2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Başak kankam gaz ver bana haftaya gideyim yaptırayım yoksa bende kasılma dan korkmuyorum çünkü alışkınım
Tek korkum mantar ve enfeksiyon malum kurtulamadığım için

Amann valla sizin kılınız dert oldu ban
Yok ben asla başkasına yaptıramam kendimde yapamadığım için artık başka türlü o temizliği yakalıyorum :) ki tüye karşı takıntılı bir insan duruyor karşında :)
Kuaförü yada güzellik uzmanını doktor gibi düşünebilirsin. Inan umurlarında değil Ve ağda yaptırırken dönen muhabbet hiçbir yerde yok Ben ne doktordan ne kuaförden asla çekinmem. O yüzden bana bakma sen, nasıl rahat ediyorsan tabi ki ❤

Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
İlk 2 gün kanamaya pedler yetisemez diye düşünüyorum, belki sonraki günler kanama azalınca geçilebilir pede. İlk zamanlar depend..

Haklısın doktorda sorun yaşamazken bendeki de bi değişik ama :) Yapamıyorum bir türlü aşamadım.

Haklısın doktorda sorun yaşamazken bendeki de bi değişik ama :) Yapamıyorum bir türlü aşamadım.
Bende senin gibiydim ilk ağdaya gittiğimde utancımdan ölücem sandım ama şöyle bişey var komple bacak ayrık yatmıyosun sağı açıp sağ alınıyor solu açıp sol o biraz rahatlattı beni sonra aştım bide aynı ablaya gidiyorum sürekli başağın dediği gibi gülmekten ağdayı çekemediği zaman oluyor

Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız

Ben depend aldım canım hastane için.Eve geldikten 3 gün sonrasında normal pedler yeterli olmuştu ilk doğumumda.Bunda da duruma göre hareket edeceğim

Ya öyledir eminim. Günde kaç kişiyle aynı durumu yaşıyor... Çok umurlarında olduklarını düşünmüyorum Bacak almaktan farksız geliyordur onlara :) Belki bir gün ama o gün bugün değil

Kızlar haftaya gideyim ağda yaptırayım diyorum ya tırsıyorum enfeksiyondan ama
ben de enfeksiyon riskine karşı tetikteyim çekincem var napimmmm
Ay burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda bee Alt tarafı ağda ballarım. 2 tak tak 1 şipşak oldu bitti. Ben hayatımda hiç kıllı gezdiğimi hatırlamıyorum. Valla kızıyorum size haa
ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…