2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mixovul fitil kullanırken ilişkiye giriliyor mu kızlar ? Vajinit dedi ama bariz bi akıntım kaşıntım fln yok bilemedim zaten olıyor mu o da belli değil gece WC ye kalktığımda elime geliyor beyaz sıvı şeklinde fitil

Fitil kullanırken bildiğim kadarıyla ilişki önerilmiyor

Hele bugün burcuymn bir hastane çantası hazırlamış, bana bunu uzaylılar yapmış deseler " Hııı gerçekten mi " derim. Insan değil bunlar Birazda şuraya yuvarlanayim
Cnm benim hep çantaya hevesim vardı ondan çok özendim, bide boşum ben, evdeyim, temziliğin ağır kısmını flnda eşim yapıyo, ben hamileliği yata yuvarlana geçiriyorum bencede siz çalışanlar harikasınız bu halde, rahat uyuyamadan kalkıp hazırlanıp, hiç bişey olmasa bile tüm gğn ayakta sandalyede, çalışanlarınızı canı gönülden kutluyorum

Valla doktorun daha II bilir tabi ama bana öyle demedi bende yemiyorum gece uyanırsam merak edip ölcüyorum normal cıkıyor
Ay bide bisey diyecem tamamen ücretsiz mi orda? Mesela ben kafama göre zirt pirt bakamıyorum günde 4 kez bakiyorum çünkü o kan çubukları sınırlı biraz

Bugun kontrol vardı kızım yine kendını göstermedi saolsun anası ortadan ikiye ayrılsın diye olabilir
Bahsetmiştim karın cevresi üç hafta geride kalmıstı gecen hafta, bu hafta iki haftalık büyümüş fark iki haftaya indi 2200 olmuş kızçem Eyslg ben daha önce yazmıstım belki görmemişsindir hiç üzülme arkadasım bak ben bu hafta 2 ye indi diye sevindim diyelim hep böylw gitti doğumca kilo alırlar napalım sağlıklı olsunlar da
S Saryamarya evet selam verdik borclu cıktık hemşerim sen de kosturuyoraun durmadan merak etmeyın cok zengin oldugumda hepinize birer Katya bendenelinzi sıcak sudan soğuk suya sokturtmayacam
B bskscl evet canım gezmek de sayılyor saka bi yana da seviyorum bu grubu yaa enerjiğiz bence

Canim hazirladigin seylere bayildim gercekten.birde duvar kagidina.nereden aldin onu

of bizimki hep öyle korkuyorum tek başına biryere gitmeye...bugun akşam sıcağında arabada kalıcam ben diye tutturdu. Eve kadar ağlaya ağlaya kucağımda taşıdım.
Yok ilişki yasak kesinlikle bitene kadar

Bol su iç canımm bayramda da Allah ne verdiyse ye :) süt meyve güzel kilo yapıyor diyorlar bebekte ama ben bebeğinin boyunu kilosunu iyi buldum sen az almışsan niye sıkıntı olsun ki.. zaten son haftalara girdik sayılır az daha sabır canım..

Ay bide bisey diyecem tamamen ücretsiz mi orda? Mesela ben kafama göre zirt pirt bakamıyorum günde 4 kez bakiyorum çünkü o kan çubukları sınırlı biraz
Kan çubukları bedava değil devlet bir kısmını karşılıyor.devletin yazdığından çok kullanırsan yine kendin almak zorunda kalıyorsun

Ellerine sağlık canım çok güzel hazirlanmissin gerçekten

Günaydın kızlar yine yatakdan koltuğa yuvarlanıyoruz
Of bende uyuyamıyorum nefes alamıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkça heryerim agriyo adamda yataktan gitmiş yine çok mu horladim acaba
Ben bu ara tükürükden uyuyamıyorum dizinde öyle mi ya

aa dikkat etmeye çalış canım, inşallah bi an önce suyun artar, geçmiş olsun

ayy ayy ayy teyzoşları yesin onun cicişlerini maşallah ne kadar tatlış, sağlıkla giysin inşallah kuzu, çok güzel hazırlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…