedi
Valla doktorun daha II bilir tabi ama bana öyle demedi bende yemiyorum gece uyanırsam merak edip ölcüyorum normal cıkıyorGece uyurken şeker düşmesin diye 30 gram karbonhidrat almam lazımmış,kaç defa email attim istemiyorum daha az yemek istiyorum diye,olmaz bebeğin için yemelisin diyorlar
E kız olmuş işde bugün belliki yormuş.1 saat sancı girmiş daha ne belirti istiyosun:) birşey yapma yat değil tabide azcık daha dikkat et kuzum.Kız valla iyiyim inan ki yorulsam Bi belirti olsa totomu çakıp oturcam da Bi şikayetim yok ki nazlanırsam Allahın gücüne gider yani
Kurt varE kız olmuş işde bugün belliki yormuş.1 saat sancı girmiş daha ne belirti istiyosun:) birşey yapma yat değil tabide azcık daha dikkat et kuzum.
Kaşınma kaşınma yorma kendini:)Kurt varkaşınıyorum çok haklısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?