Başak kankam gaz ver bana haftaya gideyim yaptırayım yoksa bende kasılma dan korkmuyorum çünkü alışkınımKızlar yapmayın Allah aşkına.. o enfeksiyon riskini hep söylerler. Şu hani agdadan sonra küçük sivilce cikarya, heh enfeksiyon dedikleri o. Kasılmaları tetikler tezi de sanırım kendini ağda sırasında sıkmakla alakali. Gidin temiz temiz agdalarinizi yaptırın. Kaymak gibi olun ❤
Kuaförü yada güzellik uzmanını doktor gibi düşünebilirsin. Inan umurlarında değilYok ben asla başkasına yaptıramam kendimde yapamadığım için artık başka türlü o temizliği yakalıyorum :) ki tüye karşı takıntılı bir insan duruyor karşında :)
Bugun dr gittim pozisyonu almış dedi serviks uzunlugu 42 mmBenim bu günlerde çok oluyor, bayağı bayağı sağlam batma, bazen çıkacak şimdi diyorum kendi kendime
Basında f olmadan sadece ac olan var mı canımKarın cevresi Fac 35+4 cnnm
İlk 2 gün kanamaya pedler yetisemez diye düşünüyorum, belki sonraki günler kanama azalınca geçilebilir pede. İlk zamanlar depend..Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
hersey normal dedi cnm banaMaşlalh canımmmm
Kilosu için bişey dedi mi kuzum benim 100 gr daha fazla olabilirdi dedi mesela
Fac. Ac zaten aynı canım 35+4Basında f olmadan sadece ac olan var mı canım
Kız dedim ya 2300 diyehersey normal dedi cnm bana
Senınkı kaç grmdi ,ayni miydi
Amann valla sizin kılınız dert oldu ban
Kuaförü yada güzellik uzmanını doktor gibi düşünebilirsin. Inan umurlarında değilVe ağda yaptırırken dönen muhabbet hiçbir yerde yok Ben ne doktordan ne kuaförden asla çekinmem. O yüzden bana bakma sen, nasıl rahat ediyorsan tabi ki ❤
Bende senin gibiydim ilk ağdaya gittiğimde utancımdan ölücem sandım ama şöyle bişey var komple bacak ayrık yatmıyosun sağı açıp sağ alınıyor solu açıp sol o biraz rahatlattı beni sonra aştım bide aynı ablaya gidiyorum sürekli başağın dediği gibi gülmekten ağdayı çekemediği zaman oluyorHaklısın doktorda sorun yaşamazken bendeki de bi değişik ama :) Yapamıyorum bir türlü aşamadım.
Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Git tabi bebek yaa, hiçbir şey olmaz sakın korkma. Kaymak girl styleBaşak kankam gaz ver bana haftaya gideyim yaptırayım yoksa bende kasılma dan korkmuyorum çünkü alışkınım
Tek korkum mantar ve enfeksiyon malum kurtulamadığım için
Bende senin gibiydim ilk ağdaya gittiğimde utancımdan ölücem sandım ama şöyle bişey var komple bacak ayrık yatmıyosun sağı açıp sağ alınıyor solu açıp sol o biraz rahatlattı beni sonra aştım bide aynı ablaya gidiyorum sürekli başağın dediği gibi gülmekten ağdayı çekemediği zaman oluyor
İnşallah canım doğurayım lazer devam zaten ağdada neymiş hadsizYa öyledir eminim. Günde kaç kişiyle aynı durumu yaşıyor... Çok umurlarında olduklarını düşünmüyorumBacak almaktan farksız geliyordur onlara :) Belki bir gün ama o gün bugün değil
Tamam kanki haftaya gideyim o zaman koca göbeğimle Bi ağda deneyi mi yaşayayım uzadı diyene kadar idare ederim zaten 36 Bitsin ondan sonra da çıkanları pıt pıt hallederimGit tabi bebek yaa, hiçbir şey olmaz sakın korkma. Kaymak girl style
ben de enfeksiyon riskine karşı tetikteyim çekincem var napimmmmKızlar haftaya gideyim ağda yaptırayım diyorum ya tırsıyorum enfeksiyondan ama
ilahiAy burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda beeAlt tarafı ağda ballarım. 2 tak tak 1 şipşak oldu bitti. Ben hayatımda hiç kıllı gezdiğimi hatırlamıyorum. Valla kızıyorum size haa
Yok canım iyi çok şükür kilolarında bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?