Fitil kullanırken bildiğim kadarıyla ilişki önerilmiyorMixovul fitil kullanırken ilişkiye giriliyor mu kızlar ? Vajinit dedi ama bariz bi akıntım kaşıntım fln yok bilemedim zaten olıyor mu o da belli değil gece WC ye kalktığımda elime geliyor beyaz sıvı şeklinde fitil
Hele bugünburcuymn bir hastane çantası hazırlamış, bana bunu uzaylılar yapmış deseler " Hııı gerçekten mi " derim. Insan değil bunlar Birazda şuraya yuvarlanayim
Ay bide bisey diyecem tamamen ücretsiz mi orda? Mesela ben kafama göre zirt pirt bakamıyorum günde 4 kez bakiyorum çünkü o kan çubukları sınırlı birazValla doktorun daha II bilir tabi ama bana öyle demedi bende yemiyorum gece uyanırsam merak edip ölcüyorum normal cıkıyor
Canim hazirladigin seylere bayildim gercekten.birde duvar kagidina.nereden aldin onuCnm benim hep çantaya hevesim vardı ondan çok özendim, bide boşum ben, evdeyim, temziliğin ağır kısmını flnda eşim yapıyo, ben hamileliği yata yuvarlana geçiriyorum bencede siz çalışanlar harikasınız bu halde, rahat uyuyamadan kalkıp hazırlanıp, hiç bişey olmasa bile tüm gğn ayakta sandalyede, çalışanlarınızı canı gönülden kutluyorum
of bizimki hep öyle korkuyorum tek başına biryere gitmeye...bugun akşam sıcağında arabada kalıcam ben diye tutturdu. Eve kadar ağlaya ağlaya kucağımda taşıdım.Öyle oldu canım çok keyifle çıkamadım 2 kg üzerine çıktığı için sevindim ama fark açılmasında bunada razıyım napalim ordanda piknige gittik kızım kendini kaybediyo artık başka çocukların peşine koşuyor ve asla bizi dinlemiyor onun bu hali ve benim ona laf anlatamam sinirlerimi bozdu başladım ağlamaya
Yok ilişki yasak kesinlikle bitene kadarMixovul fitil kullanırken ilişkiye giriliyor mu kızlar ? Vajinit dedi ama bariz bi akıntım kaşıntım fln yok bilemedim zaten olıyor mu o da belli değil gece WC ye kalktığımda elime geliyor beyaz sıvı şeklinde fitil
Bol su iç canımm bayramda da Allah ne verdiyse ye :) süt meyve güzel kilo yapıyor diyorlar bebekte ama ben bebeğinin boyunu kilosunu iyi buldum sen az almışsan niye sıkıntı olsun ki.. zaten son haftalara girdik sayılır az daha sabır canım..Hem direnç canım hemde az kilo almissin dedi ben yemem gerekenlere özellikle dikkat ettim hergun bol protein kalsiyum ağırlıklı beslendim vitaminleri düzenli kullandım yinede yetersiz kaldı demekki suyuda 3lt.ye çıkar dedi 8 cm mi neymiş 5 olursa erken doğum gerekir dedi birde baş aşağı pozisyon almış hep makatti
Kan çubukları bedava değil devlet bir kısmını karşılıyor.devletin yazdığından çok kullanırsan yine kendin almak zorunda kalıyorsunAy bide bisey diyecem tamamen ücretsiz mi orda? Mesela ben kafama göre zirt pirt bakamıyorum günde 4 kez bakiyorum çünkü o kan çubukları sınırlı biraz
Of bende uyuyamıyorum nefes alamıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkça heryerim agriyo adamda yataktan gitmiş yine çok mu horladim acabaGünaydın 4.30da uyandım bi daha uyuyamadım bir de toplantıya gidiyorum
Senin daha iyi öyleyse canım inşallah dusmemistirBenim 100ml di artık düşmeye basladıgı zamanlardayız 90ml olmus acaba cumaya kac olacak
Ellerine sağlık canım çok güzel hazirlanmissin gerçektenCnm benim hep çantaya hevesim vardı ondan çok özendim, bide boşum ben, evdeyim, temziliğin ağır kısmını flnda eşim yapıyo, ben hamileliği yata yuvarlana geçiriyorum bencede siz çalışanlar harikasınız bu halde, rahat uyuyamadan kalkıp hazırlanıp, hiç bişey olmasa bile tüm gğn ayakta sandalyede, çalışanlarınızı canı gönülden kutluyorum
Ben bu ara tükürükden uyuyamıyorum dizinde öyle mi yaOf bende uyuyamıyorum nefes alamıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkça heryerim agriyo adamda yataktan gitmiş yine çok mu horladim acaba
Bende öyle bı sıkıntı yok canım bolca nefes alamama var sadeceGünaydın kızlar yine yatakdan koltuğa yuvarlanıyoruz
Ben bu ara tükürükden uyuyamıyorum dizinde öyle mi ya
aa dikkat etmeye çalış canım, inşallah bi an önce suyun artar, geçmiş olsunKizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle
* Aspirini bıraktık 32 de birakmaliydiniz geç kalmissinjz dedi diğer dr.a göre devam etmiştim magnezyum ve diğer vitaminlere devam
ayy ayy ayy teyzoşları yesin onun cicişlerini maşallahBen çantamı hazırladım, hazırlarken foto çektim size de atıyorumsadece sipariş verdiğim gelmeyeler var onlarıda ekliycem sonra, kendi terliğim, Yaz'ın isimli süs yastığı, kendime lohusa tacı yapıcam normal kırmızı fiyonk şeklinde bordomsu bir pembeyle, bide kapı süsünü ve hediyelik anahtaarlık yapıcam onlarıda valize ekliycem sonra, şimdi hazır olanları paylaşıyorum
Yaz için fotoğraflık takım, hastane çıkılının tulumu ve alt üst takımı, hm den 3 tane alt üst takım, tğm takımların içine zıbın, penye battaniye hastane çıkışındaki, 2 müslin, 6 ağız mendili, 2 fular
Kendime pembe ve beyaz gecelik sabahlık takım, 2 emzirme sütyeni, çamaşır
Bakım malzemelerini bakım çantama yaptım sürekli valizle uğraşılmasın diye
Daha iyi olurmu sınırda benımde inşallah olması gerektiği gbi olurSenin daha iyi öyleyse canım inşallah dusmemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?